Skoči na vsebino

Katero miško kupiti

marko

Recommended Posts

Zanima me katero miško bi mi predlagali za normalno uporabo, ter občasno igranje FPS iger, iščem na nivoju do 60€ (do sedaj mi je služila CyberSnipa Stinger). Vozila se bo po sintetični podlagi, tako da je priporočljivo da optična, čeprav ta ni bila. blush.gif

Hvala za nasvete, bom pa povprašal tudi drugje.wink.gif

Js mam že 5 let miško Logitech MX518 in sm še vedno čist zadovoln z njo. Nobenih problemom nimam, za kakšen FPS odšpilat pa tut ni slaba. Pred njo sem mel pa MX510.

Za 60€ dobiš Logitech G500, ki je naslednjik G5 (ta pa je naslednjik MX518). Če rabš pa za gaming, pol verjetn pa tut kakšn Razer pride v poštev...

Mislim da bom res šel na Logitech, z mx518 mam tut nekaj izkušenj, ker ga imata 2 kolega in sta tudi kar zagreta gamerja (FPS) pa še cena je kar prijazna. Sicer sem razmišljal o R.A.T. 5 ampak je le cena precej visoka... Razer pa se mi osebno ne dopade. Hvala za nasvete.

Ne vem kakšni gamerji so tvoji prijatli (bolj slabi).....ampak G9 je EDINA logitechova gaming miška.

Eden igra precej malo, eden jo je pa zamenju, ker jo je "znucal", in nabavil G5, glede slabih gamerjev pa nebi o tem... Ne leti slabo na kogar koli, samo pravim da sklepat glede na opremo je malo hecno....

Sicer pa COD-ja ne igram, mi je CS:S vvvvlllko boljši.... tak da ja, pomoj bi me še z mišako od prenosca stresu nde? wink.gif

Sej to sam kurm mal....ne narobe razumet....drgač pa ja....leto nazaj smo bli pa vsi z bolj mal lajfa (ane Selčan), razlika je sam v tem, da men COD še zmeri dobro gre, medtem ko je naš vrli Tomažek že čist lesen :D

Heh..js sm našu življenje in ne morm si pomagat če sm hlod.. :lol: Pa še en stavek: ˝How do you kill that which has no life?˝ :P

ps:že en let nism igral COD-a, tak da sm lahk lesen :wink: