Marenator 32 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Mogoče ve kdo zakaj mi, ko odprem rfactor, napiše "error opening mas file/2011/FORM.MAS?! Igra se sicer zažene v ogrinal meni od rfactora in ne v naš mod... Včeraj še mi je vse normalno delalo, danes pa to... kakšna ideja? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Nekaj si pobrisal, nalož še enkrat mod. Vsi na KOKLJEV server Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Nisem nič brisal...bom poskusil... Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Ma brezveze vse skupaj...sploh nevem če bom še sodeloval, ker nimam nič druga kot samo sranje s tem dirkanjem... treniram za brezveze, ker potem al mi zmanjka časa za dirko al pa gre nekaj narobe tak ko danes...nevem zakaj mi kar naenkrat ni več delal mod, potem sem ga na novo naložil, potem pa je bil dirkalnik povsem brez gripa, čeprav sem kupil high downforce...in zopet je šlo nekaj dni treninga v nič... Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Pomojem bomo počas vsi nehal k tole da nas je 8 je čist mim bomo vidli po premoru kako bo Čestitke Kralj!!! Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Vse skupaj v pozabo po tolkem treningu ampak je blo pa hudo ,no vsj nekaj casa,ampak kej ces tak je to.Cestitke Kralju--Trostu in Bedeniku ter vsem ostalim,ki so koncali. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Ej sj mi2 sva tud končala! na 7 pa 8 haha sam neki se je užgal ni blo bračiča da bi naju pogasil 2 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Kvalifikacije: Bolj slabo, pa tudi potrebe ni bilo Dirka: Štart soliden, če se ne bi Nejc obrnu v ovinku in zaprl poti, bi bila dirka celo še toliko bolj zanimiva, ker ne bi zgubljal toliko kot sem. Taktiko sem pa to dirko vzel kar same SOFT gume (sem jih do zdaj veliko našparal). Edino kar je bilo malo brezveze, je da prehitro spustijo. Obisk dirke je glede na čase (poletje, morje, ženske zgoraj brez,... ) pričakovan, čeprav sem vseeno pričakoval vsaj še ene par dirkačev na dirki. Rad bi čestital Vedranu za zmago, kot tudi Troštu za drugo mesto in Bedeniku za tretje. To je do sedaj moj najboljši rezultat. Sedaj pa dolg počitek do Belgije, ki upam da bo bolj zanimiva kot je Madžarska Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Q: Pole, tokrat moram rečt da z lahkoto. R: Dober štart, najhitrejša vožnja, prevelika obraba pnevmatik, 3 postanki, fastest lap, za malo malo drugo mesto. Katastrofalno. Slabo. Ni to to. Čestitke Vedranu, ki me je nadmudril in vsem ki so končali. Pozitivno je edino to, da sem nabral še nekaj prednosti pred Vodičarjem, ampak tudi to lahko gre zelo hitro. Bomo videli kaj bo prineslo nadaljevanje sezone. Udeležba: Katastrofa, ampak ne bomo obupali. Nikoli. Niti slučajno! Rezultati Hungary 2012! 2 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Dej Andrej uno tvojo statistiko. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Statistika Hungary 2012 1 Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Q: Skoro bez treninga,lose,prvi lap napaka onda uspijem jedan los lap i treci dobar se zavrtim u zadnji turn i na kraju 3 Race: Lose startam ali uspijem zadrzati trece mjesto,onda borba sa Silvom koji na startu bio brz ali poslije mu je pao tempo pa me je malo usporavao a Trost odmicao,mislio sam da je nemoguce zmagat,uspijem prehiteti Silva i onda gasaaaa za Trostom i uspijem smanjivati prednost,on ode rano u pit i mislio sam da je krenuo na soft,ja i dalje jos 4-5 laps na gumama,kako nisam trenirao nisam znao koju taktiku da odaberem 2x ili 3x u box,odem u box u mislim 15 ili 16 laps,onda opet gasa da stignem Trosta koji me je obisao u box. Na sredinini dirke odlucim da odem jos samo jednom u box i to je bila dobitna kombinacija. Odlicna dirka za mene i bez napake. Cestitke Trostu i Luki za podium i svima koji su koncali dirku. 3 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano July 30, 2012 Share Napisano July 30, 2012 Od te dirke nisem preveč pričakoval, ko pa sem videl manjšo udeležbo sem upal na stopničke kar sem tudi uresničil. Q. tako po pričakovanju, nič posebnega. Dirka. Slab štart potem pa lovljenje Mrharja ki mi je pobegnil a nato verjetno zaradi gum zmanjšal tempo tako da sem prišel na četrto mesto. Potem čirolečarole z boksi in vidim da se lahko pridrajsam do tretjega mesta. Potem pa borbe z Borakom, Janovljakom (38 krog lepo naokrog - hvala za fairplay) in na koncu z uničenimi gumami še Kuničičem. Na koncu čist moker po hrbtu priboril stopničke borovničke, tako da tretjič tretji letos. Hura. ž Čestitke seveda Vedranu in Andreju....če vaju nebi blo bi letos že trikrat zmagal by the way.... PS: Sory Mrhar za malo pospeška pa še kdo s kom sem kje oplazil, ni bilo nalašč! 3 Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano July 31, 2012 Share Napisano July 31, 2012 Ej sj mi2 sva tud končala! na 7 pa 8 haha sam neki se je užgal ni blo bračiča da bi naju pogasil Jbg, mal morte pa tut sami že vedet kk pa kaj 1 Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano July 31, 2012 Share Napisano July 31, 2012 Q1 in Q2 tako kot vedno, pol sekunde za mojim najboljšim, ampak dovolj za 2 štartno pozicijo . Začnem z soft gumami, štart dober, ostanem na drugem mestu, zapodim se za Andrejem, imel kar nekaj možnosti, da ga prehitim. Gume so začele že popuščat v 5 krogu, zato nisem mogel več držat tempa za Andrejem. v 9 krogu grem v bokse dam hard. Potem so se pa začeli boji. Tolk bojev na progi pa že dolgo ne, pa še prehitevat zelo težko. Na mojem drugem postanku nataknem spet hard, do konca pa še 22 krogov. Škoda, da sem proti koncu tako lahko spustil 3 mesto, ampak gume so bile povsem uničene, prva desna je še mela pol črtice, tako da proti Luki nisem mel nobene možnosti, upal sem samo, da bo naredil napako, pa je ni . Čestitke prvim trem, zdaj pa malo pavze. Ja, še to Marko, ne obupat, med pavzo porihtaj stvari, pol pa gasa, blo bi škoda, da bi zdaj nehal. Citiraj Link to post
Recommended Posts