gregor vodicar 476 Napisano May 29, 2012 Avtor Share Napisano May 29, 2012 Po razmisleku sem se odločil, da ne podprem ukinjanja, ker je vožnja s standard paketom in obrabljenimi gumami precej težja, kar bo po mojem mnenju še povečalo razlike med dirkači. Lahko pa da se motim in se bo še bolj premešal vrstni red med dirkači.. Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Jaz se ne strinjam z ukinitvijo, ker tudi na High že drsi, pa še problem na Standard je da so krilca omejena in ko bodo proge bolj zavite bo voznost zelo slaba. In se tudi strinjam z Vodičarjem glede razlik, ki bodo še večje. Citiraj Link to post
reno 37 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 V Monacu je bilo ocitno, da se bo uporabil high downforce vendar v primeru kanade je pa ze tko tko...po eni strani je bolj standard, zaradi dolge ravnine po drugi strani pa high zaradi pocasnih ovinkov. V tem primeru je odlocitev ze tezja zato mislim, da je bolje, da se doloci kateri downforce, da se clovek potem lahko osredotoci na setup ne pa se na to kateri downforce uporabit. Ne vem ce imajo to moznost v realnem zivljenju. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 29, 2012 Avtor Share Napisano May 29, 2012 Itak da imajo.. Naredijo drugacen difuzor al pa drugacen nos al pa,..... pa je isto Sej konec koncev ce probas high krila 1-1 ali pa standar krila 10-10 bos vidu, da ne bo nobene razlike oziroma bo skoraj nicna.. Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Jaz se tudi ne strinjam s tem, da se ukine High downforce. Namreč, kot se je že povedalo, razlike bodo prehude. Žrtev tega sem bil jaz na testiranju v Jerezu, ko ste vi vozili na High, jaz pa na Standard, ste me na dirki prehitevali kot za stavo (ko so se mi obrabile gume) ... Citiraj Link to post
japplek 4 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Kako naštimam to telemetrijo na ekran kot jo imaš ti sennas, in kdaj bo proga Montreal update? P.S. ...tudi vi postavljate boljše čase z dvema piroma v riti? ...sam prašam ker men to noro ratuje [dance] pa me mal skrbi, da bom kronik ratal zarad F1 [Jel2] 3 Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Ja pa kaj bomo še , formula ima oprijem in da letiš čez ovinke ne pa spet neko drsenje po ovinkih vse je super nc ukinjat! Pač vsak naj izbere kar mu je bolše! Citiraj Link to post
reno 37 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Če hočmo večjo izenačenost mormo omejit testiranja, ker eni ste u nulo nadudlani progo in setupe. Tisti, ki nimamo ravno 20 ur na tedn ćasa za dudlanje proge ne mormo konkurirat razn, če si Vodičar. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 To je brezpredmetno govort, to se ne da omejit . Setupe pa zmeraj damo, sam morš prašat in skoz je večinoma bil enak. Tako pač je. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 29, 2012 Avtor Share Napisano May 29, 2012 Hahahaha.. Lepa lepa Ja jest sm lan postavu pb v monaku z ene 3 v riti.. Si več upaš Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Kanada je gor, ampak teme nalašč ni (seveda bo v kratkem), ker so linki za progo tudi drugje, da vas spodbudim k branju foruma Citiraj Link to post
denis 38 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Heheheh, zgleda bom mogel tudi jaz pred driko kšnga ruknt Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Za mene je Standard prava stvar,ipak treba formula ici preko 300 km/h. Do kraja sezone da vozimo na Standard i Low,mislim da je low samo za Monzu. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 Ma neka sprememba je potrebna, ker tole že ratuje dolgčas, ta Fsone. Ko bi bil folk vsaj za tisti race on, to bi bilo ja. Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano May 29, 2012 Share Napisano May 29, 2012 (urejeno) Lejte mod je tak k je Vodicar G. je dokazal vse mozno premagu nas je tut na standart ,tako ,da sem tut jest proti .Če pa ze hocjo nekateri furat drugace pa si vzemi STANDART ,LOW, SUPER LOW itd.........,moje mislenje .Se mal pa boste k FIA vsako dirko mal novih sprememb. Uredil May 29, 2012 - mrhar Citiraj Link to post
Recommended Posts