sennas 1 040 Napisano April 23, 2012 Share Napisano April 23, 2012 Rezultati Sakhir 2012! Q: Glede na trening primerno, ampak naredil veliko napako v q2, zato 6 mesto. R: Dobro sem štartal, do p3, potem pa previdno v t1, me prehitijo po zunanji, dolgo za čolakom, potem me presnetita z vodičarjem na zaviranju, rahlo ga podrsam (Se opravičujem Marin!) in jaz 10m v zrak, na srečo brez poškodb, padem še bolj za Marina, komajs e ubranim Janovljaka. Potem Marin naredi napako, dirkam dobro, a prepočasi za vodilne, spremenim taktiko na soft, še en postanek na koncu, vozim hitro in zaneesljivo p4, kaj več glede na mačka včeraj haha ni bilo možno danes. Pa drugič! Iskrene čestitke Vedranu in Perdigalu za prve stopničke, ter pač Vodičarju da je končal pred mano kot vedno. To je to. Ajde 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 23, 2012 Share Napisano April 23, 2012 Q: Povprečno. R: Ker mi je abnormalno štekalo sem prvih nekaj krogov le križaril po stezi, vseeno sem počasi lezel po lestvici gor zarad penaltyja. Nekaj lepih dvobojev z Nosetom, pa še kom (šlo je sicer nekaj sekund po zlu zarad bojevanja) in ravno, ko sem mislil in bi se ga moral otresti storim neumno napako in se zavrtim. Potem naredim še nekaj napak, se dvakrat skoraj zavrtim ali vseeno preživim. Taktika solidna (hard, soft, soft), škoda mi je edino prvega stinta, ki je bil katastrofalen. Peto, morda četrto mesto je bilo dosegljivo ampak moram biti kar zadovoljen s šestim, glede na vso sr*nje. Čestitke vsem pred mano, končno sta prišla na svoj račun Vedran in Denis, odlično tudi Marin. 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 23, 2012 Share Napisano April 23, 2012 Rezultati Sakhir 2012! Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano April 23, 2012 Share Napisano April 23, 2012 Q: Poraz. Nisem uspel sestaviti kroga, ki bi bil zagotovo za med 6. R: Prvi krog se prebijem na 12. mesto, nato pa se zavrtim (v zaveterju sem izgubil nadzor nad dirkalnikom)... Nato res hud tempo, da sem ujel priključek in še pred 1. postankom uspem priti na 10. mesto. Nose nato dobi penalty, zaradi Adrijeve napake pa pridem na 7. mesto (vmes je šel v boxe Borak)... Nato sem šel zadnji postanek na soft gume... Divjal sem kot norec, vendar nisem uspel ujeti dirkačev pred mano, čeprav sem jih ves čas lovil. Na koncu lahko rečem samo skromno 9. mesto... Če odštejem 15-20 sekund, ki sem jih zaradi vrtenja izgubil, sem bil zagotovo v igri za 5. mesto. Vendar saj vemo vsi kaj bi bilo brez ČE-jev Čestitke prvim 3 dirkačem, predvsem pa Konamiju, ki je dnaes odpeljal fenomenalno dirko in tudi Perdigalu za prve stopničke na SloRacingu !! Se vidimo na naslednji dirki Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Ne gre in ne gre, pa da ga j...š Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 24, 2012 Avtor Share Napisano April 24, 2012 se moj kratek opis.. Q: v prvem delu sem koncal na 8. mestu, v drugem delu mi je uspel dober krog z eno manjso napako v predzadnjem ovinku kar me je stalo pola.. Razlike pa spet noro mejhne R: S kraljem sva dobr potegnila iz starta, nato me je pri zaviranju presenetila manjsa grbina tko da me je sr odneslo (mislm d je mel trost za mano iste probleme Nato pa prvi stint dolg 25 krogov kjer sem imel nekaj lepih borb z Denisom, ki ke verjetno oboleval nad mojo koncno hitrostjo Sledil je postanek nato pa vec ali manj dolgocasna dirka do konca in koncno 3. mesto.. Se enkrat cestitke vedranu in denisu. Upam na zanimivo nadaljevanje sezone, ki se sedaj seli v evropo.. Do takrat pa malo pavze in preklop na rf2 Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Q: glede na moj trening in setup (ki je že 4dirke isti), nisem niti kaj dosti pričakoval...tako, da končno 12.mesto je pač pričakovano. R: na dirko se nisem popolnoma nič pripravljal, nisem odpeljal niti enega kroga s polno posodo, tako, da... bilo je nekaj zanimivih borb v prvi polovici dirke, nato sem se rahlo dotaknil Mrharjeve riti in me je zasukalo...v istem krogo še naredim 2 napaki, v boksu stojim 17sec in vsega je bilo konec...potem zopet dirkam sam s sabo (nevem zakaj sem vztrajal) na trenutke vozil tempo vodilnih in to je to... V takšni konkurenci pač brez treninga ne gre, niti brez pravega setupa... po potrebno pošteno rokave zavihat, da bo končno moj potencial prišel do izraza...v hitrosti zagotovo ni problem, je pa problem pri konstantnosti...ni vrag da bom prišo enkrat na tote štenge! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 ku***. Doma mi ne dela internet. To je blo kot opravičilo Trošt! Bravo Vedran! 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Pek, sem zapisal . Vodičar, ja prekleta črta, me je že odneslo počez, nekaj je jasno, nikoli več ne bomo uporabljali rft prog. Fuj ga bodi kdor je to delal Citiraj Link to post
Marko Podboj 3 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Zajc, kaj si na kvalifikacijah delal ne vem, vem pa, da si mi preprečil q2. Na dirki že v prvem krogu dirkalnik cel rumen, na tistem levem navzdol se je nekaj zataknilo. V drugem krogu se na istem ovinku zavrtel, da bi se izognil trku z Balažicem. Potem pa dvoboji praktično vsak krog do zadnjega postanka in na koncu še z Nosetom za točko. (Sori ker sem te napičil malo pred koncem v zadnjem ovinku, ravno pri zaviranju mi je nekdo v sobo priletel in zjebal koncentracijo). Taktika pa totalno zgrešena. Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Slabo, slabo...hitrost mam za qualy pa nasploh, pa neki morm nardit da bom celo dirko zdržu, po 12 krogih sm biu tk zmatran da adijo. Rit pa hrbet me pol že tk bolita da ni za zdržat... Pa tam ko je črta za bokse...ko sm šou branit od koga pa sm po njej pelal je tam nek grabn zagovejen in je direkt zagrabu cel avto pa nardil sraje... Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Proga mi nikakor ni prirastla k srcu.Zdej se pa res ze vozim k MASSA se mal pa me bo Barri zamenjal.Cestitke Vedranu in ostalim. Citiraj Link to post
reno 37 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Q: katastrofish, R: katastrofish. Trikrat sem se zavrtel, ko pa sem se v cetrto sm pa reku ah zdej je pa to ze mal brez veze in sm sol raj spat. Sicer pa edina svetla tocka celega vikenda je bila dobra borba preden sem odstopil. 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Še en vrhunski izdelek gospoda Balažica. Sloracing 2012 3. - VN Kitajske 2012 - Dirka Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 24, 2012 Share Napisano April 24, 2012 Dokler ni teme in serverja: - Španija Citiraj Link to post
Recommended Posts