Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

Glede štartnih mest: Se opravičujem, žal ni bilo mogoče popraviti, bo to do naslednjič porihtano. Upam da niste bili preveč oškodovani, sem pa opozoril da se to lahko zgodi.....Server je pa delal super, tako da se zahvalite Tomažu z všečkoti. :)

Moja dirka:

Q1: Odpeljal sem manični krog, na meji mojega zaznavanja časa in prostora, pb, p1. :)

grab086.jpg

grab087.jpg

Q2; Nisem bil optimalno razpoložen, zakrčen, ni mi uspel čist krog, p3 tisočinko pred Gregorjem. :) Čestitke Vedranu za pole in Nejcu.

grab088.jpg

R: štartal sem turbo raketno, a Kralj ni, tako da sem ga bil primoren pobožat, t1 zgubil par pozicij zaradi previdnosti, a potem dobro dirkanje mimo Adrija :). Stint 1 zelo v redu, počasi sem pridobival in vozil konstantno. Potem stint 2 smo obstali za Čolakom (Kazen bo huda, kajti to je bil en najhujših incidentov na sloracingu, primerljiv z lažnim metelkom v Avstriji. NESPREJEMLJIVO OBNAšANJE!) in verjetno sem prav tu izgubil boj za zmago, ko sem namesto 26 vozil 29 in še v steno zarad frustriranosti. Vodičar je seveda dobival, stint 3 potem spet zelo hiter, lepi boji z Buttnom in Alonsom :), a kaj več kot p2 se ni dalo.

Vseeno kar uspešen začetek v sezono, forma McLarna je silovita, a testirali smo mnogo in kvalitetno. Bravo Adri! :)

Čestitke Gregorju in stopničkam ter vsem ki so končali.

grab090.jpg

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Glede (pre)glasnega zvoka nasprotnih formul. Ugotovil sem, da imajo dirkalniki z zvokom mercedesa ter HRT zelo glasen zvok, ostali pa dokaj normalnega (nizkega). Zato sem enostavno zamenjal sfx datoteke (recimo od ferrarija sem dal k mercedesu) ter v plrju naštimal na 30% in je sedaj vse skupaj normalno in ni več moteče. :)

Eh, spet sem z napačnim setupom kvalifikacije vozil kar sem opazil šele pri zadnjih dveh hitrih krogih. cca 4 desetinke so šle v nič. Sem pa zato dokaj dobro štartal, imel kar nekaj dvobojev pri katerih sem večinoma takratko potegnil in s ponesrečeno taktiko prilezel na 8. mesto.

Mediji že poročajo o dogajanju na stezi...

Mrhar je že odpeljal prve kroge s Ferrarijem.

sepp.jpg

Poraja pa se vprašanje, kaj dela lanski prvak Vodičar v Mclarnovem boxu... [iz]

sepp1.jpg