mrhar 102 Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 Koncno ta zmaga in to v Monzi,kjer sem si vedno zelel zmagat na domacih tleh juhuhuuuuuuuuuuuuu. 5 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 Q1: solidno Q2: solidno Dirka: Po štartu, sem še kar dober, potem pa napaka po prehitevanju Marcela, in ker vsi vemo v katerem ovinku vrti, sem to tudi sprobal , tako da sem kar vesel za 8. mesto. Čestitke Sandiju za zmago! [champ] [champ] [champ] 1 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 (urejeno) Q.1 odlicno Q.2 nekoliko slabse tretji R. dober start brez zapletov v prvi sikani vozil soft v 15.krogu zavijem po nove softke in kar solidno drvim nazaj proti vrhu ujamem Vedrana,ki se nazalost zavrti v prvi sikani v 28-em krogu se zadnjic obiscem mehanike in srecno do prvega mesta prvic v moji zgodovini v SLORACINGU.Cestitke Vedranu Silvotu in vsem ostalim. Pa se max tock za Ferrari. Pa hvala Vedranu za set bil je najboljsi THX. Uredil September 10, 2012 - mrhar 1 Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 Q: kr neki R: kr neki Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 Končno stopničke. Po 2 letih sodelovanja v sloracingu dočakal stopničke. Q1 se odpelal lih toliko, da pridem noter. Q2 se odpeljal slabše, vendar dovolj za 2 štartni položaj. Štartal tradicionalno slabo, ampak izgubil samo 2 mesti. Dirko sem odpeljal dokaj dobro in končno brez večjih napak z dvema posankoma, skoz sem vozil z soft. Čestitke Sandiju in Vedranu. Če bi bilo še ene 4 kroge, bi mogoče celo lahko ujel Vedrana, ampak suuuuuuuuper, končno! 1 Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 Q1: zelo dober krog in P3. Q2: malce slabši krog, ampak tudi ostali niso odpeljali najboljše, tako, da P4...soliden rezultat. R: Štartam zelo slabo, padem na 8. mesto, potem nekako vozim svojo dirko (razen par izjem) in končno 5. mesto je soliden rezultat. Če bi bil še kak krog več bi mogoče ujel še Noseta, ampak ok...glede na trening s polnim tankom in verjetno ne najboljšim setom je bila zadeva solidna... Sedaj pa Singapure, ena tistih prog, ki so mi res anti.... enostavno je ne maram... ampak upam na nove toke, v drugi polovici sezone sem končno začel malce nabirati točke... Čestitam Sandiju za prvo zmago in Silvotu za prve stopničke...vsekakor zasluženo glede na čase, ki sta jih vozila na treningu... 2 Citiraj Link to post
mAxL 1 106 Napisano September 10, 2012 Share Napisano September 10, 2012 Rezultati! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Q: kazen R: Ni šlo, povrhu vsega pa je še menjalnik odpovedal. Se zgodi. Vrnemo se še močnejši, zato bodite zaskrbljeni Vse čestitke Mrharju za njegovo prvo zmago, dobro je odpeljal, zmaga je le zmaga. Čestitke tudi Silvotu za prve stopničke v ligi. Mal graje Vedranu, ker si me je drznil prehiteti v skupnem seštevku (hec, hec), čeprav ni odpeljal dirke, ki smo jo od njega vajeni..... Gremo dalje (Singapur......če ne bo teme lih to sekundo, prosim za razumevanje Lp 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Kaj potem sem edini ribal na hard gumah, dokler sem pač bil? Se mi je zdelo da nekaj ni vredu. Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Hard so vozili se Kralj,Nose,Erzen in Podboj ostali pa soft. Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Jaz sem mel Hard Če nebi bremza šla bi blo super, ker sem mel tempo za 3. mesto Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 V Monzi je bila saj po mojem mnenju boljša izbira soft in 2x v bokse. Soft so zelo dobro držale 13 krogov, dalo se je še več, sam je bilo prepočasi. Boksi so zelo kratki, enostavni uvozi in izvozi iz boksov, nisi izgubil veliko časa. Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Jaz pa mislim, da je izguba časa kar velika pri boksih v Monzi...medtem ko imaš ti pit limiter skozi celotne bokse, po stezi mimo vozijo s hitrostjo 315km/h in več... mislim, da je izgubiš nekje 22sec pri postanku... drugače pa sem sam tudi bil na soft/soft/soft in je bilo kar vredu... mogoče bi bila boljša izbira soft/hard, en postanek...ampak nevem kako hitro je šlo z hard, nisem nič kaj treniral s polnim.. Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Tudi zame je bila izbira soft in 2 postanka bolje,ceprav je pa res ,ce se ne bi Vedran zaletel v vrtecega Domzeka in nasedel na robniku v prvi sikani nas bi na hard spet napral. 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano September 11, 2012 Share Napisano September 11, 2012 Jaz sem tudi set mel čudn, po ravinini sta se ferarrija peljala mimo kot za šalo, jaz pa tudi izza vetra nisem mogel mimo. Čudno da mi je qualifikacije ratalo tako hitro peljat. Citiraj Link to post
Recommended Posts