Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Kaj te ma za hecat, naštimaš menjalnik na paddles in to je to (dvomim da je na fanatecu zdej pa vse kontra neki :) ). Problemi kjer jih ni, že 10 let isto v vseh špilih :).

Kje to naštimaš, veš iz glave? hvala!

Vsem hvala za nasvete grem po vrsti, uni aerodinamika paket sem uredil, zdej študiram ta menjalnik, nič mi ni jasno...

@Adri

Npr. nastavitve FFB za najbolj pogoste volane (Fanatec, G25/27) - profilerji + nastavitve v rFactor

Plugini (real feel, tv style, motec?)

Tisti vodič za setupe daš zraven

Nastavitve ogledal, kamer,...

Če se še kej spomnim, dopišem...

@play - to imaš v nastavitvah tipk ... shift up pa shift down ... Ne vem točno kje to je, govorim na pamet.

@play - to imaš v nastavitvah tipk ... shift up pa shift down ... Ne vem točno kje to je, govorim na pamet.

To že tolk pa mnde vem in ko dam recimo up da , dam down noče potrdit, enak problem imam na race07, zato šaltam na menjalnik, a enkrat mi je nekaj ratalo, kako pa, pa res nimam niti mal pojma!

Dam gor napiše B6 , hočem dat dol noče, napiše naj potrdim enter ali esc, dam enter in je dol B6 se zamenja, to me heca na vseh igrah, razen iR, čudno.., sej drugje itak ne moreš nič naštimat.

Če pa dam neke navadne tipke , pa vse dela..čudno.

Ma daješ posebej shif up je ena tipka, pol greš pa še v shift down. To maš neki prtisnjeno umes (simptomi so taki al pa vrž proč fanatec :) ), al ne vem kaj, drajverji narobe....Ker peku vse dela :D

Tako grem ja, najprej gor, pol dol, eno mi zazna in dela, ko dam drugo ponavadi za dol ne, Pek ima slabši volan to morš vedt :D

Če je dobr volan, ma more da neki j....., blizu imam garažo in macolo..