Skoči na vsebino

P: NOVO - Logitech G27 Racing Wheel

Recommended Posts

Jaz tukaj ne bi potreboval druge strani kovanca.Cena je postavljena in kdor želi volan kupiti ga bo kupil,kdor pa ne pa pač nasprotno in ne razumem zakaj toliko debate o ceni,noben pa ni sploh napisal,da bi ga kupil,ampak pod pogojem,da se cena spusti.Me prav zanima kdo bo sedaj komentiral ko je konkretno spustil ceno??Če bi imel prišparanih 259€ bi ga sedaj takoj kupil,kajti le tukaj sem ga našel najcenejšega(slovenske spletne trgovine).

Ne da bi mu utrujal samo povem da je nov cenejši...tolk da zna pravo ceno postavt... lahko pa sem pi*** pa se sam smejim ker prodal ne bo razen če se kdo naf.... :P

• Upvote 1
  • Downvote 1

Če bi mel teh 259, bi ga kar kupil, pa še za pivo bi mu dal poleg... tole je pa res malo preveč. Jaz tudi prodajam AM3 plato in ne gre nikamor, pa ne mislim spustit cene... naj raje doma gnije. Tako pač hoče prodat, še ceno je spustil. Ne vem, zakaj ma pol foruma probleme s tem. Da bi vsaj kdo probal zbit ceno, ker hoče kupit, ne pa da mu samo pod nos tiska nižjo ceno brez razloga :roll:

Zanimivo, men se pa neki zdi,pa ne zamert, da se mal nanga spravljate,ker je že prodal nekaj volanov, sicer pa,naj ga proda za 400e,super bi blo.Mal si zamislit,če bi vi prodajali nekaj in da vam toliko ljudi zbija ceno,govori kje je ceneje itd,sicer pa če bi ga dal za 180e,pa dvomim,da bi kdo reku huda cena...heee,pa še nekaj, g25 se proda za 200e in g27 skorajda ni več v Slo,baje jih celo ne bo več...Navali folk, prilike so zadnje. :P

• 2 weeks later...

Se opravičujem za pozen odgovor, v to temo. Žal sem imel težave z računalnikom, zaradi česar nisem mogel dostopati do spleta.

Drugače pa je volan, še zmeraj na voljo. Sicer me veseli, da je ta tema večino časa na vrhu zaradi burnih razprav :oops:, ampak cena 259 Eurov, je žal zadnja cena. Žal sam volana, nisem dobil zastonj. Tistim, katerim se cena zdi previsoka se opravičujem, vendar tako pač je. Če bi sam volan dobil zastonj, bi ga verjetno z veseljem prodal veliko ceneje, tako pa ga v primeru, da ga ne bom uspel prodati, mogoče kdaj priklopim celo sam.

Vsekakor bom temo posodobil takoj, ko bo volan prodan, zato je dokler ne objavim drugače, le ta še zmeraj na voljo.

• 2 weeks later...
Guest
Odgovarjanje v tej temi je do nadaljnjega onemogočeno.
  • Temo prebirajo   0 uporabnikov

Te strani si ne ogleduje noben registriran uporabnik

• Ustvari novo...