DDF1 170 Napisano October 15, 2012 Share Napisano October 15, 2012 Dirka bi lahko bila boljša in to dosti, sem delal preveč napak, kar je prispevala tudi bolezen. Sem pa vesel za 5. mesto in da sem prišel do cilja. Vse čestitke obema Mclarnoma, ki sta izkoristila potencial avta 2 Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano October 15, 2012 Share Napisano October 15, 2012 Jeeeeees !! To !! Končno 1. stopničke v zgodovini moje SloRacing kariere !! [champ] Več sledi ju3, bi se pa rad opravičil Bedeniku, ker sem mu pokvaril dirko... Enostavno nisem moral naredit drugega kot na polno zavirat... 2 Citiraj Link to post
Tomaž Eržen 1 083 Napisano October 15, 2012 Share Napisano October 15, 2012 No, očitno se trening res splača... progo sem se začel učit okoli 18:00, do 19:00 sva bila že na ti. Ves čas sem vozil race set, kar se je izkazalo kot odlična odločitev. Q: 10 min pred začetkom sem prvič testiral Q set in ugotovil, da sem kar hiter. V drugem delu kvalifikacij presenetljivo P2. R: Zanič štart, takoj padem na 4. ali 5. mesto. Nato pa zaradi napak in odstopov počasi prilezem do P2 in skušam vozit čim hitreje do cilja. Prve stopničke v F1, 1-2 v kvalifikacijah in na dirki za Mclaren... lahko rečemo, da je bil dober vikend 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 15, 2012 Share Napisano October 15, 2012 Rezultati Yeongam 2012! Statistika Yeongam 2012! Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 Domzek, ni problema, tako je pač dirkanje! Žal mi je edino za to ker smo se lepo začeli lovit z Erženom in bi blo še zanimivo do konca. Edino Bračič je bil malo čuden na začetku! Kot da bi s quali setom štartal se je nekaj čudno zaganjal pa izsiljeval pozicije, pol pa tako odstopil! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 Še malo jaz opišem Q1: Zelo v redu, uspelo mi je peljat 33, nevarni Kunčič zelo blizu. Q2: Ne najboljša 2 kroga, oba 34.2, s tem da sem v drugem poizkusu v zadnjem tricky delu naredil napako za vsaj 2 desetinki. Vseeno pole (Kunčič je delal napake, očitno), mega zadovoljen tudi z Erženovo predstavo in prvo štartno vrsto McLarna letos, če ne celo v zgodovini sloracinga. R: Štart dober, za mano kot raketa potegne Janovljak, ki se ga komaj ubranim na dolgi ravnini in nekako zadržim vodstvo. Nejc se me drži kot klop, je enako hiter, a naredi ključno napakico, ki ga stane velikih 5 sekund, tako da na približno tej razdalji voziva do prvih postankov. Po postankih se spet boriva na nekje 4-7 sekund, potem Nejc zelo hitro drugič v bokse, sumim da bo dal soft, počakam še 2 kroga in iz boksov na hard gumah pridem točno predenj. Na softih je hitrejši, a ga nekaj zmede, odide takoj drugič v bokse, prehitro skoznje, ne odsluži prav kazni - dq (res škoda, bil je izjemno hiter in zrel morda tudi za zmago). Od 30 kroga potem praktično samo še nadziram tempo, Eržen je na fantastičnem drugem mestu, mi celo za trenutek vzame najhitrejši krog dirke, se močno skoncetriram in postavim dober čas, ki ga skoraj premaga Kunič, a na soft pnevmatikah . Vrhunski vikend za Mclaren, ki s tem vodi v konstruktorskem seštevku (hurej, vsaj virtualno, če ne že v resničnosti). Iskrene čestitke tako Erženu kot tudi Kuniču za prve stopničke! [champ] In hkrati malo sožalja za Podboja, ki je bil dolgo časa tretji (pa naslednjič!)! NIKOLI OBUPAT! Muhahaha Se vidimo v Indiji. Lp 3 Citiraj Link to post
Marko Podboj 3 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 Precej dolgočasna dirka razen zadnjih nekaj krogov. Taktika sfalena. Nisem pričakoval, da se bodo gume tako hitro obrabile, šel sem hard soft soft, moral bi hard hard soft oziroma 3 postanki pa bi mel 3. mesto. Bedasta napaka, bo pa v Indiji bolje. Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano October 16, 2012 Share Napisano October 16, 2012 Q: Slabo. Če bi odpeljal z največ 2 napakama bi bil 2. ali 3. , tako pa katastrofa. P5. R: Štart vrhunski. Štartal sem še boljše kot Janovljak, vendar mimo njega nisem moral... Na ravnini je bila ludnica, vendar ostanem 3. Sledi napaka 3-4 kroge kasneje, zaradi katere padem na mislim da 7. mesto. Bil sem že celi obupan, ampak sem želel odpeljati do konca. Potem pa smeh na ravnini. Jaz, Eržen , Bedenik , Podboj in divji Bračič (ki je kar nekaj na silo rinil in mi s tem uničil prednjo levo obeso) vsi en za drugim... Gaza na polno... Vendar kot sem že omenil, zaradi brezglavega zaletavanja Bračiča smo se po progi porazdelili. Na prve postanke sem prišel prvi izmed vseh voznikov. Ta odločitev se je izkazala za pravilno, saj sem se s tem prebil na odlično 3. mesto. Nato pa me ulovita Eržen in Bedenik. Bitke so trajale kakšne 2-3 kroge, nakar naredim napako in me zanese v zid , od zida pa bum v Bedenika ki mu nenamerno uničim dirko . Tudi sam sem ostal brez prednjega krilca in popolnoma obupan odidem v box. Potrebno je bilo spremenit taktiko. Želel sem odit kasneje le še 1x v boxe na Hard. Vendar ko sem videl , da je Janovljak odstopil in se vozim na 4. mestu, sem začel divjati po stezi. Že pred Podbojevim postankom , ki ga je opravil kar precej kasneje sem ga lovil, nato pa je on na svojih svežih gumah držal razliko. Imel sem popolnoma uničene gume in vedel sem , da ga z gumami v takšnem stanju nebi ulovil. Zato tvegam kakšnih 6 krogov pred koncem in nataknem Soft. Bil sem neverjetnih 21 sekund za Podbojem. Vendar je on zaradi uničenih gum popolnoma popustil. Sam pa sem na krog pridobival po 5 sekund. Sprva sem mislil, da bom imel krog premalo časa, vendar se je na koncu izkazalo, da sem postanek opravil ZELO natančno . Namreč Podboja ujamem ravno v vstopu v zadnji krog. Po ravnini se mi še upira, vendar že v naslednjem sklopu ovinkov na boljših gumah švignem mimo in v 2 sektorjih mirno pripreljem do cilja z varno razdaljo. Na koncu nepričakovane stopničke, glede na to kaj vse se mi je na dirki dogajalo. Ampak prvim stopničkam na portalu se ne gleda v zobe. Če ga že ravno pri teh letih alkohola pit ne smem, bom pač proslavljal z enim šampančkom ! [champ] 4 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 17, 2012 Share Napisano October 17, 2012 - HotLaps (Top časi na progi v F1 prvenstvu.) - Live view (Dogajanje v živo na uradnem serverju F1.) Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano October 18, 2012 Share Napisano October 18, 2012 Super proga! Bi pa vas samo opozoril da grete malo fpsje pogledati in si zmanšati stvari, da se ne bo to počelo zadnje momente =) .... Bo pa najberš na štartu malo štekalo Citiraj Link to post
Marko Podboj 3 Napisano October 19, 2012 Share Napisano October 19, 2012 A obstaja kakšna druga različica proge, ker tole bo štekalo na polno. Sem konkretno spustil grafiko pa še zmerej ni tekoče. Sploh je največji problem input lag na volanu in pedalkah. Je kar konkretna zakasnitev. Sama postavitev proge pa sicer sploh ni slaba le asfalt je preveč gladek. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 19, 2012 Share Napisano October 19, 2012 (urejeno) Obstaja......, pa bomo potem videli, časa je še 2 dni, da se odloči....... Prihaja nova verzija, 50 mb, optimizirana......Takole pravijo Euroracers: - Complete re-conversion - Removed thousands of faces - Simplified Walls / Fixed Wall Collisions - Much better FPS - Better Textures, Advertising - Shortened a few filenames (can cause crashes) - Lowered all of the Brake Boards (floating in the air) - Fixed over-lapping ground (coloured bits at Turn 1 / The Epic Right Hander) - Removed Marshal Light by the pit entry - 2 DRS Zones - Raised Pirelli Advertising over-lapping with ground at Turn 4 - Removed the "Marshal Walls" Link kmalu! Uredil October 20, 2012 - Sennas 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 20, 2012 Share Napisano October 20, 2012 NOVA RAZLIČICA INDIJA 2012 v2 Prosim vsi znova potegnite dol in preverite na serverju če vam deluje! Čimprej prosim! Se opravičujem, predvsem KOKL-u, ki je malo že treniral ono različico, ampak žal ne morem pomagat, fps je tukaj normalen, kot pri vseh do sedaj. Par žužkov, ki ne vplivajo na vožnjo: - Garaže se zdijo z zunanjega pogleda zaprte, a se lahko odpelje ven, ker niso zaprte - Štart je, ko se prižge zadnja rdeča luč! Bom dal slike enkrat, da vas ne bo zmedlo! Ostalo bi moralo biti normalno. Za vsak slučaj lahko izbrišete ostale Indije. Povejte, če kaj ni OK. Boljše verzije proge ne poznam in je verjetno tudi ni! Lp Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano October 20, 2012 Share Napisano October 20, 2012 Hehe ni panike še boljše da je več fpsjev grem probat Nova steza super od 180 do 220 fpsjev =) , je pa malo težja kot prejšnja, saj ima hinavske rdeče, okrogle bube , oziroma nemoreš nič sekati hehe =) Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 20, 2012 Share Napisano October 20, 2012 Massa bo spet polomu vse 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts