play 502 Napisano June 6, 2008 Avtor Share Napisano June 6, 2008 evo ga, pa smo ga spacali-filmček Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 6, 2008 Share Napisano June 6, 2008 Brez veze. Sem mislu, da boš kej pelu, ne pa sam piruete delu pa gume kuru. :mrgreen: Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 6, 2008 Avtor Share Napisano June 6, 2008 ma ni vozno niti po suhem, dobim hude trde fedre, trše mortizerje in stabilizatorja in bo sekalica!! Citiraj Link to post
uporabniško ime 0 Napisano June 8, 2008 Share Napisano June 8, 2008 Še moj video: http://www.youtube.com/watch?v=0biwBy2fgtI Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 9, 2008 Share Napisano June 9, 2008 zakon filmček. kapo dol!! Citiraj Link to post
KRUH 5 Napisano June 9, 2008 Share Napisano June 9, 2008 Zakon je, samo meni se zdi šašavo zaprajvljat denar za avte na delinc! :wink: Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 9, 2008 Avtor Share Napisano June 9, 2008 Zakon je, samo meni se zdi šašavo zaprajvljat denar za avte na delinc! :wink: ja če ti čist po pravici povem, mogoče res skorajda, ko tiščiš pa nč ne delaš, men so vsi bencinski športi hudi oz. da še sam neki delaš, ne stojiš, zdej pa ko pač ne morm amam nič, mi je zakon, mal pucam, šraufam itd, se pa kej novega naučiš, mi je pa res vsaki bencinski šport bolji,da sam neki delaš, na mini moto morš ful delat itd, pa vseen zdej mi ej zakon hoby Play, poglej PM pm-ja res nimam??? Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 9, 2008 Avtor Share Napisano June 9, 2008 Še moj video: http://www.youtube.com/watch?v=0biwBy2fgtI hud Megančk, ma dobr je ker ga lahko voziš kjerkoli!Hud film!! Citiraj Link to post
Ale 472 Napisano June 10, 2008 Share Napisano June 10, 2008 pm-ja res nimam??? Ja Play, zakaj si pa jezen? A sva se prav razumela? A nisi dobil mojega PM (privat message) ?? Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 10, 2008 Avtor Share Napisano June 10, 2008 pm-ja res nimam??? Ja Play, zakaj si pa jezen? A sva se prav razumela? A nisi dobil mojega PM (privat message) ?? ne ne nism tapravga smajlija dal, kaki jezn, ta mi je dobr je čist začuden ja pm-ja nism dobil, bi ti odgovoril? :mrgreen: Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 13, 2008 Avtor Share Napisano June 13, 2008 Evo še mal novih predelav: Gremo po vrsti: -najprej modri najtrši fedri in gold najtrši stabilizatorji, nato pa še montaža kosov -nato se na ogled postavijo prave nove csetsne gume in platišča -prvi del kjer je zlata barva, to je prvi del stabilizatorja, slabše se vidi, ker je zelo skrit -zadnji del stabilizator -in gremo k sestavi amortizerja, najtrši modri fedri, nato spremeba olja v amortizerju zadnejga iz 5w na 10w, sprednji ostane enak trdoza 40w, samo dve nove gumice, ki8 imjao samo 2 lukne za pretok olja, namesto tri -in kako bo zgledal na baji, je samo vzorec Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 24, 2008 Avtor Share Napisano June 24, 2008 Še malo novih sprememb na baji ss orange: -2x povečan kot kolesa zadnjih obeh koles -zadni konec spuščen na max drug fedr -enako prvi konc slike sledijo, sedaj je pa avto noro trd, pa da vidmo današnji trening,če bo kaj boljši čas! zadni konc in iz strani, šla je pa kr za cca 3cm do 4cm dol: Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 26, 2008 Avtor Share Napisano June 26, 2008 pa mi mal pomagajte, kupujem cestni bolid, karoseerije pa imam na izbiro vse tele, katere so meni všeč: ali ali fičko spod odločitev je težka?? avto pa je enak ali celo ta: 5,5km moči 15k rpm, končna pomoje preko 110kmh Citiraj Link to post
play 502 Napisano June 26, 2008 Avtor Share Napisano June 26, 2008 nov bolid naj bi bil tak Citiraj Link to post
Recommended Posts