Mr. NB 0 Napisano May 5, 2011 Share Napisano May 5, 2011 Pozdravljeni, Prodam popolnoma nov in še nerabljen, komplet Logitech G27 Racing Wheel. Vse komponente in navodila za namestitev ter uporabo skupaj z programsko opremo, so v še ne odprti, originalni embalaži. Dodam tudi račun. Možen je osebni prevzem v Mariboru ali prevzem po pošti, z plačilom po povzetju. V slednjem primeru vso poštnino, ki skupaj z zahtevo za pazlivejše ravnanje z paketom znaša 9,99 Eurov (€), plača kupec. Tehnične specifikacije produkta: Povezava! Cena: 259 Eurov (€) Lep Pozdrav! Link to post
Mr. NB 0 Napisano May 19, 2011 Avtor Share Napisano May 19, 2011 Bump: Komplet, je še na voljo. Link to post
Mr. NB 0 Napisano June 24, 2011 Avtor Share Napisano June 24, 2011 Bump: Glede na to, da za komplet očitno ni velikega zanimanja, teme več ne bom bumpal - vsekakor pa bom v primeru, da se komplet proda, temo posodobil še isti dan. V primeru, da je kdo zainteresiran, mi lahko piše na zasebno sporočilo, saj ta forum berem vsak dan. Link to post
FBR18 112 Napisano June 24, 2011 Share Napisano June 24, 2011 Zanimanja za volan je verjetno kar nekaj. Si mogoče razmislil če bi spustil ceno? G27 je sedaj že nekaj časa v obtoku in če si malo iznajdliv se ga da marsikje dobiti že po kar solidni ceni. Tako da 290€ je kar konkretna cena. Link to post
Mr. NB 0 Napisano June 24, 2011 Avtor Share Napisano June 24, 2011 Kolikor sem sam osebno gledal, novega volana kljub temu, da je kot ste dejali že kar nekaj časa na tržišču, nisem nikjer našel ceneje. Mislim, da je cena 280 Eurov poštena, glede na to, da je volan še originalno zapakiran. Link to post
FBR18 112 Napisano June 24, 2011 Share Napisano June 24, 2011 Potem pa pač čakaj na pravega kupca Link to post
genius 3 Napisano June 28, 2011 Share Napisano June 28, 2011 Za 280€ ga dobiš že v trgovini. Mogoče bo kdo naletel , ki nima ravno pojma, po vsej verjetnosti pa ga za tako ceno ne boš prodal. Uspešno prodajo. Link to post
Mr. NB 0 Napisano June 29, 2011 Avtor Share Napisano June 29, 2011 Za 280€ ga dobiš že v trgovini. Mogoče bo kdo naletel , ki nima ravno pojma, po vsej verjetnosti pa ga za tako ceno ne boš prodal. V kateri trgovini, dotični volan stane 280 Eurov? Po pravici povedano, se mi zdi dokaj nepravično, da nekdo reče, da ciljam na nekogar, ki "nima ravno pojma". Želim postaviti najnižjo ceno na tržišču, to je pa tudi vse. Dobil sem kar nekaj ponudb, vendar v večini nič drugega kot za 100 Eurov ali več nižje ponudbe, kar se mi zdi po pravici povedano, žaljivo. Ker sem fizična oseba in ne podjetje, bi vsak najraje, da mu volan kar podarim, čeprav je popolnoma nov (tudi kar se produkcije tiče, ni star več kot dva meseca) in še originalno zapakiran. Zraven tega močno dvomim, da se nekdo, ki kupuje volan takšnega ranga in za takšno ceno, prej ne pozanima okoli. Vsaj sam osebno vsekakor ne bi kupil takšne stvari, brez da bi preveril cene še pri ostalih ponudnikih. Če so cene med tem časom, ko sem jih pregledoval sam drastično padle, bom tudi sam brez problema ceno znižal. Dokler pa so cene nad 300 Eurov brez vključene poštnine, se mi zdi nesmiselno ceno spuščati do tega, da bom na koncu še sam v minusu. Link to post
zamex23 1 242 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Cena je pomoje dovolj nizka napram ostalim.. Link to post
Ale 472 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Ne vem kaj vas nekatere ta oglas tok moti. Pač prodaja volan po ceni, ki jo je napisal. Če koga to moti, naj oglas pač "spregleda". Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Ne vem kje ste vi vidl volan po teh cenah... Tle je povsod nad 300€ Link to post
FBR18 112 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Jaz osebno mu želim samo uspešno prodajo, je pa tako, da če je v štacuni 300, nekdo prodaja kot fizična oseba za 280, ne vem če folk 2x pomisl da gre raje v trgovino za 20€, pa če ne drugega ve da je polna garancija in ne skrajšana za par mesecev... pač večina jih tako razmišlja in to je največji problem. Pa tudi če se malo pozanimaš okoli, in občasno počakaš na kkšne lude akcije se da tudi pod 300. Pač vemo kako je. Kupi avto za 25k€, ko ga boš samo iz štacune zapeljal boš že lahko pozabil na par jurjev. In povsod je enako... tud sam prodajam isto "novo" stvar pa vem kako je... v kočni fazi konkretno pod ceno pa se nikamor ne premakne. Zato sem samo dobronamerno sugestiral da če mogoče malo spusti bo šel kmalu. Če maš čas čakat potem ni problem, grem pa stavit da ga za 250€ v tednu prodaš. Tako pač je... čisto odvisno kolk se komu čaka s prodajo in kolk mu pomeni za to čakanje npr. 30€. Moraš pogledat tud s kupčeve strani kaj on profitira... pri 280 proti 300 bore malo... v kočni fazi še kkšno poštnino in si na istem... Se ti opravičujem če smatraš za smetenje, hočem samo pokazat tud drugo stran kovanca. Link to post
Ale 472 Napisano June 29, 2011 Share Napisano June 29, 2011 Se popolnoma strinjam s tabo! Hotel sem samo povedat, da je cena, če tudi previsoka, problem prodajalca. Se izdelek pač ne bo prodal. Pa tvojega posta nisem smatral za smetenje... Link to post
Mr. NB 0 Napisano July 12, 2011 Avtor Share Napisano July 12, 2011 Bump: Nova cena - 259 Eurov (€). Link to post
Recommended Posts