sennas 1 040 Napisano September 30, 2012 Share Napisano September 30, 2012 Absolutno le in samo high. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 Kaj še zdaj niso popravli asfalta.....če bi v resnici tak "pajtlalo" bi po dirki fasal parkinsa! Kaj se da sploh tako nastavit avto da ne iskri? Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 Na server se ne da povezat nikakr...porta pa ne morš v iskanju vpisat ker ne na rFactor dvopičja not napisat.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 Zdej bi moglo delat, je izpadlo.(se nisi mogu povezat, ker ni bil zagnan server ......thx..... V rfactorju dela podpičje, vendar moreš nastavit pod rFactor\UserData\Grega Bracic je datoteka controller.ini. Odpreš in na začetku bolj je vrstica: Keyboard Layout Override="1" // 0 = default, 1 = try Windows conversion, 2+ = attempt to use one of the existing supported keyboard layouts Original je na 0, torej angleška tipkovnica ki ima drugje tipke......torej na 1 bo tista ko je v windows, se pravi slovenska in bojo delali vsi znaki, razen šumnikov seveda. Torej na 1! Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 3, 2012 Share Napisano October 3, 2012 V rfactorju dela podpičje, vendar moreš nastavit pod rFactor\UserData\Grega Bracic je datoteka controller.ini. Odpreš in na začetku bolj je vrstica: Keyboard Layout Override="1" // 0 = default, 1 = try Windows conversion, 2+ = attempt to use one of the existing supported keyboard layouts Torej na 1! Js te mam tk rad... Po 5 letih rFactorja končno normalna tipkovnca... Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano October 4, 2012 Share Napisano October 4, 2012 Sicer pa je dvopičje na angleški tipkovnici s tipkama: Shift + Č Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 4, 2012 Share Napisano October 4, 2012 Ja, sam zakaj bi se matrali, če se da v slovensko Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano October 4, 2012 Share Napisano October 4, 2012 No, tudi jaz sem se vedno mučil s to angleško tipkovnico... tako, da hvala Trošt.... Kakšne čase ste kaj vozili s polnim v suzuki? sam sem na nizkih 1.36... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 VN Singapurja (Singapur) Tomaž Eržen Kazen: Prepoved nastopa na naslednjih kvalifikacijah in štart iz zadnjega mesta Razlog: Povzročitev nesreče v prvem zavoju po štartu dirke. Opomini: BREZ Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Ne morem nižje. Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano October 6, 2012 Share Napisano October 6, 2012 Ok, sedaj se pa počasi ustavite, če ne, me bote na dirki prehiteli za krog!!! Torej, kako nizko so že? nizkih 1.35? Citiraj Link to post
Recommended Posts