Adri 622 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Pa zakaj sploh bi omejeval testiranje. A da imaš potem polovico folka povsem nepripravljenega? Vodičar, Trošt & CO bodo vedno hitri.. Kdor pač hoče biti visoko na lestvici bo pač si prilagodil čas tudi za kakšen testni krog več.. Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Eni pač rabimo mal več, da nam steče, pa še takrat se kaj zalomi, zato rabimo mal več kilometrov. Nič ne pomaga, če ti kdo pošlje set, če ni kilometrov. Tisti sposojeni set brez kilometrine je lih tako, kot da bi vozil z default setom. 3 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Mah to se je brezveze sploh pogovarjat. S tem ko je več treninga se tudi bolj kvalitetna dirka odvozi in s tem je tudi liga na višjem nivoju. Sam za sebe pač ve kaj bi rad in koliko truda je pripravljen vložit, pogoji so pa tako za vse isti. Citiraj Link to post
reno 37 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Mah to se je brezveze sploh pogovarjat. S tem ko je več treninga se tudi bolj kvalitetna dirka odvozi in s tem je tudi liga na višjem nivoju. Sam za sebe pač ve kaj bi rad in koliko truda je pripravljen vložit, pogoji so pa tako za vse isti. Ne vem, ce bi se s tem strinjal. Tisti, ki se v solo hodijo lahko med pocutnicam cele dneve natepavajo eno progo. Tisti, ki delamo pa ne moremo. Meni osebno vcasih proti veceru kar malo energije zmanjka kaj sele, da bi fural. Zato pa letos tudi tako malo treniram ceprav bi si zelel vec. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Pol pa najdi energijo, kaj naj ti rečem. Ni nam lahko Citiraj Link to post
reno 37 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Jah sej jo sam premalkrat . Dve leti nazaj sm zih 3x vec trenirov in zarad tega so bli tud rezultati mal drugacni. Letos pa niti prbilzn ne morm tempu vesolcov sledit . Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano June 4, 2012 Avtor Share Napisano June 4, 2012 Pa se zmer mislm da nardis vec krogov k jest.. Dejstvo je, da je to vsem ozirma naj bi bila v prvi vrsti zabava, zato omejevati "zabavo" nima smisla.. Citiraj Link to post
reno 37 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Ti si wesolc . Vsak en tvoj krog je deset mojih. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 McLarnove tovornjake in Hamiltona so opazili na cestah, ki vodijo k dirkališču. Baje da ob 8ih začnejo prižigati motorje. 1 Citiraj Link to post
japplek 4 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Jah, ne vem kolko lahko tukaj sploh dodam...men je malo smešno, da bi omejevali vožnje. Vsak naj vozi toliko časa kot ga ima za tole zabavo. Vsaj zame itak drži, da ne vozim z vami lige in da sem v bistvu čisti začetnik kar se vožnje tiče. Imam pa voljo in tudi računam, da se bom izboljšal, ne bom pa imel vedno časa voziti toliko kot sem ta vikend. Je še tukaj služba in obveznosti. Mislim pa, da ste vsi od začetka veliko vozili, da ste prišli do nekega nivoja...potem je pa itak lažje. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Dobro razmišljaš ter samo tako naprej in mislim da je mesto v ligi zate Citiraj Link to post
japplek 4 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Hvala...bomo videli naslednjo sezono, če se mi uspe kvalificirat Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Pa ja bo kaj prej ratalo a Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Kolikor sem videl si kvalificiran že sedaj, če primerjam tvoj zaostanek za najboljšim časom. Donator tudi si že, manjka ti edin še tista konstantnost, to pa dobiš s treningom. Če pogledam sedaj bi imel z nekaterimi kar hude borbe že lahko na stezi glede na tvoj trenutni rang David. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano June 4, 2012 Share Napisano June 4, 2012 Verjetno boš prišel v Renaulta (Kimi), saj zna bit sedaj fraj... Citiraj Link to post
Recommended Posts