Guest Anže Nose Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 vreme je nenormalno ta tedn, tak da če me ne bo, pomen da so me strele pregnale is kompa Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Da vas ne bo zmedlo kaj pri serverju, dajte podpičje al pa iščite po imenu SloRacing.... Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Ja, to velja tudi zame. Živimo v "hribih" in je velika možnost plazov, poleg tega pa vsake toliko časa zmanjkuje elektrike. Upam, da bom lahko prišel in odpeljal brez težav. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Upajmo na najboljše, predvsem v naravi! Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Meni serverja ne najde. Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Kako je že podpičje? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 Rezultati Abu Dhabi 2012! Statistika Abu Dhabi 2012! Čestike vsem sodelujočim.......kar dobra udeležba 13 vozil......... Q: Za las sem prehitel Vedrana, dobri krogi R: Na štartu sem se odlepil od obeh naših sosedov , potem sem nadziral tempo, žal je Vedranu zmanjkalo struje, bil je kar tesno za mano +5sec. Dobra taktika, potem sem v bistvu samo še jadral na tonih barčice plava in na koncu s soft gumami postavil še fastest lap. Dirka brez težav, nova zmaga. Iskrene čestitke tudi Čolaku, ki je vozil zelo dobro in Bedeniku za še ene stopničke. Razplet dirke pomeni da sem tudi teoretično postal prvak. Čestitke lololol Never forget WE ARE THE CHAMPIONS! [champ] Drama! hehehe Wipiiiiiiiiiiii Čakata nas še 2 nori preizkušnji! 5 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 5, 2012 Share Napisano November 5, 2012 VN Koreje (Yeongam) Brez kazni! __________________________________ VN Indije (New Delhi) Brez kazni! Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano November 6, 2012 Share Napisano November 6, 2012 Bravo Trošt 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano November 6, 2012 Share Napisano November 6, 2012 Čestitke Trošt! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano November 6, 2012 Avtor Share Napisano November 6, 2012 Čestitke Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 6, 2012 Share Napisano November 6, 2012 Virtualni plus, ker mi je zmanjkalo pravih . Hvala Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano November 6, 2012 Share Napisano November 6, 2012 Včeraj sem cel dan pohajal okoli, na poti domov sem cesto gledal z zobotrebci na očeh kot Tom... no pa pejmo vozit F1 Časi niti niso bili tako slabi, manjkala je konsistentnost. Q: v prvih kvalifikacijah odpeljem tretji čas... šok, ker do takrat quali setupa nisem niti probal. Q2 odpeljem z več napakami, pridem nekam na sredino. R: povprečen štart, in že v prvem krogu (ne)pričakovan spin in padec na začelje. Tokrat za spremembo borba tudi z drugimi in ne samo s sabo. Highlight dirke je bil zadnji stint in dohitevanje Podboja s soft gumami. Kljub napakam mi je uspelo, nato pa pri hotelu v zadnjem ovinku spet spin (gume so bile na koncu) in predzadnje mesto - ki pa je zadnje čase v kar lepih točkah Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano November 6, 2012 Share Napisano November 6, 2012 Bravo Trost Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano November 6, 2012 Share Napisano November 6, 2012 Novo, torek 6.11.2012: Prenos proge v2! Prosim prenesite še enkrat, če imate 94MB verzijo iz f1 2012. Nova proga je iz simraceway, delujoča, normalen fps .........žal edino nima tabel za zaviranja, ampak to itak eni zbijejo vse, tako da to naj vas ne bi motilo (muhahaha ). Lahko preverite na serverju če vam vse deluje in napišete kaj semle..... Podatki serverja: IP: 193.77.58.28:34297 Ime: SloRacing F1 Geslo: sloracing Če še vedno ne najdete dvopičja, naštimajte tipkovnico pravilno (to je bilo že enkrat omenjeno). Greste v UserData/Vaše Ime/ in tam je datoteka Controller.ini. Odprete in poiščete naslednjo vrstico (bolj na začetku): Keyboard Layout Override="1" // 0 = default, 1 = try Windows conversion, 2+ = attempt to use one of the existing supported keyboard layouts Torej verjetno imate 0, dajte to na 1 in če imate v windows slovensko tipkovnico, potem bo tudi v rfactorju (razen šumnikov seveda). 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts