reno 37 Napisano January 4, 2013 Share Napisano January 4, 2013 Sem malo gledal youtube in prišel do tega Kako je blo lušno včasih Hudo. Vidim, da sva mela tle se neki "borbo". Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano February 5, 2013 Share Napisano February 5, 2013 Pozdravljeni , kako bo letos? se bomo kaj zbudili iz zimskega spanja ? se dober mesec pa se formula spet začne tako da ali bomo spet kaj peljali ? Ali si vsi skupaj rečemo hvala za 4 sezone in adios amigos , Mislim da bi bilo dobro da vsak ki bi letos rad peljal naj napiše da sploh vidimo ali se sploh kar koli splača menit =) pa lepo se mejte Pa če koga zanima: Testiranje v Jerezu live! 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 5, 2013 Avtor Share Napisano February 5, 2013 mislim, da bo letos bolj svoh s tole sezono, če sploh bo. Jaz osebno se ne bom prijavil, edino če bi imeli mogoče nek res super mod in možnost dežja. Raje tisto malo prostega časa ponucam za rfactor 2, ki je meni osebno veliko boljši kot predhodnik. Sedaj je že skoraj polovica f1 prog notri in je tudi formule postalo malo bolj zabavno peljat. Kaj ste pa kej imel v planu? Kakšna pravila, plugini, mod,...??? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 5, 2013 Share Napisano February 5, 2013 Jaz sem še v zimski hibernaciji, se nisem še odloču o nadaljnjih korakih.......razmišljam kaj, kako, če bi, kdo bi, koga bi, komu, zakaj, čemu.... 1 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano February 5, 2013 Share Napisano February 5, 2013 Mislim da rfactor z nekimi RFE plugini ne bo laufal ravno blesteče, definitvno se splača rFactor 2 zalaufat 2 Citiraj Link to post
daks 193 Napisano February 6, 2013 Share Napisano February 6, 2013 Čeprav nism lih za F1 špilat, ma če bo rF2 pridem gvišnu Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano February 6, 2013 Share Napisano February 6, 2013 Jaz do konca julija ne mislim tekmovat v nobenih prvenstvih. V jeseni so pa vse možnosti, da morda bom za stvar, upam da z novo opremo in po možnosti kakšen rf2. Pomojem bi bilo najbolje počakat, ker rFactor 1 je enostavno zgodovina, tu ni kaj. Recimo, če bi rFactor 2 bil že konkretno dodelan do poletja (brez težav z grafiko in f1 modi..) bi pač lahko sezono začeli pozneje, oziroma po poletju, ker poletje vemo kakšno je z udeležbo. V tem času pa se nebi branil kakšen Formula fun dirke, da se stiki obdržijo in da si damo malo duška sem ter tja. 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 6, 2013 Avtor Share Napisano February 6, 2013 Ja jaz tudi mislim, da je v rf1 nesmiselno karkoli počet. Če bi bili za bi lahko kakšno fun dirko odpeljali z formulo ISI (ki ima pravilno delujoč DRS) na kakšni f1 progi (malezija, spa, monza, montreal, hockenheim, melbourne, silverstone, turčija,..) samo bo treba prvo nabavit rf2, ker mislim, da jih še vedno nima dovolj ljudi za kaj konkretnejšega... Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano February 7, 2013 Share Napisano February 7, 2013 Glas gre predlogu Vodičarja. Enostavno v rF1 ni več nekih užitkov proti rFactor2, kjer se obnašanje občuti dosti bolj detaljno. Upam samo, da bodo njihov soon pospešili Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano February 8, 2013 Share Napisano February 8, 2013 Jaz v Rf2 zaenkrat no way! Z katero drugo igro pa verjetno ZA! Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano April 23, 2013 Share Napisano April 23, 2013 Ajde ajde dejmo mal migat če naredimo prvenstvo koliko vas bi vozilo ? Dejte se kar mal prjavit da vidimo če se splača. Če ne nebo piknika pri Murnu hahahahaahaha ! če se ne bo začelo kaj dogajati 1. Nejc Janovljak Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 24, 2013 Avtor Share Napisano April 24, 2013 3. Gregor Vodičar (samo v primeru odličnega moda..) Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 24, 2013 Share Napisano April 24, 2013 Mogoče bi bilo dobro da nekaj napišem.... 1. Za rf1 je na voljo mislim da kar dober WCP 2012 mod (www.wcp-series.com) s skini za 2013 (malo pobrskajte po strani)s kersom, drsjem in vsem tem. Problem je mogoče vreme, ker mislim da potem rfactor meče ven..... 2. Motivacija vseh mislim da je bolj boga , zato nisem prepričan v izvedbo neke dolgotrajne sezone, morebiti mini sezona. Fajn bi bilo stalna prisotnost 15-20 ljudi, sicer ne vidim nekega smisla.......Z organizacijo je vse preveč dela za recimo 10 dirkačev, in vsi vemo kako bo.....Žal. Ne vidim luči na koncu tunela 3. Rf1 smo vsi dali skozi podolgem in počez, z novačenjem novincev pa je kot je. Slovenski bazen dirkačev je vse preveč razkropljen in premajhen. 4. Spet boste obupali.... 5. Se oproščam za negativnost, ampak realnost je pač taka. Bomo naredili nekaj, vsaj recimo Monaco , bomo še videli kolko se nas prijavi....... Lp Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 24, 2013 Share Napisano April 24, 2013 No pa se bom tudi jaz dodal na seznam čeprav nevem, če mi Momo sploh še deluje. Kar se moda tiče ni nujno, da je ravno 2013 sezona kar se mene tiče, samo da bo zadeva top in Formula 1. Sem pa tudi jaz samo za mini-sezono če bo vse kot se šika in nič več. Recimo podobno prvenstvo kot smo imeli z Armarolam prvo sezono. Tisto je bilo fantastično. Po možnosti bi tudi raje izbral špil kot je recimo Race on, ker ima nekoliko boljšo grafiko kot rf1, večina ga ima na Sloracingu, pa tudi dosti izbire z modi je zadnje čase. Citiraj Link to post
Recommended Posts