Skoči na vsebino

Modelarstvo avtomobilizem

play

Recommended Posts

Play gre zdej pa zares vozit Wtcc sezono, z skorajda identiÄnem 2006 BMW-jem, sicer malo manjĹĄi, kot pravi :lol:

Takole:

-merilo !-5 dolĹžina 920cm

-motor 22ccm3, cca 2km

-mebranski uplinjaÄ

-disk 2x spredaj, 1x zadaj

-konÄna brzina cca 50kmh z predelavami od 90kmh+ do 120kmh

-gorivo bencin 95 +meĹĄanica ne metanol!

-

Zgleda pa takole:

avto7.jpg

avto1.jpg

avto2.jpg

avto3.jpg

avto4.jpg

avto5.jpg

avto6.jpg

Cene pa so nekje novih od 500eur, ta model je 500eur, brez komande, Äe pa bo sluÄajno lepo ohranjena cenejĹĄa Wtcc Honda Acoord pa nabavim H.

Ima ĹĄe kdo kaj podobnega v svoji garaĹži, ali malo manjĹĄe 1-8, 1-10.

Mi imamo celo cestno pisto na velodromu!

• Odgovori 65
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Ma vi mate vse

vi-sej nimam 40let+, denzy k..., raj cele noge,pa da ne gruntaĹĄ kaj boĹĄ ĹĄraufal,evo en moj 4letni ĹĄport zgleda da bom mogu zakluÄit, vse gor dol,raj zdrav sreÄen vesel, pa da maĹĄ manj...moje mnenje..wink.gif

spletnih trg je kr neki,sm ĹĄvoh z 1-5 merilo vozil, tega bom najbrĹĄ vzel prek conrada :wink:

• 3 weeks later...

ekola ne grem na asvalt grem na oboje, tole je baja ss, cca 10kil, cca 2,5km moči..

[link=hyperlink url]http://www.hpiracing.com/kitinfo/10600/[/link]

10610_06t.jpg

chassis.jpg

02t.jpg

01t.jpg

02.jpg

IMG_3968et.jpg

bom prav kmal poslikal svojo!

Baja 5B RWD v merilu 1/5 tekmovalni buggy, je dosegel odličen odziv tako pri tekmovalcih kot pri novinarjih. Lastniki modela Baja 5B so izjhemno zadovoljni s tekmovalnimi lastnostmi, zanesljivostjo in kavaliteto, ki jo nudi model. HPI s ponosom predstavlja prihod Baja SS popolni kit, ki ga lahko sestavite sami in po lastnih željah. V kitu so že vključeni razni dodatki, ki vplivajo na hitrost in moč Baja 5B modela in še dodatno izboljšujejo zanesljivost in lastni izgled.

Baja SS sledi HPI - jevi inovativnosti in nadgrajuje "Super Sport" modele v kit variantah priljubljenih HPI RTR modelov, z že vključenimi opcijskimi deli in tako zagotovi še boljše vsebine kit kompletov. V novem SS kitu je vključenih izredno veliko opcijskih delov, tako lahko pri sestavljanju že vključite opcijske dele iz kompleta in nato dodate samo še lastno RV napravo (servo motorje, sprejemnik, akumulator).

Srce modela Baja 5B SS predstavlja motor Fuelie 26S s 26ccm, ki je trajnejši in močnejši od standardnega 23ccm Fuelie motorja iz Baja 5B RTR kompleta. Z večjo prostornino dobite nižji prosti tek, večje pospeške in večjo končno hitrost. Fuelie 26S je dvo-taktni motor, ki ga poganja standardno 91-95 oktansko gorivo z 2% mešanico olja, zato so stroški delovanja motorja izjemno nizki, v primerjavi z normalnimi nitro motorji.

Obseg dobave:

Baja 5B SS Kit z Baja 5B-1 prozorno karoserijo.

1/5th 2WD Buggy z Fuelie 26S motorjem, izpušni sistem, krmilni servo motor in amortizerji.

Vključuje zelo obsežna navodila za setavo in HPI RC Cars DVD.

Tehnični podatki

* dolžina: 817mm

* širina (spredaj): 460mm

* širina (zadaj): 480mm

* višina: 255mm

* kolotek (spredaj): 395mm

* kolotek (zadaj): 400mm

* medosna razdalja: 570mm

* teža: 9.6kg (brez goriva)

* sistem pogona: 2WD viskozni diferencial

* pnevmatike (spredaj in zadaj): HPI Dirt Busters

Če se še vedno zanimaš, kolega prodaja FGja 1:5 z Honda Accord karoserijo, veliko rezervnih delov in graupner komando (40Hz synthisizer varijanto). Če te zanima povej, pa bom mu rekel da mi pove ceno pa točen model komande in kaj vse ima zraven... Sam pa vozim 1:10 carsona. :)

Alicia poznam ga iz cerknice je ne?, sva se menila da kupim,sm sm raje tole pa vzamem kjer hočm sabo in vozim,si pa bom en cestni primerek en dan nabavu, kolega ga ima in je na njem cca 3k eur robe, pač se pro bavi z modeli, jaz pa danes bajo zakurblam,kaj je lušno šraufat :mrgreen: :mrgreen:

Ni iz cerknice. :)

pa vseen mal ??, vem za enga sportstil enako Acord karoserija res lepa 8)cool.gif, cena samo 350eur brez komand, jaz pa sm za bajo zadovoljen včer probal razkopal celo cesto pred vikendom,kaj ta žvau dela groza!!!bom posnel kak film, slike itd

takole pa poteka moje veselje, najprej fino hvala Čuru,ker mi je pomagal in vem da mi bo še fino,(nastavitve, nakup itd) je pač Baja ss, izpuh resonnaca (katerega bom kr menjal, s emi zdi da sm preveč ropota), cestnih gum še nima, jih rabim ker sedaj bom večina vozil na velkem park placu, da se sploh navadim avto, oz. enako se navaja moja deklina, bo treba tudi njej ,kot zgleda en dan nabavit bajo, kaj naj še dodam, mi je zelo dobra, oz. všeč mi je ker sam nism natančen in nebi imel glih nitro vozila, mi je sama baja res dobra, skor povsod pridš zravn, večji vijaki,pa še 2t mašine so mi od nekdaj zakon, matra me edino samo še nabava nekih bolj trdih mortizerjev, ki imajo krajše fedre, da bi bila nižja in pač cestne gume.Tankam pa 3% 3,5% mešanico Agip olje 2t racing ful sintetic...

evo slike moje Baje slikano na asvaltu

da se vidi da to ni malal reč

baja-ss-moja-006.jpg

baja-ss-moja-001.jpg

baja-ss-moja-2.png

baja-ss-moja-4.png

baja-ss-moja-5.png

že na meji da jo sm še zasuka, vrže na streho, ma namreč avto ni anrejen za cesto, treba mu dat cestne gume,jih kmal dobim in druge fedre mortizerje

baja-ss-moja-6.png

baja-ss-moja-7.png