Skoči na vsebino

STCC

mAxL

Recommended Posts

• Odgovori 78
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

men neki ni jasno pri teh postankih. recimo ko peljem offline, sem prvi in imam skos ene 3-5 sek prednosti, za mano pa sta skos ista avtomobila. in ko grem jst v box gume menat, grem ven in sta tedva 5 sek pred mano.wacko.gif :? pa se mi zdi da sploh ne greta v box :?

Mislim, da si zaslužjo tist dnar (je več prog kot 3 :wink: ) Sicer pa kakor komu paše, če se ti zdi preveč...pač ne dati. Meni če je igra všeč jo kupim, stem pa nagradiš njihov trud....in povečaš motivacijo za delanje novih iger. Če ti je pa 15€ velik zato kar so naredili, pol pa nevem. (vsak informatik ti bo za uro dela zaračunav več kot 15€rolleyes.gif) Kaj se je zgodilo z Burnsom....pa lahko sam vidiš....očitno je boljš igro "kupit" kje drugje :|

Ja pa ne smeš gledat kolk mi nek informatik šteje za eno uro....kaj mislš da bodo oni samo tolk dobil na uro? 100.000 ljudi po 15 eur pa dobijo celo bogastvo za par novih modelov in prog.

EA sports so 5 let delali popolnoma enake športne igre in jih vsako leto prodajali za isti dnar (fifa, nhl, nba, nfl).

Zdi se mi brezveze isti špil igrat, samo z drugim avtom. Popolnoma enaka fizika....nobenih izboljšav....nič.

Pol pa vsi prodajmo igre, pa ostanmo pr GTR2....sej itaq od takrat ni blo nobene revolucije.icon_thongue.gif

Hvala bogu da so nove izboljšave, tistih 15€ je pa v času današnjega kapitalizma plunek v morje :P

Kaj si pa pol Race07 kupu, sej si vedu da je isto kot GTR2? (še manj prog je notr, sm modeli so drugi :P ) EA računa za nov izdelek povno ceno, SimBin pa kot dodatek....že to veliko pove!