sennas 1 040 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Dobiš vse, sam ti maš narobe naštimano že z začetka. V igri tam ko zbiraš avto, pod Player/Vehicles tm maš upgrades al neki, tm moreš nujno kupit/izbrat pod packo aerodinamico - HIGH downforce. Nujno! Če ne znaš, ti bomo prek teamviewerja poštimali. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano April 5, 2012 Avtor Share Napisano April 5, 2012 play to je f1.. Se vse dogaja hitro. Tudi s setupi bos pridobil max eno sekundo, ker tukaj so ze po defaultu dost dobri.. Vse kar rabis je trening da se navadis na hitrost in nasploh hitro dogajanje itd. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Ti bremzaj 50metrov kasneje kot misliš da je prav... Nikol pa ne dat pedala v podn pri bremzanju... tam 80% je dost. Pa glej da boš ZELOOOOO HITRO downshiftal med bremzanjem.... Sred ovinka ne pospešuj, obrni avto v ze skoraj pravo smer pol pa po gasu. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Zdej šaltam na menjalniku zraven, kot F1 legends....hehe, neki me tipke spet hecajo... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 ja tisto pa res ni za F1... Kle greš iz 7. v 2. v 1sekundi Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Hehe, edin če prešalta direkt iz 7. v 2. 1 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Play pri Bojanu menjalnik na volanu lepo dela, tako da poizkusi odklopit tistega dodatnega. Razen če ima kdo drugo rešitev. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 LOL keri problemi, sej ne morm verjet. Izumljate toplo vodo na novo. Citiraj Link to post
play 502 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Zdej si pa zamislite kolkokrat morm z roko mahat v enem krogu, hehe....ma bom neki uredil, neki me heca! Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Kaj te ma za hecat, naštimaš menjalnik na paddles in to je to (dvomim da je na fanatecu zdej pa vse kontra neki ). Problemi kjer jih ni, že 10 let isto v vseh špilih . Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Play legenda. Sej bo s treningom se vse da. Tudi meni so na začetku blokirala kolesa, ko sem prvič pelal brez ABS in Stability Controla, pa tudi spreden konc mi je odnašalo na pospeševanju brez Traction Controla. Za začetek downforce na high, zrihtaj prestavljanje na uhlje , če nimaš setupa ti ga bomo poslal, kar se pa nastavitev volana v rfactorju tiče pa predvsem pod rates dej speed sensitivity na 0, force feedback (predvidevam in upam, da nimaš real feel plugina) pa v minus kolikor ti pač paše - jaz imam rad mehak volan zato imam okoli -50 in medium, nekateri imajo full in -100. Ko imaš v prvi, drugi in tudi tretji prestavi pospešuj postopoma (ne pedal takoj do daske) isto na zaviranju. Čeprav jaz pa še nekateri imamo način bremzanja takšen da prvo na hitro do konca za par milisekund stisnemo pedal potem pa do zavoja ga držimo nekje na 70%, da ne zablokira. To je za začetek. 1 Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Verjetno play ni edini, ki se sooča s takimi in podobnimi problemi. Mogoče bi blo smiselno, da nekdo to zbere v nek vodič - vse od a-ž glede rF in F1... Torej instalacija, nastavitve FFBja, razni real feel plugini, plugini za telemetrijo, kakšen setup zraven, nasveti za vožnjo na določenih progah ali pa čist na splošno ... Seveda, če ima kdo čas in voljo. Ciljam na tiste, ki obvladate F1 Razmišljam, da bi tut jst sprobal to pa je enostavno preveč nekih stvari. Ni tako, da bi namestil rF, downloadal mode in šel pelat... 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Ja, to ne vem kako je na fanatecu +100 in -100 kero je, tisto k ne opleta volana na ravnini, da je trdo. @Matjaž: DObra ideja, sam smo leni, bomo pomagali kolkor bo šlo. Čeprav se zmer zadiram tle , sam potem zmeri pomagam. Sam najprej je treba na*izdit... 1 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano April 5, 2012 Share Napisano April 5, 2012 Lahko mi napišete ideje, karkoli se spomnete, da bi spadalo v vodič, pa bom jaz nekaj skupaj spacal. Drugače pa popolni vodič kako izdelati setup imam v SLO (zahvala gospodu Fekonji), HRV in ANG jeziku. 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts