Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Danes sem imel končno možnost probati CSR ELite, je odličen volan, probal pa sem CSR ki je tudi odličen, razlika do mojega volana pa je ogromna. Se pa strinjam, da ni zagotovilo za hitrost. :D

Volan ni nobeno zagotovilo za magično hitrost, je pa res da ne škodi.

Se delno strinajm in ne, seveda da je največ praksa in praksa, sicer sam nisem vozil Wtcc-ja približno konkretno več kot pol leta, popreje bil med 15 do 19timi, sedaj mi je nekak kar šlo, sicer pomoje je pri meni največja težava bila star pc, štekanje njega,linije itd

A vseeno trdim, da je razlika G25,G27 serije proti Csr-ju dosti velka, pa če je na koncu le čista sekunda, zna biti ta sekunda ogromna, ne zagovarjam Fanateca, ker ga pač prodajam, a vseeno je nekaj v teh jermenih itd

Zdej grem pa TOP čas postavit v F1. [it]

Ne vem če se splača švicat, recimo če je najbolji čas 32,33, to je 9,10 sekund bolje od mene, ok če nardim še miljonpetstoštrdeset krogov bo šlo dol še 2 ali 2,5 sekunde, pa sem na 40, sm vseen no.Kolk prej jaz zaviram,linija,....ni to glih normalno zame.

Sej Ex ni slab volan, dobiš za 20e in je čisto vredu, boljši od tikovnice, sam sem vozil na njem 1,5leta, sm ne pa zdej bit pametni za mano je vsega 30 krogov rF igre na sploh, vozil sem le neki malga Clio Cup, sam bi bil tudi zelo vesel, da bi dobil nek Fanatec za 50e, pa ne bi blo pol kritik pomoje hehe...

Jah lej žgete ga non stop, pa to je tudi prav, vesel bi bil zdej, da mi nekdo da eno hudo nastavitev bolida, da vidim koliko bo bolje.

Težave imam sledeče:

-prva kolesa mi blokirajo, če dam bolj zadaj, mi zadni konec odnaša na polnem zaviranju

-v ovinku je dost gripa, a nato ga samo zmanka

-linija, prehitro zaviranje tukaj rabim trening

Če ima kdo res dobro nastavitev se zelo priporočam, da malo sprobam kaj bo.