Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Server za dirko:

IP: 89.212.50.86

Ime: SloF1

geslo: _________(kot dogovorjeno)

Je nastavljen že na pravi čas, zato ne dajajte next session. Še 2 uri prostega treninga in bo šlo zares.

Daljšanje zadnjega ovinka je PREPOVEDANO (nič po zelenem), toleriramo izpade, ampak ne na q in ne na dirki vsak krog.

Srečno.

Guest Anže Nose

ko se začne race v drugo cela štala, use skup lagalo... na startu za ogrevalni krog sem nekoga porinil(ker je bil lag v taki meri, da za nekaj trenutkov ni bilo na spregled bolidov), potem pa race... po startu spet lag, iz vseh bolidov se je kadilo kot da bi se pregrevali, potem pazim da slucajno ne pridem komu preblizu in upam da je lag le stvar momenta... no, ni bil, zato torej ni bilo druzga izhoda kot odstop...

Eh... katastrofa... Najprej zaradi lagga ponesreči zbijem Kunčiča (oprosti,ni bilo namerno) , nato pa se Geiser zavrti, polno dima in direkt v njega... Ker nisem mel zvoka sem se še parkrat zavrtel, nato pa sma bila oba z Rihtarjem nekoliko preagresivna in sva skupaj zletela s steze...

Nič gremo dalje, na naslednji dirki se bom vrnil še močnejši kot na prvih 3 dirkah :)

Q super 2x najboljši čas pod 34.

R uredu, vodil, nato pa spet isti šmorn kot vedno... Vodičar pridobi tolko kot more in zaostanem na koncu za 1sec. Na formuli nič novega uglavnem. :P Sva mela pa lepe boje v 2. stintu ampak nevem od kje ti grip s takim setupom, na ravnini si me tak pihno zmeraj, da sm ze mislil da stojim. :)

Sori Marko Geiser za tisto, ko si šel iz boxa, sploh nism pomislil da je kdo tam tako sem bil skoncentriran na Vodicarja. Ti je avto potem crknil? Prevzamem krivdo, naj bo tudi kazen.

Čestitke Vodičarju... spet... pa še za bahrain da ne bom spet tam pisal. [krniki]

Q: 2x drugi za glavačem.. obakrat zaostanem 0,1s če se prav spomnim.

R: Štart kr uredu, nato pa nardim napako v 3. krogu, kjer se zavrtim na unem polžu. Padem za skupino, ki jo je vodil bedenik in po nekaj krogih mi je le uspelo priti nazaj na 3. mesto z zaostankom 9s. Nato cca. 5 krogov vozim za odtenek hitrejše kot vodilna dva in zmanjšam zaostanek za kakšno sekundo in se v 14. krogu odločim za bokse. Krog za mano sta šla v boks tudi trošt in glavač, ki sem ju v enem krogu povsem ujel oziroma trošta celo prehitel.. Nato je sledil turbulenten drugi stint, kjer sva se z Glavačem borila praktično cel stint (Janko končno po ravnini brez zavetrja sem imel 298, z zavetrjem 307). Ko janko naredi manjšo napako mi ga le uspe prehiteti in že čez nekaj ovinkov se zaleti z enim torro rossom, ki je prihajal iz boksov. V tistem trenutku imam pred glavačem in troštem cca 3s prednosti. V 26. krogu grem še drugič v bokse in si v 2 krogih na svežih pnevmatikah privozim 12s prednosti, kar je zadoščalo za zadnjih 10 krogov, ko je bil Glavač na rahlo bolj svežih gumah hitrejši za slabo sekundo na krog..

Letos vsekakor najbolj razburljiva in zabavna dirka!

Sedaj pa zopet ena proga, ki je ne maram :)

Q1: Odlicno dosegel PB, Q2: katastrofa.

R: Solidno odpeljano. Imel sem kar nekaj dvobojov in tudi izvedel nekaj prehitevanj. Na zalost sem izgubil cirka 25 sekund casa, ker sem moral 2x v boksih cakati po 15s, ker so mi hoteli mehaniki popravlati avto. Ne vem ali sem narobe vidu al se dejansko ni dalo izklopiti popravila. No ja...koncal ze drugo dirko zapored v tockah kar je napredek v primerjavi z lansko sezono :D.

EDIT: Aja...nic mi ni stekalo. Ocitno je bil res problem v pregrevanju kompa. Eni (Trost :))ste me pa ze hoteli nasuntati, da morm nov komp kup.

Ti pomoje prtisneš gumb za boks in se ti pokaže un displaj, greš dol in tm nastaviš da ti ne popravjo, sam tega ne potrdiš.. Potrdiš tko da se s tem displejom pomakneš na naslendjega (tipka enter default). To je tut mene ene 2x zafrkavalo.

Žal samo tebi, restart ni kriv. Ne more biti. Restartov več ne bo, ampak na ljubo Bračiča, tokrat naj mu bo. Da zalaga potem v restartu dirke je normalno tistih 5s da se sinhornizira, sam to vemo za rfactor. Potrpljenje, potem ni nič laggalo tako da ne vem.....pa drugič več sreče en, nekdo manj, tako se vrti ta svet.

Rezultati Shanghai 2012!