PEK 2 291 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 play na volanu mej FFB100, v igri pa -30 do -50. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Kaj te ma za hecat, naštimaš menjalnik na paddles in to je to (dvomim da je na fanatecu zdej pa vse kontra neki ). Problemi kjer jih ni, že 10 let isto v vseh špilih . Kje to naštimaš, veš iz glave? hvala! Vsem hvala za nasvete grem po vrsti, uni aerodinamika paket sem uredil, zdej študiram ta menjalnik, nič mi ni jasno... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 @Adri Npr. nastavitve FFB za najbolj pogoste volane (Fanatec, G25/27) - profilerji + nastavitve v rFactor Plugini (real feel, tv style, motec?) Tisti vodič za setupe daš zraven Nastavitve ogledal, kamer,... Če se še kej spomnim, dopišem... @play - to imaš v nastavitvah tipk ... shift up pa shift down ... Ne vem točno kje to je, govorim na pamet. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 @play - to imaš v nastavitvah tipk ... shift up pa shift down ... Ne vem točno kje to je, govorim na pamet. To že tolk pa mnde vem in ko dam recimo up da , dam down noče potrdit, enak problem imam na race07, zato šaltam na menjalnik, a enkrat mi je nekaj ratalo, kako pa, pa res nimam niti mal pojma! Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 A dol ti sploh ne zagrab, al ti mogoče kakšna druga tipka zagrab? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Da nimaš ročnega mnenjalnika v kaki brzini, ker potem zaznava tisto.....Nič pritisnjeno ko določaš tipke. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Dam gor napiše B6 , hočem dat dol noče, napiše naj potrdim enter ali esc, dam enter in je dol B6 se zamenja, to me heca na vseh igrah, razen iR, čudno.., sej drugje itak ne moreš nič naštimat. Če pa dam neke navadne tipke , pa vse dela..čudno. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Ročni menjalnik imam na usb in je izklopljen, če to misliš? Kot da bi bile obe tipke povezane na volanu za menjat, sm zakaj k dela v iR Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Ma daješ posebej shif up je ena tipka, pol greš pa še v shift down. To maš neki prtisnjeno umes (simptomi so taki al pa vrž proč fanatec ), al ne vem kaj, drajverji narobe....Ker peku vse dela Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Tako grem ja, najprej gor, pol dol, eno mi zazna in dela, ko dam drugo ponavadi za dol ne, Pek ima slabši volan to morš vedt Če je dobr volan, ma more da neki j....., blizu imam garažo in macolo.. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Samo pobje to bo hudič če bom jaz pisal vodič. So nastale že dve strani pa sem komaj začel. Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Kdaj pa je bil že kak vodič kratek? Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Hehe zdej tkole šaltam v višjo na menjalniku, v nižjo na volanu, pa aerodinamiko sem dodal, pa popravu za 1s cajt po parih krogih, a vseen je to šele 41,5xxx hehe Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Evo z večjega, nekaj najbolj osnovnih reči, ki so mi prišle na misel. Povezava! 8 Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 bemti, en dan me ni, pa si morm dejansko cajt uzet, da preberem vse komentarje hehe 4 Citiraj Link to post
Recommended Posts