SchumacherM 58 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Vem, da bi moral napovedati 3 ure prej, ampak nisem pričakoval da me bo šef tako dolgo zadržal. Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Tudi meni se je zgodilo, da sem moral biti v službi dlje, kot sem upal, da bom lahko... Tako, da sem žal za malenkost (10min) zamudil dirko... Se opravičujem, da nisem prej obvestil, ampak sem zares do zadnjega upal, da mi bo uspelo.... Tako, da se zame sezona začne šele na Kitajskem! Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Samo tole bom napisal... KATASTROFA od dirke !!! 2x se zavrtim in izgubim 20-25 sekund Nato pa še moja "super" sestra, ki se ji ne da dopovedat da mam dirko, pride pa mi začne volan premikat Pa ženska, a ti ni jasno al ti morem med dirko 100x povedat da mam dirko !!!???? Za zahvalo pa mi je še pedala med dirko porinila čisto pod mizo, tako da nisem videl skoraj nič ekrana... Skratka POLOM !!! Dirka za pozabo... Zdle grem pa ring postavit pa jo grem nabutat do krvavega !! ... 2 Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Zame osebno dobre kvalifikacije, čeprav se niti trudil nisem višje pridet. Dirka: Odličen začetek, potem malo začetniškega spuščanja , dirka brez napake, žal mi je samo da nisem iz hard gum presedlal na soft. Čestitke vsem ostalim, upam da nisem preveč gužve delal. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Q. proti pričakovanju....7 mesto na koncu....hvala Adri za odličen setup. Dirka: štart odličen...povzpel do 3 mesta.....pol pa v drugem krogu SORRY D. Perdigal....mislil sem da mi boš malo več prostora dal (drugače absolutno moja krivda). Dirka pa tako ne preveč "našponano", prvi del preveč tiščal, (J. Vodičar, skor sem se posral ko sem pado mimo), tako da sem na radiator 5 pričel malo šparat z obrati...potem še en spin. Na koncu s 5. mestom čisto zadovoljen. Po dirki : Hladno pivo....čirs. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Pri Mercedesu lahko rečemo samo katastrofa , upajmo da bo kitajsko bolje bravo Vodičar , sj ti bomo kupli na kompasu počitnice za ene 2 mesca da si mal prednosti naberemo pa še to nevem če bomo dost pobegnl Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Rezultati Malezija 2012! Q: Gužva, potrudit sem se mogel da sem prišel v drugi krog. Potem v redu krog in 6to mesto. Bravo Perdigal! R: Dober štart, potem pa frustriranost zaradi hitrega Vodičarja in Glavača, mislim da povsem premajhna krilca. Sicer tretje mesto, a dirka za pozabo. Katastrofa! Čestitke prvima dvema, mi ni jasno kako in morda je boljše tako.... Lp Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Rezultati Malezija 2012! Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 Q malo zmanjkalo za pole. R: Vedel sem da lahko dobro startam na soft in uspelo mi je priti na 1. mesto v sklopu prvih ovinkov. Potem naredim veliko prednost, ki pa se izniči, ko gume začnejo popuščati. Vodičarjeve HARD začnejo bolje delovati in pride mimo. Potem se to ponovi še 1x ker furav arazlične taktike. Na koncu mi ostane stint na SOFT 10 krogov, pridobim 19sec proti Vodičarju a zmanjka mi 1 krog za to da bi prišel do zmage. Čestitke Vodičarju taktično in tehnično brezhibno odpeljana dirka. Pa super lepi boji. Zdaj pa mal slikc Glavač, Rihter Kaos Mrhar ..... zdaj pa še 2 z malo višjo resolucijo (klik) za katere se mi je dalo potrudit Blokirano kolo Kralja Zmagovalec in drugouvrščeni v zadnjem ovinku 9 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 26, 2012 Share Napisano March 26, 2012 veri najs........A ni tisto Mrhar, ko piše Kralj .. že popravu Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano March 27, 2012 Share Napisano March 27, 2012 Mel take probleme z pnevmatikami, da dol padeš. Že v petem krogu sem imel obe prve pnevmatike v rdečem, pa hard pnevmatike. Nevem, ki sem ga tako zelo sral. Drugač pa kvali tako kot po starem, nič od nič. Dirka se je pričela za mene zelo dobro kar hitro sem prišel do 8 mesta, začel lovit Mesraiča, potem pa težave z gumami. Take obrabe še nisem imel. V 9 krogu v bose, dam hard gor, vozi še enih 2 kroga in odstopil. Škoda zaradi obrabe, bi prišel visoko, sam sem nizko padel. Citiraj Link to post
reno 37 Napisano March 27, 2012 Share Napisano March 27, 2012 Vodičar sam toj pa res neverjetno. Koko lahk z enmu postankam odfuras . Jaz sm mel isto namen z enmu sam po 13 krogih sm komi cez ksn ovink odfurov in sm bil prisiljen v bokse. . Ampak nima veze dirka je bila prav zabavna in sem odfural eno boljsih dirk v moji karieri . Edino problem imam, da mi precej precej FPS pade , ko je v bližini avto in je res tezko vozt upam, da bom lahko kej glede tega postimol. Citiraj Link to post
Recommended Posts