Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Guest Anže Nose

nisem siguren, ampak mislim, da ne bom uspel priti na dirko. Šolske obveznosti pač, zdej gre proti koncu use skup... če me ne bo, naj bo tole kot opravičilo.

Čestital bi prvim trem, ki so razred zase [ok]

Moje kvalifikacije: Jih ni bilo (Sem ravno dobil računalničarja, ki mi bo porihtal prenosnik - SSD [ok] )

Dirka: Na štartu kar solidno. Po nekaj ovinkih še nekaj pridobim, ko me na ravnini nekdo (moram še pogledat kdo) nabije z leve strani ko se je vračal na stezo.

Od tu naprej je bilo zame praktično konec, ker sem s tem izgubil veliko časa. Samo po zaslugi smole drugih mi je sicer uspelo priti do moje prve točke. [dance]

Q več kot sem pričakoval.

R več kot sem pričakoval, veliko sem izgubil ze na startu... Naredil vse skup nič krogov trneinga, tako da kaj več bi bil zmozen le še če se nebi enkrat odvrtel v travo... Čestitke Vodicarju.

PS: Kdo je tisti, ki fura Schumacherja... Sem ga po zunanji strani (na zelenem robniku) v Camposi prehitu za krog, pa me zanima če se je on tut tok ustrašu kot jaz haha :) -- Očitno Nejc :D

Lepo 3 wide.

spain.jpg

Kvalifikacije sem odpelal zelo dobro, prišel do tretjega štartnega položaja. Na štartu mi je kar skočil avto iz mesta in v tisti paniki, kaj je narobe pozabil štartat. Izgubil ogromno [wall] . Pol pa kar naenkrat se zavrti mercedes pred mano, se umaknem na travo in naenkrat zid, me odbije nazaj na progo, pol pa kar spokalo. Avto je bil povsem rumen. Pol sem še imel kazen zaradi štarta, ko mi je avto skočil z mesta. Res škoda, bil sem konkurenčen, proga mi je ustrezala. Kaj češ, še 19 dirk je na sporedu.