denis 38 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Evo dons sm mal potreniral 99. krogov...in dosegel čas 1.24.4xx ... še neki malga je fore. Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 Danes dopoldan je novopečeni dirkač Mercedesa, Marko Geiser, prvič sedel za volan svojega Mercedes W03. Po začetnem otipavanju in iskanju pravilnega setupa je čez nekaj krogov šlo zares... skupno je Geiser prevozil skoraj 100 krogov, najhitreje pa je odlično stezo v Monzi prevozil s časom 1.23, 868! Čeprav gre za soliden čas, pa Geiser po testiranju ni bil preveč zadovoljen. Predvsem v drugem sektorju je pustil preveč časa (+0,5 sec za danes najhitrejšim Kunčič-em v Lotusu) in potrebno bo še kar nekaj truda, da ta čas izboljšajo. Pri Mercedesu so sicer prepričani, da se lahko spustijo na nizkih 1.23.xxx. Bo jim uspelo? Časa za trening ni veliko, že v ponedeljek je na sporedu dirka! 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 Legenda Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 Le še dobre 2 uri ločita Hulkenberga do prvega testa nove opreme...kaj se bo iz tega izcimilo, vedo le bogovi... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 Pa ne pozabt v driverju dat centering sprrng kljukco (po želji jakost, jaz mam na 100%), da ne bo opletal volan Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 Tudi pri Ferrariju so posodobili bolid z novimi cisto ravnimi krilci tako,da hitrost ne bo vprasaj sam se mal treninga rabimo za nizkih 1 23 x in pa kaksen krog vec z polnim saj se tam delijo tocke. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 1.25 brez posebnih težav in delanja setupa, pa še kr se nism niti bremze pa gasa navadu...če se čist nizkih 24 ne pelem se tut kr za bučo udarim 1 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 6, 2012 Share Napisano September 6, 2012 Tole bo slo se nizje kot sem mislil ker z low se da peljat plus leti k snet kladu bo padl na 1 22 x. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 (urejeno) Serverja ni, ker mi je zjahalo ruter (nekaj ponoči zmanjkalo elektrike) in je šlo vse v rit........Bomo poštimali..... Edit: serverja ne bo v kratkem, ker na siol modemu nikakor noče delat server, mi ni jasno zakaj.......naj kdo drug postavi......žal Uredil September 7, 2012 - sennas 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 VN Belgije (Spa-Francorchamps) Andrej Trošt Kazen: Zadnje štartno mesto na naslednji dirki Razlog: Zavrtel Kralja in Janovljaka, agresivna vožnja. Vedran Kralj Kazen: Predzadnje štartno mesto na naslednji dirki Razlog: Zavrtel Kuniča, agresivna vožnja. Marko Podboj Kazen: Predpredzadnje štartno mesto na naslednji dirki Razlog: Povzročil štartni incident. Tomaž Eržen Kazen: Opomin Razlog: Zaplet s Podbojem. Opomini trenutno: - Domen Kunič (1) (še 1 čista dirka) - Tomaž Eržen (1) (še 3 čiste dirke) Torej v Monzi iz zadnjih vrst štartajo Podboj, Kralj, Trošt (slednji zadnji). 1 Citiraj Link to post
keptanx 29 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 ja nč če pa vsi neki menate bom pa še jest , z hrt ne gre same ničle , ker so pri williamsu ostali brez voznika in ker je blagajna prazna so vzel mene k sm zastonj Citiraj Link to post
keptanx 29 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 pa glih k mam pol ure cajta sem hotu kak krog pelat ni serverja Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 Če želite lahko jaz postavim server... Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 A boš dirkal dalje ti stric, al kaj si si zmislu.......Jaz serverja ne bom mel kakšen teden, ker so velike težave z internetom/mrežo (okvara usmerjevalnika).....Lahko kdo drugi postavi, pa napiše tukaj podatke......hvala za razumevanje.......za dirko bo pa poštimano s strani Eržena, tako da ni strahu 1 Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano September 7, 2012 Share Napisano September 7, 2012 Ja sori v spaju me je menjalnik preveč zajebaval je preskakoval iz 1 v 3 in potem iz 3 v 7 in je bilo brezveze...Zdaj sem zrihtal zadevo in dela BP. Citiraj Link to post
Recommended Posts