sennas 1 040 Napisano July 23, 2012 Share Napisano July 23, 2012 Rezultati Hockenheim 2012! Čestitke vsem sodelujočim Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 23, 2012 Share Napisano July 23, 2012 Rezultati Hockenheim 2012! Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano July 23, 2012 Share Napisano July 23, 2012 Q. odlicne ob taki udelezbi Dirka odlicen start se prerinem do 4.mesta vesel k radio vendar ne dolgo,ko me torpedira zeleni Lotus padem na zadnje mesto se pocasi rinem naprej ,ampak poglej ga zlomka ,ko me ta zeleni Lotus torpedira se drugic avto poplnoma rumen ,potem zamenjam taktiko in nekaj dobrih dvobojev najlepsi na koncu z Silvotom vendar v preveliki zelji se ni izslo cestitke Silvo.Cestitke tudi prvim trem in ostalim. Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Kvalifikacije tako kot vedno, malo slabše kot na treningih. Štartal iz četrtega in hitro izgubil 2 mesti. Po nekaj ovinkih pridem nazaj na 4 mesto za Nejcom. Skupaj 1s za njim do 13 kroga, kjer se odločim 2 kroga prej in zavijem v boks z upanjem, da Nejc še kakšen krog ostane na progi. In spet smola, namesto pit limiter pritisnem narobni gumb(nevem, kaj mi je bilo treba) in zdivjam skozi boks. Seveda STOP AND GO PENALTY. Po treh krogih nazaj v boks in pristanem na 9 mestu. Do konca dirke sem vozil skoz na meji odstopa in nekako 6 mesto. Ja, na koncu, ko sem mislil da je 6 mesto moje, pridrvi Sandi in komaj no komaj se z uničenimi gumami ubranim, lepa borba in fer borba. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano July 24, 2012 Avtor Share Napisano July 24, 2012 Kvalifikacije po pricakovanjih z nic treninga. P7, mogoce bi lahko prisel brez napak na okoli 4 mesto.. Start bolj slab in previdna prva dva ovinka.. Nato se v hairpinu nekaj pokadi, jaz grem vmes med dirkalinke in ze sem na 3 mestu.. A glej ga zlomka naredim napako v stadionskem delu in se odbrtim na zadnje mesto.. Potem pa voznja celo dirko na polno, na koncu celo upam, da bi uspel priti na drugo mesto ampak z obrabljenimi gumami sem prevec divjal in se proti koncu malo zavrtel v harpinu. Za zmago bo ocitno treba malo vec trenirati.. Cestitke vedranu in trostu! Udelezba je bla pa podn! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Prišlo mi je na uho, da ste nekateri pogrešali Statistiko! Še malo opisa: Q1: Malo smo vadili za q2, zaradi mizerne udeležbe. Niti se ne spomnim kako je bilo Q2: Mi ni uspelo narediti top kroga, drugo mesto, malo sem bil razočaran, ampak vse čestitke Vedranu, ki je odpeljal en pikič bolje. Bravo tudi Nejcu, ki se z rudečim momtom vrača med najboljše R: Uspelo mi je kar sem si želel, to je super štart, da sem lahko prehitel Vedrana že po par 100 metrih. Potem sem lepo nadziral razliko, nisem pretirano norel, v bokse sem šel celo kasneje kot bi bilo morda pametno, a je bilo vse dovolj zgodaj. Na koncu sem popustil, ko me je še Mrhar ogrožal (scena kot na pravi dirki hehe), videl sem da se bori s Kunčičem za pozicijo, zato sem mu dal prosto pot, da ne bi bilo kake neumnosti . Vodičar se je sicer čez dirko naglo bližal, a nevarnosti ni bilo, bomo videli kaj bosta z Vedranom ušpičila naslednjič hehe. Čestitke tudi njima za stopničke, in vsem v točkah, dejansko vsem sodelujočim Udeležba je bla res slaba, nekateri niso niti sporočili......ampak ker sem dobre volje in razumem da je poletje pa to, podeljujem vsem ki niso sporočili en free pass in se bom delal kot da so sporočili......Bomo vidli kako bo nadalje, prosim sporočite če vam kaj ni po godu (lahko na zs) al kaj bi se dalo še zboljšat..... To je to, Mađarska že čez teden dni, gremo na hat-trick 4 Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Pa kaj ga nisi mogel še kakšen krog zadrževat za sabo Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Iskreno povedano lahko ga bi, ampak sem bil preveč posran in gvišno je gvišno Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Aja, kaj je bilo pa s tabo Geiser.......sem mislil da boš prišel, in smo kasneje začeli......škoda no, ker si veliko treniral. Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Ma prišel sem prepozno...ste že začeli...in je šlo skoraj 400 krogov treninga v nič... In verjetno borba za stopničke.... Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Sej me je ze tako 3 kroge prevec zadrzeval drugace biblo vec fajta.Hecam se bilo je vrhunsko. 2 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 (urejeno) Če kdo prav ne more brez serverja, ga bom verjetno vsak večer postavil. Danes je naslednji: IP:OFFLINE Ime: SloRacing F1 geslo: sloracing Do polnoči bom verjetno pustil prižgano. Uredil July 24, 2012 - sennas 1 Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Pridem, ker brez serverja pa res ne morem . 1 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 tale server pa neki štrajka Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano July 24, 2012 Share Napisano July 24, 2012 Ja, sem mogu še hotlaps naštimat, zdej bi moglo delat Bo vsak dan drugačna povezava tale, ker imam dinamični IP , bo pa beležilo, tako da nič bat sam gasa 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts