Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

Nvem, nova instalacija mi nikakor ne dela. Sem mod skopiral tja, kjer sem imel prej formula armaroli in mi tukaj dela normalno. Ne vem pa ali je to rFLite ali je cel...

Zdej moram pa še nekoga dobit, da mi posodi setup in nekoga, da mi pove nastavitve za Fanateca, ker to kar mam zdj nastavljen je nemogoče furat :)

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Sej je fajn da trese, jaz skoz tako pelem. :D Drugače v plr fajlu pod Userdata/Tvoje ime/blabla.plr poišči tole:

Cockpit Vibration Mult1="1.00000" // Primary vibration multiplier affects eyepoint position (base magnitude is in VEH or cockpit file)

Cockpit Vibration Freq1="31.00000" // Primary rate of vibration affects eyepoint position (higher framerates allow higher rates)

Cockpit Vibration Mult2="1.00000" // Secondary vibration multiplier affects eyepoint orientation (base magnitude is in VEH or cockpit file)

Cockpit Vibration Freq2="37.00000" // Secondary rate of vibration affects eyepoint orientation

In dej te vrednosti na nulo. Sam ne vem če pomaga. Tresenje je kul, ker je občutek hitrosti. :D

Jaz sem zmer trezn..... ob 13h.

Murn jaz mam na volanu 100% u igri pa ene - 25 do -30. Pa na High tisto FFB effect. Sam to je itk usak po svoje neki navajen, meni je všeč da volan ni pretrd, komu drugmu drugače. Sam velik ma veze pri Fanatecu tut tiste ostale stvari na volanu... spr, dri,....

ni mi jasno zakaj bi tko. :D Pr men to dela ce mam v temu rf modu na + ffb in ne -. Razn če mam na volanu ravno obratno vse kot ti naštimano. :D

Koliko vam kaj Hard gume držijo? Ali samo meni po 10krogih totalno odpovejo? enih 6,7 krogov mi držijo odlično (časi med 1.38,7 - 1.39-2), nato pa kar naenkrat izgubijo oprijem (sploh spredaj)! in do 10 kroga padem na enih 1.41, 1.42... Kako je pri ostalih? Sploh nimam občutka kako hiter sem na dolge stinte, kakšne čase kaj ostali vozite? Mi je pa uspelo PB spraviti na 1.34,0! [ok]