gregor vodicar 476 Napisano April 20, 2011 Share Napisano April 20, 2011 Prodam namizni računalnik: CPU: AMD 2x2,5GHz (ali pa 2x2,9 sam nisem čisto prepričan zdele) Grafična: Ati 4680HD 1GRam Disk: 250GB Ram: 3G (DDR2) Optična enota: DVD-RW Ostalo: Spredaj so priključki za zvočnike, mikrofon, 2x usb, 1x SD, pa najbrž še kej pa se ne spomnim. V preteklih dneh sem se odločil za nakup novega, čeprav se še zmerej spračujem zakaj. (Jebemti trošta ) Gre za moj računalnik na katerem sem vozil preteklih nekaj let. Da gre za zelo stabilen sistem, vam pove že dejstvo, da nisem imel tehničnih okvar v zadnjih ne vem.. 30 sloracing dirkah. FPSi so bili večinoma nekje med 80-150 odvisno od proge. (dx8, detalji med-high). Disk je hiter, ker sam padec FPSa niti ni bil prehud, če sem se spravil snemati filmčke kjer je prenost podatkov tudi do 80MB/s. Podobni računalniki z integrirano grafično se prodajajo po cca 300eur, jest vam tega dam za 250€ Če bo kkšno pivo se da pa še mal izpogajat mogoče :wink: Če je kdo zainteresiran, naj mi sproči, tukaj, ZS ali pa mail (gregor.vodicar@gmail.com) Citiraj Link to post
Recommended Posts