Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Q. seveda zaradi kazni nepomembne tako, da sem startal 21ti. R. odicen start iz zadnjega ze po polzu pridem na 12 mesto po vrtenju nekaterih v drugem polzu ze na 10-em mestu in krozim za sesterico , ki sem jo vstrajno lovil.Potem nekaj odlicnih dvobojev z Janom V. ujameva Nejca J. ga prehitim vendar naju oba skupaj mojstrsko ukane,sledil prvi postanek ,ki me je kostal dobre uvrstitve ista napaka ala Hamilton izgubil cc.15 do 20 sec.potem pa borba z Balazicem ,ki pa zal ni bila pomembna saj sva bila zunaj tock.na koncu 11.mesto pa cestitke prvim trem in ostalim. :|

Luka Zajc je izdelal tudi vizualno dirkalnike iz letošnjega leta. Spodaj imate na voljo link z skini in dirkalniki leta 2012 v modu Fsone Club 2011. Spustili smo le dirkalnika moštev Ferrari in Mclaren, ki ostajata na obliki iz leta 2011. Zadeva ne spremeni fiziko oz. ne povzroča mismatchev na serverju, saj je izdelana le vizualno, zato vam ni potrebno prenašati updejta, če vam niso všeč 2012 dirkalniki. Je pa to definitivno priporočljivo, saj je v packu priložen tudi popravljen skin ekipe SloRacing Playtech. FPS je v igri pri meni identičen kot pri obliki dirkalnikov iz leta 2011.

Datoteko ''FSONECLUB2011 SloRacing2012 v3'' odrarajte v C/Program Files/rFactor/GameData/Vehicles/FSONECLUB2011 in zamenjajte 2011 mapo. Osebno sicer priporočam, da preden odrarate kar pobrišite prvo to 2011 mapo in jo potem odrarajte.

F1 2012 - Update v3 - SloRacing

Še enkrat vse zahvale Luki Zajcu (keptanx)!

Q1: Solidno, a nič več kot to.

grab114.jpg

grab115.jpg

Q2: Beri q1.

grab116.jpg

R: Super štart, ampak ni bilo prostora da bi se prbil mimo 2 vesoljcev, tako da sem ostal tretji. Potem z začetka nisem ujel ritma, potem dobro, taktika ne idealna, več ali manj osamljena vožnja na tretjem mestu, čeprav na sami meji, tako da sem komaj roke premikal po dirki. Čestitke prvima dvema in vsem ki so končali. Čeprav se zdi da imamo zaenkrat prvi trije ogromno prednost, pa se lahko to kaj hitro spremeni.

grab118.jpg

Pohvale za udeležbo 22 vozil od 24 možnih. Kar tako naprej. V Bahrajnu pričakujem še več :D

vroooooooooooom :)

Odlično, vendar ampak todale 548mb, ste vi kaj stiskali teskture, oziroma pobrisali nepotrebne psdje in tako? :D Ne narobe razumet, vse pohvale. Zajc, javi se za pluse. :D

P.S.: Najbrž se nam v kratkem obeta KERS sistem (6.6 sekunde na krog)......stay tuned :)

Sej sem čist ist kot lani. Na začetku kar dober, na dirkah vedno popušim in spet razmišljam o pokoju. Sej ne, se bom potrudil celo sezono odvoziti. Ali mi mod že res preseda. :D

Želite da vam video napravim s tistimi stopničastimi nosi, ali brez?

Jaz sm mel dobre borbe [iz]

Odlično, vendar ampak todale 548mb, ste vi kaj stiskali teskture, oziroma pobrisali nepotrebne psdje in tako? :D Ne narobe razumet, vse pohvale. Zajc, javi se za pluse. :D

P.S.: Najbrž se nam v kratkem obeta KERS sistem (6.6 sekunde na krog)......stay tuned :)

Dej ne no! :) Ze zdej mam premal tipk na volanu.