Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Na to dirko pa sem se pomoje najmanj pripravil, saj sem bil 100% da me bo tako telemach spet odnesel. Po čudežu je dvakrat samo za par sekund padlo dol, pa se spet pojavilo. Setup za dirko sem popolnoma zgrešil pri gumah in sem napumpal samo levi dve (nesimetrija), tako da sta desni crknili že v devetem krogu.

Quali tako nekaj srednjega. Odličen štart iz šestega na tretje mesto, sledim trosta in kralja, pol pa te gume...sploh nisem opazil da sta desni hin. No nadaljeval sem potem nekaj srednjega, dva ali trikrat sem se zavrtel na onih policajih....vmes opazil da sva z novaljakom nekje v istem tempu, le da ima prednost v gumah, kar je izkoristil v zadnjem krogu in me prehitel. Bil sem dobesedno na felgah. Nato sem videl da nejcu nekaj dimi in še sedaj ne morem verjet, dva kroga pred cilno črto mu crkne avto...tako da "spet" tretji in juhuhu stopničke borovničke.

PS: Nejc, kaj naj rečem, že drugič letos HVALA!

NAJDBE NUS, MOTNJE OSKRBE IN POŠKODBE OBJEKTOV 24.09.2012 21:20

Nenačrtne motnje, omejitve, prekinitve, oskrbe - z električno energijo

Med 21.20 in 0.45 je bilo na območju občine Velenje, zaradi izpada daljnovoda Vinska Gora, 970 odjemalcev brez dobave električne energije.

Fajn. Ob pol 9 je pa itak Telemach zaštrajku. :D

Q: Nikakor mi ni uspelo sestavit čistega kroga, v obeh delih slabo, v drugem me je še na koncu zmedel Kunič z low downforce, tako da prej ko ne po sreči drugo mesto. Čestitke Kralju za pole!

R: Odličen štart in bil sem prvi v prvem ovinku, kar je bilo ključno. Vozil sem previdno, a vseeno dovolj hitro da me hitrejši Kralj nikakor ni uspel prehiteti (predvsem sem pazil prvi sektor, v nadaljevanju kroga pa sem avto postavil tako, da ni bilo mogoče narediti nič). V prvem postanku zapeljeva hkrati na servis koles, stanje nespremenjeno, sledi mi do 28 kroga na nekje sekundi, potem malo več, ko je naredil napako. Krog za njim grem v bokse in obranim skromno prednost, začne se mi približevati (sem mislil nekaj časa da je celo soft obul), ampak sem odločen da me ne prehiti, potem na koncu je naredil še par malih napak na robnikih, ravno dovolj, da sem se odlepil in zmagal. Težka dirka, ko nekdo diha za ovratnik 35 krogov.......ampak je le uspelo. Načrt do konca sezone je da zmagam vse preizkušnje in mislim da prihajajo proge, ki bi mi morale veliko bolj ustrezati. Bomo videli, cilj je seveda naslov. :)[champ]

Čestitke vsem, ki ste končali.

Zelo sem razočaran nad udeležbo, sploh nad tistimi, ki niti ne sporočate da vas ne bo. [Jaoo] Pomilostitev je bilo letos že kar dosti in ne morete trdit da ne gledam skoz prste konstantno.....Sploh tisti ki ste se prijavili še enkrat, pa vas zdaj ni, če ne bo šlo drugače, boste banani za vedno.....Red mora bit. Prosim, da se vsaj sporoči da vas ne bo, ne pa tako, oziroma nek znak življenja v parih dneh na forumu se pa ja lahko da... [buzara] ..Kogar ne bo naslednjič in se bo "zezal" dalje bo brisan. Za vedno.

RED MORA BIT.

Lp

Proga je ista kot lani, torej če vam ne deluje je nasvet isti:

V igri SETTINGS > DISPLAY > TEXTURE DETAIL - HIGH (ali pa FULL)

Server je online!

Podatki serverja:

IP: 193.77.58.28:34297 (Dajte iskat takole, z dvopičjem in to številko. Tako bi moglo dobit vsakič!)

Ime: SloRacing F1

Geslo: sloracing

HotLaps:

- HotLaps

(Top časi na progi v F1 prvenstvu.)

Live view:

- Live view

(Dogajanje v živo na uradnem serverju F1.)

Guest Anže Nose

že 3.jo dirko zapred mislim, da sem si sam nastavljal bolid, pa mi je kar dobro uspelo... no, ko se je čas pomikal proti dirki, opazim, da se zunaj bliska :S :S :S :S... pri nas je tko, da tut kaka strela z jasnega pride in razsuje modem, zravn pa še kak aparat XD. No, odločim se, da tvegam in ne isklopim... potem v kakem 3. jem krogu connection lost in si mislim, da je šel modem... no, potlej pa ugotovim, da je brat kable vn potegnu :D ampak točka je useen tukaj :D