Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

Kvalifikacije bolj klavrno. Nisem uspel tiste 2 - 3 desetinke dobit, kot na treningih, ampak itak ne bi bil kaj dosti višje.

Štart precej dober. Po incidentu v prvem ovinku pridem celo na 2. mesto, potem pa z Vedranom kolo ob kolesu do hitrega desnega ovinka, kjer me prehiti. Prvih pet krogov sem uspešno odbijal napade Geiserja nakar se zavrtim v prvem izmed počasnih desnih ovinkov (pregrobo zaviranje). Nato obstanem za Mrharjem do njegovega postanka, kjer ga nabijem pri uvozu v boks.(Bil se mu v zavetrju ravno, ko je upočasnil za v boks.) Mislim, da je blo do konca še nekaj dvobojev. Ni mi pa jasno zakaj sem začel izgubljati na ravnini za 15 - 20 km/h. Verjetno zaradi setupa al pa pokvarjene stopalke za gas tako, da nisem mogel več napadati ampak sem se samo še branil. Končno 6. mesto :|

Žal mi je edino, ker nisem uspel priti na več dirk. Mi je bilo pa užitek dirkati s tako hudo konkurenco :)

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Hvala vsem ki ste me vrteli. Na dirki sem užival, ker sem ga celotno dirko tiščal na maximalno, ne glede na gume in motor. Če me nebi Vedran zavrtel v prvem ovinku da sem padel za zadnje mesto bi mogoče padel na koncu še dober rezultat, tako pa zopet pušiona zaradi drugih.

Jaz bom povedal, da je bila zadnja steza daleč najboljša v celotni sezoni in sem prav užival v vožnji. Z boljšim setom bi bila vožnja celo hitrejša :D .

Vsekakor pa bi čestital Vedranu za zmago in Troštu za prvaka in za vse ostalo v sezoni.

Se ena sezona je za nami letos se najbolj uspesna z koncnim 7-im mestom prvo zmago v legendarni Monzi en najhitrejsi krog pa stopnicke itd.Moja najboljsa sezona zahvala Sloracingu serverjem hehe Trostu,Tomazu, Nejcu in Damirju cestitke Kralju za zmago in SVETOVNEMU PRVAKU [champ] ANDREJ TROŠTU vse cestitke pa tudi nam ostalim pa se vidimo naslednjo sezono. [ok]

Nastopil je čas, da tudi jaz končno nekaj napišem.

Najprej iskrena hvala vsem za čestitke in pohvale glede organizacije. Lepa beseda vedno lepo mesto najde pravijo.... V prihodnje bo seveda vse še boljše in večje :)

Glede brazilske dirke:

Q: V prvi seriji sem odpeljal izjemnih 9.6, potem pa v q2 slaba 2 kroga, zezal me je prvi ovinek, zato samo 9.9 in tretje mesto. Bravo Marko Geiser, odlično si odpeljal za pole!

R: Spet sem štartal raketno, takoj se izstrelim v vodstvo, ga držim do prvih postankov, a je Vedran vse bližje. Po postankih padem na drugo mesto, saj nisem prepričan kje je pit limiter za v bokse, in tam zgubim nekaj ključnih sekund proti Vedranu. Motivacija rahlo pade, ampak dejstvo pa je, da je Vedran en pikič hitrejši in verejtno ga tako ali tako ne bi premagal. Proga je res bila super, sami legendarni ovinki, zatorej sem vseeno užival. Čestitke Vedranu za zmago in Čolaku za tretje mesto.

Glede sezone:

Zelo sem srečen, saj sem osvojil naslov, kar je brez dvoma dosežek kariere zaenkrat. Že začel sem dobro, v bistvu odlično, potem stopnjeval formo in kljub odsotnosti Vodičarja v drugem delu sezone, je bilo vseeno zelo napeto. Kralj me je gnal na res alienski nivo, bile so tesne borbe, a menim da sem odvozil nekaj življenjskih dirk, kjer bi bil težko premagljiv in z 9 zmagami, 8 pole positioni, 5 fastest laps in skupno 17. stopničkami se res ne gre pritoževati. Fantastični dosežki, ki jih bom vedno hranil v lepem spominu ;). Seveda je vedno lahko bolje in ko se enkrat zadovoljiš z doseženim postaneš sekundo počasnejši, zato bomo gnali formulo dalje, agresivno kolikor gre :). Juhej naprej v nove zmage, upam da s še večjo konkurenco.

Kaj bi bilo še dobro dodati?

Hvala vsem, ki ste sodelovali in na kakršnkoli način pomagali, čeprav ste bili potem v drugem delu sezone bolj lumpi, ko ni bilo pretiranega zanimanja (za to krivim neposrečen update grafike (se posipam s pepelom, vem, ampak na napakah se učim(o) in razumljiv upad motivacije, ko pač ne gre vse po načrtih......še vedno trdim, da nikoli nikoli se ne sme obupat, ampak res nikoli! :).

Bomo videli za naslednjo sezono, ampak lahko vam obljubim, da bo velik povdarek na tekočem delovanju moda (nobenih bet, nobenih neumnosti 2013). Zaenkrat kaže da bo odličen mod WCP 2012 (poguglajte ;)) ali pa sandrox 2012, ampak to bomo še vse videli in predebatirali. Ključne novosti, v kolikor ostanemo na rf1 (žal trenutno ne vidim nobene druge alternative, ki bi bila marca nared, škoda pa bi bila neizmerna da se pravzaprav že legendarno slovensko f1 prvenstvo zaključi!), bodo dinamične gume (torej spreminjanje barv pnevmatik med samo igro, verjetno tudi zmesi kot so na pravih dirkah, torej nekje samo medium/hard, nekje soft/super soft itd...) ter verjetno VREME (in s tem dež in uuuuuuuuuuuuuu :)......

Vsakršni predlogi glede česarkoli so seveda dobrodošli in toplo sprejeti, kajti tudi jaz nisem popoln (ja vem, težko priznam :D).

Upam da ste bili z večino stvari zadovoljni in trudili se bomo še naprej.......

Še nekaj:

Z Janovljakom in Vodičarjem smo prišli na idejo, da bi imeli formulaši decembrsko srečanje, kjer bi malo poklepetali o letošnji sezoni in tako. Primerno bi bilo v soboto 15.12.2012 nekje v Ljubljani (ker je na sredini) .......zdaj bi bilo dobro vedeti kolko vas je zainteresiranih za kaj pojest in popit (ter potrolat)....trije smo že sigurno :).......prosim napišite malo tukaj, kateri dan bi vam ustrezal in tako. Fajn bi bilo da se nas nabere enih 10 :)

Se tipkamo, strički :)

Lp