Kunčič 43 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Evo standart je hiter Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Sandi je vroč, ga bo treba ohladit . 1 Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 per bo treba dt kr v skrinjo, ker zgleda da drugač temperatura ne bo padla Citiraj Link to post
denis 38 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Katero formulo bom pa jaz lahko peljal??? Če bom dovolj treniral? Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Uno k ti jo bojo dodelil,ce bos dober. Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 4, 2012 Share Napisano September 4, 2012 Naljlepsi spomin je ,ko sem prvic peljal Monzo in vodil dolgo casa,potem se mi je na zadek prilimal G. Vodicar 3 kroge studiral mojo linijo in me na koncu prehitel,{ampak letos bo drugace smeh}samo ,da je takrat sla formula 354KM dans pa bogih 316KM tako ,da se vseeno nadejam dobrega rezultata,ce ne bo pokal v prvi sikani. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Klikate vi kaj na našga sponzorja............................www.playtech.si...........al spet nič kot ponavadi ....dejte kej nabavt no, ne bit tolk škrti. 2 Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Šušlja se da se po daljši poškodbi zdrave pameti vrača Nico Hulkenberg...menda s posodobljeno opremo. 3 Citiraj Link to post
denis 38 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Ali še komu ne pride na srver?Ubistvu na srver pride samo takoj zgubi povezavo. Evo sm že zrihtu. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Domen Kunič je bil potrjen kot drugi voznik Red Bulla, kaj več bo pa sam povedal....... Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Ja, res je. Postal sem del ekipe, ki je v karavani Formule 1 zadnji 2 sezoni "nepremagljiva" . Namreč Williams se je zaradi prenizkih sredstev odločil , da "proda" svojega voznika v ekipo Red Bulla , ki je že dalj časa iskala 2. voznika. Seveda nisem skrival zadovoljstva, zato sem še toliko bolj motiviran za nadaljevanje sezone. Trudil se bom, da bom s trudom "poplačal" ekipi . 1 Citiraj Link to post
Mjugen 35 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Mene pa zanima, ali se da vašo dirko kako naknadno pogledat, a obstaja kaka REC opcija............da bi bil film pa tko ? Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 Cool. No, dvojec Bedenik-Nose, še naprej ostaja zvest svojemu Caterhamu, namreč nobeno od uglednih ekip si v času recesije enostavno ne more privoščit navedenih dirkačev. Tako bosta še naprej s svojim zelencem kazila bleščeče ospredje karavane Formule 1. :shock: PS: Monza pa treeesseee.....a vam tudi? Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 hahahah, TOP povedano Luka Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano September 5, 2012 Share Napisano September 5, 2012 To sem se tut jaz vprasal nov asvalt pa mi oci iz jamic mece prevec trese. Citiraj Link to post
Recommended Posts