Skoči na vsebino

Podelitev/Piknik [2008]

mAxL

Recommended Posts

Tk bom rekel, uspela icon_champion.gificon_owje.gif

Evo zdej - SLIKCE [it]

Najprej en par slikic iz izbora [Jel2] , ostale si lahko pogledate na spodnjem linku. Men so krasne [ok] , dobr bi blo če bi jih še od Ale-ta dobu (k je slikal dokler ni začel trdo prstajat [Jel2] :mrgreen: ).

Ena zlo lepa gasilska

wa9_RBOjfwRjGHfh.v.jpg

Mesnata, za sline pocedit

fVyE0ehMvnvY8TFV.v.jpg

Prve bojne rane, bitka pred bitko [guns]icon_owje.gif

yfeQQFmgVPXGPhFo.v.jpg

wMTJcTvA10MFF3i0.v.jpg

Dobitniki [champ]

_FD8oi44IkbqQqsp.v.jpg

wbCfWtfUwfhIlBGC.v.jpg

lFt5MNH4Ov5AKSPk.v.jpg

Oči, polne elana [Jel2]

w1_25LFopt64MYvU.v.jpg

Pol se je pa začela akcija [dance]

NKSw7NYa211NWbQV.v.jpg

Tukej so pa že prjele bremze [krniki]

Yco54zAE25NH0vCJ.v.jpg

Vse slike so torej pa na tem linku:

http://www.moj-album.com/uredi/mtusar/13392012/

Pa srečno [iz]

• Odgovori 151
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

haha....carske fotke....res je bilo noro! Za paintball si pa nisem predstavljal, da bo tako zajeban.....prve dve rundi nisem imel časa niti enga metka iztrelt. Sm jih prec pokasiral. Sej so mi svetovali, da to ni Call Of Duty....pa da naj neham že strejfat. Sam kaj čm, če sm pa navajn na to [iz] Sm mislu, da bo moja imela več problemov, pa je vedno tazadnja iz gozda prihajala :shock:

Jao...dobr smo se ga :o Še dobro da nism šov z avtom domov, ka bi bil zihr kakšn CFH :mrgreen:

Smo mel pa najboljšo taktiko pr paintballu....Sever nas je žrtvoval, pol je pa sam nadaljeval v stilu Rambota icon_guns.gif[smoke]

Super piknik

Fantje in punca so zrihtali zadevo odlično---mal smo se streljali---sorry maxl [guns] pol smo se najedli in nadeljevali v pravem stilu---pa še pokalčke in nagrade smo odnesli domov-naslednjič pa da ste vsi prisotni. Kako se kej denzy bremzy drži? Pa Kurentov poba? icon_champion.gif[champ]

hvala organizatorjem za vse

PS Namen moj je bil da grem dosti prej domov pa ni zneslo [it]

No zdej k sem pa mal k sebi prišel bom pa še jaz kej napisal.

Po moje je piknik dobr uspel (vsaj kolikor se spomnim [jezik12] )

Paintball mi je bil ful všeč, (sam noge me še zmerej bolijo) čeprav sem kar hitro zaključil skoraj vsako igro. No, Denzyja mi je pa uspel 1x ustrelit.

Pol smo pa še mal zapekli (sej se sploh ne spomnim kdo je peku, ampak je blo odlično) in pa nazdravil.

Podelitev bi mogli pa mal prej narest, ker se v temi skoraj ni videlo kdo je kdo. Aja, pa hvala za darilo. Sem bil zelo presenečen [it] .

Predvsem smo ga pa dobr zalival. To ja zadnje kar se spomnim. Zjutraj sem se pa v avtu zbudil :mrgreen: (hvala tistim, ki so mi pomagal, ker dvomim da sem sam ponoči po tistem klancu gor prišel [it] )

Še bolj zanimiva pa je bila pot domov. Rabil sem samo uro in pol, pa še 1x sem se mogu za par minut ustavit.icon_joj.gif

Moramo čim prej narest še kkšen piknik [owje] , z malo manj alkohola (vsaj zame :oops: )

PS: Slike pa pridejo kmalu (upam)

Ale, tista pot po klancu navzgor je bla huda komedija -> jst, Žare in pa Smrekar smo te ob pomoči baterije mal usmerjal, mal porival, mal žlajfal :D Pridemo počasi lepo do vrha, obrnem baterijo stran samo za sekundo in že začneta ona2 paniko zganjat, pogledam kaj se dogaja, ti pa rikverc prot grabnu :lol: Lih de se je pošlo de ni bil pol CFH [iz]