Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Ti pomoje prtisneš gumb za boks in se ti pokaže un displaj, greš dol in tm nastaviš da ti ne popravjo, sam tega ne potrdiš.. Potrdiš tko da se s tem displejom pomakneš na naslendjega (tipka enter default). To je tut mene ene 2x zafrkavalo.

Sej to sem hotel narest pa mi je pisal v tem oknu Damage: N/A. Ponavad je pisal Repair damage, do not repair. Ne vem cudn je blo.

Q1: soliden krog, 1.34,2, bil med prvimi, tako da sem bil zadovoljen...

Q2: malce slabši krog, 1.34,3 se mi zdi, v drugem poskusu imel -0,160 prednosti po S1, potem napaka in končno 4. mesto... škoda, možnost je bilo za P2, ampak malenkosti odločajo in tokrat ne meni v prid.

R: kot prvo dokaj slab štart, izgubil dve mesti, nato še malce preveč previdno v prvih zavojih in padel sem na P8. Že v naslednjem krogu sem naredil napako, me je zavrtelo, ob tem je še nekdo nesrečno priletel vame, tako, da je bil dirkalnik že ves rumen... nato sem le ujel ritem, čeprav je bilo težko voziti s poškodovanim dirkalnikom...nekako sem se prebijal naprej, 3,4 dobre borbe ampak žal nisem imel nastavljenega button za pit (enkrat sem spreminjal zaradi vklopa DRS) in si žal pri obeh postankih nisem mogel izklopiti repair damage in sem obakrat bil v boksih 19 sec... Nato še naredim neumnost pri izvozu iz boksov, mislil sem, da se borim za pozicijo a v resnici je bila to vodilna trojica, ki me je ujela za krog... Tako sem še v napoto zapeljal Glavaču (janko, povsem moja krivda, tako, da če mora kdo kazen dobiti sem to jaz...se še enkrat opravičujem, upam, da ti nisem zjebu preveč dirke)... Potem je sledil še samo ESC in je bilo to to... Povsem uničena dirka, nič novega... Gremo proti bahrainu, upam, da - glede na vojno stanje tam, ne bo kakšnih incidentov! :D

zdaj nama bojo dal komisarji obema kazen, ker vsak zase misli da je kriv haha :) Ni blo nič uničeno, saj ni vazno kaj nardim, na konc sm zmer 1sec za Vodičarjem... Tudi če se nebi s tabo zapel, bi pa kje drugje zgubil tisti 2-3 sekunde. :P

Pa še vseen mislim, da bi jaz lahko bolj naokoli peljal... :)

playtech-logo.png

BAA.gif Sakhir

Datum dirke: Ponedeljek, 23.4.2012, 20:30

Dolžina kroga: 5,412 km

Dolžina dirke: 232.716 km (43 krogov)

Trening: 20:00-20:30

Kvalifikacije 1: 20:30-20:40

Kvalifikacije 2: 20:40-20:45

Ogrevanje: 20:45-20:55

Dirka: 20:55

Rezultati 2010!

Rezultati 2011!

Prenos proge!

(paket 4 prog: Avstralija, Malezija, Kitajska, Bahrajn). Že imate, če ste vozili Avstralijo,Malezijo, Kitajsko!

Navodila za namestitev: Mapo GameData odpakirajte v vašo rFactor mapo. V mapi Locations ne smete imeti prog F1RFT2011 in Shanghai (v kolikor imate, prosim izbrišite ti 2 mapi!).

Bahrain-International-Circuit-track-map-2010.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=1Zhyc3h3MMA

Kvalifikacije zelo solidno, dobra uvrstitev a velik zaostanek. Na dirki malo premalo reskiral na tempu ampak dobro do prvega postanka kjer sem butnil v ograjo v vhodu v boks. Malo sem poškodoval obeso ampak mislim, da ni vplivalo na hitrost. Sem pa pozabil stisnit pit request tako, da je šlo nekaj sekund v nič. Do konca dirke šel še dvakrat na izletno cono v prvem ovinku in na koncu 7. mesto :|. Je bilo pa zato kar nekaj dobrih dvo in trobojev :)