Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

Se komu sanja v čem bi bil problem. Na čase mi šteka ko pr norcih in komaj vozim. Mislim, da ni problem v prepočasnem računalniku, ker smo danes furali dirko in sem imel na štartu 130fps potem pa je po par krogih naenkrat začelo štekat vendar ne konstantno. Za par sekund mi totalno začne štekat potem pa spet dobro in to se potem kar ponavlja.

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Za začetek bi jaz spucal komp (tako v windows optimizaciji, kot tudi fizično ventilatorje itd.). Meni je včasih na trenutke štekal ker sem imel preveč prašen komp v notranjosti..

Preveri tudi kako je z Windovs updati. Men kišto čisto zmrzne ko mi začne bilo kaj z updati mrdat, tako da jih kar izklopim! LAhko pa da se ti tudi kaj pregreva........upam da zrihtaš do jutri.

Mah dirkol bom jutr to itq :D. Sej mi je ze prejsno dirko stekal sam mal je smotan vozt ka ti fps pade pod 20. Sm pa windowse pocistu dons, defregmantirov, spihol sm ventilatorje zdej, grafiko sm zmansol se na 16bit sm dol resolucijo, zvocne efekte zmansov upam, da bo to dovolj.

Stric server je nazaj online.

Mesarič, ja bo treba kej razmislit o kšnem upgrejdu kište. Ne morš 5 let isto furat :), drgač pa kaj vem, pošlji mi zs, če bi raj original skine, k so baje mnj zahtevni.

Danes ob pol deveti uri zvečer bo na sporedu že tretja izmed dvajsetih velikih nagrad letošnjega F1 prvenstva v ligi SloRacing. Dirkače čaka 42 peklenskih krogov na 5.451 kilometra dolgi stezi v Šanghaju. Gregor Vodičar bo tokrat naskakoval hattrick zmag, medtem ko mu bodo konkurenti z Andrejom Troštom na čelu to skušali preprečiti. Čas je za veliko nagrado Kitajske.

f1-kitajska-3.jpg

Server in prenosi

Odsotnost

CHI.gif Shanghai

Datum dirke: 16.4.2012, 20:30

Dolžina kroga: 5.451 km

Dolžina dirke: 228.942 km (42 krogov)

Trening: 20:00-20:30

Kvalifikacije 1: 20:30-20:40

Kvalifikacije 2: 20:40-20:45

Dirka: 20:55

TOP 5 časov voznikov prvenstva Formule 1 v Šanghaju do sedaj:

1. Marko Geiser -----> Scuderia Toro Rosso ----------> 1:34,017

2. Janko Glavač -----> Lotus Renault -------------------> 1:34,144

3. Andrej Trošt -------> Mclaren Mercedes -------------> 1:34,162

4. Denis Perdigal ----> Mercedes ------------------------> 1:34,179

5. Gregor Vodičar ---> Red Bull Renault ---------------> 1:34,393

f1.jpg

playtech-logo.png

Stric server je nazaj online.

Mesarič, ja bo treba kej razmislit o kšnem upgrejdu kište. Ne morš 5 let isto furat :), drgač pa kaj vem, pošlji mi zs, če bi raj original skine, k so baje mnj zahtevni.

Hehe ne morm kiste upgrejdat, ker mam prenosnik :P. Sam vseeno ni logicno, ce ti par krogov dela 130fps vcasih malo manj potem pa kar naenkrat zacne stekat.