Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

še 6 centov..... :D

Q1: Optimalnih 45.4, confidence boost +100

Q2: Slab vhod v t1, confidence -100, drek krog, 46.0, drugi spet narobe use, ampak srednji del vrhunsko, povsem mimo zadnja šikana. Se zgodi. Psihično potolčen s p3.

R: Odličen štart, jasno Alonso zaspi, ga skoraj uspem obiti, a je nepopustljiv pri vhodu v Les Combes. Sem precej hitrejši, komaj da ga ne zbijem do šikane (potem se zavrtiva), preprosto je šlo vse prepočasi.....bil sem hitrejši vsaj sekundo na krog od Vedrana in kasneje 3 sec od vseh ostalih......nekaj izgubiva, ma se ne izkaže za preveč usodno. Potem me žal Janovljak preseneti s počasnim vhodom in žal ga zavrtim (se opravičujem, moja napaka). Nekaj dobrih bojev potem z enim od rossotov, ampak obidem brez težav. Kmalu ujamem Vedrana, a pot prek njega je nemogoča, poskušam vse načine, a raje ostanem zadaj kot da ga še 1x taknem. Taktika niti ni bila slaba, brez neumnosti bi imel dirko pod kontrolo, a tako pač je v dirkanju, tudi najboljši lahko naredijo napako vsake par let ;) hehe. Iskrene čestitke Vedranu, Mrharju za prve stopničke! (prijetno presenečen) in mojemu novemu kolegu Erženu za požrtvovalnost in 2 točki.

Gremo dalje, samo brez take nervoze, ker hitrost ni bila vprašljiva.....

Sem kar zadovoljen z udeležbo 14 vozil, malo bomo še spucali zadeve in bomo imeli zelo lep preostanek zadnjega prvenstva v rfactorju 1 (this is it, potrudimo se še za teh 8 dirk). Žal mi je za gojzerja (sms žal nisem videl, sicer bi malo počakali, ampak verjetno bi vrglo ven tako ali tako.....).

Upajmo na najboljše.

Lp

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Hja naredil sem sranje v prvem ovinku. Zdej nevem al je vsem štekal k ps prvih 10 krogov al sam men? Da vem, če moram že tako švoh grafiko spustit. Do postankov na trdih brez občutka in oprijema nevem al zarad poškodovanga dirkalnika al štekanja.

Sicer pa enkrat zavrten in enkrat napičen ampak glede na zaostanek višje verjetno itak nebi mogel, tako da kar dober rezultat.

Še ena pomembna novica iz tabora Torro Rosa.

Po nekaj zelo dobrih predstavah (žal večinoma samo na treningih, kjer se je redno uvrščal med top 5 najhitrejših) je ekipa prejela ponudbo za svojega dirkača Geiser-ja. In sicer od ekipe Mercedes AMG F1 team. Predstavniki obeh moštev in seveda vodja organizacije prvenstva so se že dogovorili o vseh podrobnostih prestopa.

Vodja ekipe Ross Brawn pričakuje dobre rezultate novinca v ekipi in predstave na nivoju njihovega trenutnega dirkača Nejca Janovljak-a (prav ta dva sta na zadnji dirki v Spa-ju prikazala dva odlična dvoboja).

Geiser bo prvič za volan Mercedesa W03 sedel predvidoma danes zvečer, na stezi v Monzi.

Za SloRacing je Marko Geiser povedal: "v čast mi bo dirkati v tako velikem moštvu kot je Mercedes. To je ekipa z veliko tradicije in ekipa z visokimi ambicijami tudi za letošnjo sezono. Sam bom poskusil dati od sebe maximum, predvsem bolj zavzeto trenirati in ekipi pripeljati čim več vrhunskih rezultatov".

Prva priložnost bo že čez slab teden na dirki za VN Italije v Monzi!