Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Ja bo kar treba trenirat, trenirajmo predvsem polni, prazno nam ne bo nič pomagalo, čimveč s polno in kroge enega za drugim......19. marec je še daleč, se še vse da, samo brez panike. :)

Ja ta server je pač takšen (mislim da ima sedaj samo par mega uploada). Pač ko se nas nabere 10+ je problem, ampak za treninge, da ga imamo 24/7 je povsem dober. Za dirko se je pa tako javil Glavač, Eržen pa še kdo, tako da na uradnih dirkah nebi smelo biti problema. Sicer pa kdor ima hitro povezavo in bi lahko postavljal server naj piše ZS Troštu. Previdnost ni nikoli odveč. :)

Meni ni nič štekalo, preverite nastavitve grafike in to....Za uradne dirke bo Glavačev server :), tako da ne bi smelo biti težav, za treninge je pa ta dober. Meni včeraj ni na dirki niti trznilo.....ne vem.

lol kero sliko šumija maš. Hahah zmer se rezim ko tole vidm. :)

Server bomo sprobal upam da nasledn tedn... dele bom kr rfactor gor dal, trošt mi bo pa povedu kere dodatke za mod zdaj ze rabim. Ker skos neki hekate. :)