Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Q1: precej soliden krog, 1.30,7 in 2. mesto za nepremagljivim Trostom...

Q2: V prvem poskusu tudi dokaj soliden krog z 1.30,9 vendar slab zadnji sektor me je stal prve vrste.... v drugem poskusu žal naredil napako in zletel s ceste.... Na koncu P4, zadovoljen, čeprav bi ob popolnem krogu lahko morda ogrozil pole Trosta...ampak ok...

R: za razliko od ponavadi mi uspe zelo dober štart, zadržim 4. mesto in nato cel stint vozim tik za Kuničem...šlo bi še nekoliko hitreje ampak žal ni šlo mimo domna... Nato v 9. krogu v bokse (taktika HARD/HARD/HARD). Nekako potem sploh nisem vedel kje sem, kdo je že bil v boksih, kdo ne....na kakšni taktiki ste, nič... samo tiščal se na gas.... v bokse ponovno v 19. in 30. krogu... na koncu le še mirno in pametno pripeljal v cilj in KONČNO PRVE TOČKE LETOS!!! [champ]

Poznalo se je, da sem sorazmerno veliko treniral in posledično je bila dirka brez napak...tudi taktika je bila vredu, skozi ves stint sem lahko tiščal na polno in gume so zdržale.... Tako, da....sem vesel teh prvih točk, glede na dobre rezultate kvalifikaci, ki sem jih dosegal, bi pa na mojem kontu moralo biti vsaj 4x več točk....

Viiiiiiiiiiiiiiiinooooooooo na sutnaaaamama.........nek nočas čuje se pjesma do crne goreeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee......:D..........trošt wins the britosh grand prix....................................napileeeeeeeeeeeeee se uliceeeeeeeeeeeeee jer na tebe mislim curiceeeeeeeee :D

Čestitke prvim trem. Q tako, tako, kot vedno. Štartam kar dobro ko naenkrat mimo mene ferrari in trask, zaviram, da bi se izognil, ko naenkrat trask od zadaj, (nisem še šel gledat posnetka, kdo je bil) sem bil že zunaj proge. Hvala bogu lahko vozim dalje. Prve kroge mal bol previdno pol pa gas. Vozil sem dobro, sekundo na krog sem pridobobival pred ostalimi pred mano, (razen seveda ne od Andreja in Vedrana), pridem pred postankom celo na 3 mesto. Čas za postanek, hard še enkrat in gas. Sredina dirka je bila tudi moja, zelo dobro sem vozil, potem pa srečanje z Janom. Točno pred ovinko se ustavi, sem bil že zunaj proge. Dobro, da nisem bolj poškodoval avtomobila. na koncu sem prijadral do 6 mesta. Glede na vožnjo in da bi imel mal več sreče, bi prišel dosti višje.

q: glede na trening celo vec kot sem pricakoval. P8.

R: startam ok in mislim, da ostanem priblizno tam kjer sem zacel.. Ostanem v skupinici z kuncicem, geiserjem, borakom in lukatom, in nikakor nisem mogel mimo.. Nato sem jih hotel malo okol obrnt s taktiko sam sm hitr ugotovu, da imajo cist vsi enak namen, tko da smo se 3 na enkrat v vlakcu zapodil v bokse :) Po postanikih boj z lukatom, do nkegove napake (v tem delu mi je tezila punca), potem nekako ujamem domna s katerim sva tudi imela nekaj dobrih borb, nato pa od 20 kroga vec ali manj voznja na polno na 3 mestu. Vedran in Trost sta imela ze prevec prednosti iz prvega dela, da bi ju lahko ogrozil..

Cestitke obema!! ;)

Se to.. Meni je vceraj spet malo stekalo prvih 10 krogov, ko smo bili v vlakcu.. (stevilo vidnih imam 9) to res ni normalno, da mi rf2 dela bolj gladko kot 1ka..

Se vidimo v hockenheimu, kjer bi se pocasi ze prilegla kaksna zmaga :)

Sam res vseh taboljših ni blo..... :roll: dober troll PEK :)

Zdej sem mal pršu k sebi, tako da lahko kaj napišem pa narišem :D

Q1: Solidno, a nič več kot to, nekaj me je dekoncetriralo, skoraj pol sekunde slabše od pb, 30.6, ampak dovolj za p1.

grab290.jpg

grab291.jpg

Q2: Spet nisem najbolj zadovoljen s svojimi krogi, sam vseeno srečno kekec in p1. Čestitke vsem pod 31 :)

grab292.jpg

R: Odličen štart, a peklenskih prvih 12 krogov, ko mi je Vedran dobesedno se vsedel na difuzor v obliki 2s zasotanka. Prej sem videl, da hitro odhajate v bokse in da ne vzame veliko časa.....Zato sem prestavil na taktiko 2 postankov, krog pred Vedranom v boks, kar se je izkazalo za ključno, saj sem pridobil s tem nekje 7 sekund prednosti, ki sem jo potem samo še negoval, avta nisem priganjal, pazil sem na gume. Drugi postanek v 25. krogu, brez težav, Vedran ostane na enaki razdalji, tudi Vodičar, vsi pa vozimo več ali manj enak tempo (plus minus par desetinkic). Malo mi je žal da nisem uspel doseči najhitrejšega kroga (bravo Gregor!), čeprav sem se sprav trudil, potem pa sem raje varno pripeljal do konca.....Navdušen nad zmago na domačem terenu :), Silverstone mi res leži....Čestitke Vedranu in Gregorju za stopničke (in borovničke haha) ter vsem v točkah! [ok] Pesek je bil za marsikoga poguben (malo zloben, ampak to je bila prava proga, realistično).

Udeležba je bila kar v redu, 15 ljudi, sem mislil da bo celo slabše. Pa vseeno mislim da se lahko izboljšamo, vztrajat, pa bodo točke :)

Pa vse pohvale Nejcu KOKL-u za server na optiki, mislim da je vse delalo kot se šika! V imenu SloRacinga najlepša mu dala :D tudi za v prihodnje....

Mod ne šteka nič, če mate prav nastavljeno, no vsaj meni ni, tako da ne vem Vodičar, res ne bi smelo.....

Pa prvič sem prevzel vodstvo v skupnem like ever :D, zdej sam še do konca zdržat, bo pa kar problem....upajmo na najboljše :).