sennas 1 040 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Ti maš nekam dost ČE-jev. Štejejo dejstva 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 20, 2012 Avtor Share Napisano November 20, 2012 Nooba boš ti v ogledalih vidu samo, ko te bo prehiteval za krog Če mi kle gor pokažeš en "če", dam za gajbo pira, če ne, daš ti men Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 To si tud zdaj rekel da boš za krog zmagu.......mogoče ti uni cheati ne primejo več muahhaha "ČE" je bil mišljen posredno, indirektno. Dost trolanja Še tole: Statistika Austin 2012! Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano November 20, 2012 Share Napisano November 20, 2012 Jaz bom kr z 2006 avtom dirkal Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano November 25, 2012 Share Napisano November 25, 2012 No za jutri sem kar pripravljen, tako da zmaga ne uide hehehehe. (Verjetno sem Trošta mislil :D ) 1 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano November 25, 2012 Share Napisano November 25, 2012 Ja ce pa tebe Damir ,Trost premaga pol pa neham vozit, ker on pa ni konkurencen voznik . Sej Trost itak pojma nima. 3 Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Bo danes kaj iz dirke? Nekam malo nas bo.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Bo zdej server javil Damir, pa mu boste še zadnjič letos za server dali všečkote. Hvala mu Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Server je postavljen!!! (Ni ŠE GOTOF) IP: 84.52.183.202:34298 Ime serverja: SloRacing F1 Geslo po planu. 9 Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Mene danes nebo (nažalost) zaradi šolskih obveznosti... Želim vam eno res zabavno dirko, letos še zadnjič Citiraj Link to post
Marin Colak 33 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Cestitke Trost na prvenstvu svaka cast!!! i tebei konami na pobjedi. Utrka je bila dobra i drago mi je da sam se malo popravio u toj formuli!!! 1 Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Q1: nikakor mi ni uspelo odpeljati čistega kroga, zato zgolj 1.10,1xx se mi zdi in P5... Q2: prva dva kroga solidna, tretji mi je pa zares uspel in tako PB z 1.09,7xx in tako tudi moj prvi pole position v moji karieri na Sloracing!!! R: bil sem v dilemi ali uporabiti "standard" downforce, ki sem ga uporabljal na kvalifikacijah ali pa "high downforce".... nekako sem bil z high nekoliko hitrejši (nizkih 1.13.xxx) na treningih, vendar sem se odločil, da tvegam s standard, saj sem predvideval, da bom lahko z večjim top speed-om lažje napadal oz. branil v prvem in tretjem sektorju (kjer je edino realna možnost za prehitevat)... sicer je bilo res tako (branil in prehiteval sem lahko zelo dobro) vendar sem pa v drugem sektorju izgubljal veliko preveč in tako nisem mogel slediti hitrejšim... kakorkoli, P7 ni uspeh, vendar sem pa zelo užival v dirki, bilo je veliko akcije, prehitevanj, tesnih bojev in sem zelo zadovoljen....brazilija vsekakor ostaja no.1 proga zame! PREGLED SEZONE: Hja, večinoma na en krog konkurenčen, potem na dirki zaradi pomanjkanja treninga in izkušenj preveč napak, ponavadi še težave s setupom...tako, da zaenkrat še mi hitrosti iz kvalifikacij in treningov ni uspelo prenesti na dirke... Vsekakor veliko rezerv še pri sestavi setupa in konstantnosti na dirki... Verjetno veliko na vse skupaj vpliva moj, že zelo zdelan in nasploh cenen volan, ki upam, da ga do naslednje sezone menjam, skupaj z celotnim kompom ! In nabavim to http://www.playseat.com/page_content_files/rbr1_images/webber1_b.jpg!!!! POHVALA SLORACING EKIPI: Seveda gre posebna pohvala celotni sloracing ekipi, ki nam omogoča tekmovanje na takšni ravni kot je, torej top! Od maxla do trosta in vseh ostalih vpletenih, vključno z vsemi, ki so nam omogočali server! Fantje kapo dol in v čast nam je lahko, da smo del takšnega tekmovanja! SEZONA 2013: Glede na to, da sem strastni navijač Schumacher-ja, ki se je letos upokojil, upam, da me zanimanje za f1 ne mine preveč... Vsekakor pa bom naslednje leto sodeloval v novi sezoni f1. Kot prvo pa treb zrihtati komp in volan... na "vidiku" je kar nekaj novih simulacij, ki izgledajo odlično (zame predvsem C.A.R.S in Asseto Corsa) in je potrebno zagotoviti, da bo vse laufalo ok! Na koncu še seveda čestitke novemu prvaku...povsem zasluženo! Treba bo hudičevo garat če te želimo ujeti nasledno sezono... Niki Lauda bi rekel: Kapo dol!!! Lp do nadaljnega 3 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 26, 2012 Share Napisano November 26, 2012 Rezultati Interlagos 2012! Več bom napisal jutri, en kratki prosti spis o koncu sezone in trolanju na splošno Čestitke Vedranu za zmago in Čolaku za stopničke. Well done Lahko noč Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Končno točkovanje: Sezona 4 [2012]! 1 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano November 27, 2012 Share Napisano November 27, 2012 Kva sem dober Citiraj Link to post
Recommended Posts