gregor vodicar 476 Napisano May 15, 2012 Avtor Share Napisano May 15, 2012 silvo pomoje si pozabil dat v ler.. Q: Na kvalifikacijah mi ni uspel čist krog. V zadnjem poizkusu sem naredil napako v prvi šikani in več kot 5. mesto ni bilo možno. R: Štart mi ni uspel preveč dobro, ker je pred mano stal Kunčič, ampak mi je zaradi dolge ravnine do prvega ovinka vendarle uspelo priti na 2. mesto. Nato sem cel prvi stint vozil za troštom in šel v bokse 2 kroga pred ostalimi, kar mi je prineslo 8s prednosti. Nato sem vozil dokaj umirjena zadnja 2 stinta, kjer me je na koncu Trošt lovil po 2s na krog ampak, je na mojo srečo za 2 kroga obtičal za Glavačem, ki je imel podobno hitrost kot jaz. Naslednja dirka monako, kjer upam na zanimivo dirko 1 Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Q: V q2 sem v prvem krogu naredil napako, v drugem pa odpeljal nič več kot le soliden krog. Kljub temu je zadostovalo za 2. mesto in s tem moj najboljši kvalifikacijski rezultat. R: Štartal sem tradicionalno slabo, kljub temu pa izgubil le eno mesto. Nato nikakor nisem najdel pravega tempa, vozil 1,5 sec počasneje kot na treningih in izgubljal mesto za mesto vse do 5. mesta. Nato me je še zasukalo, povsem začetniška napaka na mestu kjer to niti najmanj nisem pričakoval....In dirka je počasi šla samo še navzdol...dokler mi ni vse skupaj blo preveč in sem samo še stisnil ESC. Kljub temu, da sem na vseh dosedanjih dirkah vozil zelo konkurenčne čase, bil hiter, sem še vedno brez točk.... Nikakor ne uspem odpeljati dirke brez napake! In če k temu še dodam moj komp, ki je iz časov Hitlera in mi posledično vse šteka, če še dodam moj volan, ki je nasploh sila povprečen, povrh ne dela več kot bi moral in se moram še s tem boriti... So rezultati dokaj pričakovani... Upam, da bom v Monacu spet konkurenčen, če ne drugje pa na kvalifikacijah! A se mogoče že ve katero verzijo proge bomo vozili? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Monako. V igri (tam ko izbirate track) je pod Euroracers/ Monaco 12 ER. Tema in server ob pravem času 2 Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Q : Že takoj sem vedel da bo katastrofa , dosegel sem 11 mesto z več kot 1 skundo zaostanka R : Z bratom Mrharjem torpedsko štartava , Mrhar še malo bolše, saj sem se jaz zataknil ob Čolaka ki je še kar stal pri miru , pridem na 7 mesto katerega se že veselim , nato tretnji ovinek mi Silvo zlomi obeso , sledi 7 ovinek na katerega grem preveč optemistično ter grem čez robnik nato me zavrti sam odnesem še seboj Silvota in nastane cel KAOS!! , Tako je bila dirka že uničena , hotel sem dati že ESC ampak sem vztrajal do 42 kroga, nato mi raznese mercedesov motor in borba za 1 piko je šla po zlu. Vse kar lahko rečem je letos sem pravi Schumacher nič mi ne gre po načrtu vse je narobe! (narobe svet) , tavam v veliki temi in se borim samim seboj! Rad bi se pa se opravicil za Kaos ki je nastal v 7 ovinku in zasabo potegnil še Silvota! Prilagam sliko Letečega Bračiča in Konec Janovljaka Za konec lahko pa samo še rečem 7 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Monaco Datum dirke: 28.5.2012, 20:30 Dolžina kroga: 3.340 km Dolžina dirke: 193.720 km (58 krogov) Trening: 20:00-20:30 Kvalifikacije 1: 20:30-20:40 Kvalifikacije 2: 20:40-20:45 Ogrevanje: 20:45-20:55 Dirka: 20:55 Rezultati 2011! Prenos proge! Live! (Dogajanje v živo na serverju) 2 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Mirkota Novaka smo zaenkrat brisali iz prvenstva. Ko (če) se bo vrnil se bo zanj seveda poiskal sedež. Njegovo mesto v Force Indiji je zasedel Marin Čolak. Marin Čolak - Force India - 11 - Paul Di Resta Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano May 15, 2012 Share Napisano May 15, 2012 Evo prve tocke ob oslabljeni konkurenci ampak pike so pike, pa cestitke prvim trem in ostalim za fer borbo. 1 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 16, 2012 Avtor Share Napisano May 16, 2012 sem sprobal tale monako.. Pelje se super, ceprav sem mislil, da bojo casi par sekund boljsi kot lansko leto, ampak ocitno le ni toliko vec gripa letos kot smo ga imeli lani na super soft gumah.. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 16, 2012 Share Napisano May 16, 2012 Tudi jaz sem dolžen še besedo ali dve. No, pa začnimo Rezultati Španija GPCOS Točkovanje vozniki GPCOS Točkovanje moštva GPCOS Q1: Avto je bil speven, predvsem v hitrih ovinkih, celo PB, nekoliko presenetljivo p1. Q2: Optimistično sem se odpravil na tri poskuse, želja po prvem mestu je bila velika, predzadnji poskus 18.2 je že bil dovolj, a sem v zadnjem še nekoliko bolje odpeljal zadnjo šikano, prvi pole sezone. Sreča da Glavač ni treniral in še kdo , ampak win is win R: Odlično sem štartal, se odlepil od kolone, potem dirkal na polno, kar se je izkazalo za ne najbolje po 10 krogih, ko je mje Vodičar že čisto ujel. Počakal sem na 14. krog za bokse, tik pred Glavačem, opravim kar moram, nekako se držimo skupaj tudi drugi stint, potem se odločim za spremembo na soft, vozim q kroge, dohajam Vodičarja in ga pred zadnjim postankom povsem ujamem. 11 Krogov pred koncem zavijem po nov komplet soft pnevmatik, Vodičarjeva prednost narase na 18 sekund, ampak sem hitrejši tudi po 2 sekundi na krog, najprej ujamem Glavača in morda prav on uzame tistih pomembnih par sekund, kajti vedno ga je težko prehiteti. Vedran je tudi hiter, a ima podobno taktiko kot jaz, zato po tretjem postanku ostane za mano, vsi pa smo zelo podobne hitrosti. V zadnjem krogu malo pred koncem dohitim Vodičarja, a zmanjka časa, v obupnem poskusu želim v zadnji šikani nemogoče, jo moram malo rezati , zadovoljim se z drugo pozciijo in dobrimi točkami. Čestitke Vodičarju in vsem uspešnim v Kataluniji Prvenstvo je zelo napeto in odločajo malenkosti, veliko je dirkačev ki lahko posežejo po najvišjih mestih in res je fajn dirkati v taki konkurenci, čeprav me malo jezi da sem spet drugi, ampak kaj hočemo, robot Vodičar zaenkrat ne dela napak . Malo sem razočaran nad udeležbo, ta premor ni dobro del, upam da bo v Monako, vrhuncu sezone, mnogo bolje (Ne smete zamuditi!). Se vidimo v monaški kneževini, kjer pričakujem robotskega Vodičarja, nervoznega Trošta, ležernega Glavača, nepredvidljivega Kralja in še marsikoga drugega, ki lahko udari po najmočnejših. Over and out. 7 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 16, 2012 Avtor Share Napisano May 16, 2012 Lepo napisano 1 Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano May 16, 2012 Share Napisano May 16, 2012 Pomoje je kr prekopirano iz prejšnjih dirk! Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano May 16, 2012 Avtor Share Napisano May 16, 2012 Kaj pravite, da bi se po kvalifikacijah obrnil vrstni red za štart? To bi ble zanimive dirke Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano May 16, 2012 Share Napisano May 16, 2012 hehe, pol se bo vsak zanalašč slabše kvalificiral, da bo spredaj štartal Bi blo treba nek fail-safe implementirat, da to preprečiš Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano May 16, 2012 Share Napisano May 16, 2012 Ja ti lohko zadi, jst ne bom .......ne bo realno če bomo nekaj začeli mučkat. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano May 16, 2012 Share Napisano May 16, 2012 Dobr me je vrglo u luft ja. Kihnu sm. Jbemti, z močjo tisočerih sonc kihnem, zasvinjam ekran, bohnedi pa nogo z gasa. A klinc. Pa še korak sm držu z ostalimi, prehitevu nazaj...točke bi ble.. 5 Citiraj Link to post
Recommended Posts