Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

Q: Ni uspel krog in temu tudi primerno 8.mesto

R: Nekaj krogov sem se uspešno držal za Rihterjem potem pa dve napaki ki sta me stali mest. Nadaljevanje je bilo povprečno vendar je bilo kar nekaj napak prisotnih. Za 1. dirko se mi zdi 7. mesto super je pa res da bi mogoče lahko bilo še kaj višje :)

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Imate pravo izvinjavam se svima i katastrofa cijeli sam se izgubio u tome svemu, jer mi je bio prvi put a i imao sam problema sa kompjuterom jer me je stalno izbacivao na radnu povrsinu.

KAKO GOD VI ODLUCITE JA PRISTAJEM JER STVARNO SAM ZASLUZIO JAKO VELIKU KAZNU I JOS JEDANPUT IZVINJAVAM SE SVIMA, NEZNAM STA MI JE BILO.

Q: Nekako nisem našel hitrosti kljub krogom brez vidnih napak. Zaradi majhnih razlik sem bil lahko kar zadovoljen s sedmim mestom.

R: Soliden štart, potem pa v pred 3. ovinkom prepustim mesto Troštu, ki me je napadel. Enostavno se moštvenemu kolegu nisem hotel upirat v uvodu, kjer sem ponavadi houdrast in mu bi samo odžiral desetinke. V nadaljevanju super tesno dirkanje, top 6 v samo 2, 3 sekundah, nato pa trk Vedrana in Nejca kjer je bil kaos in za trenutek dvojno vodstvo Mclarna. Sledi napad Kuniča kjer sem bil znova kar popustljiv. Potem sem se uspel prebiti do 2. mesta z odličnimi postanki in sledil je znova dvoboj s Troštom kjer se znova nisem pretirano upiral. Nato pa so imeli Trošt, Kunič, Kralj sceno s Čolakom, Trošt se zavrti, jaz se mu komaj izognem vendar prepozno bremzam in z blokiranimi kolesi odletim v ograjo ter se malo zavrtim. Potem sem šel na vse ali nič postavil znova nekaj odličnih časov ter se spet pojavil po postankih na 3. mestu za Vedrano, ki je bil očitno na hard gumah. Približal se nama je tudi Trošt, ki me je potem z agresivnim manevrom tudi prehitel in kmalu zatem še Kralja. Kralj nato stori še napako in tako sem imel prosto pot do 3. mesta. Zelo dobra dirka, škoda mi je le tiste nesreče, ker bi verjetno brez le te lahko malce zagrenila s Troštom življenje Vodičarju, ki pa je vendarle zasluženo zmagal. Bo pa še zanimiva sezona, pack je očitno zelo tesen. Že naslednji ponedeljek Malezija. Za kazni pa pišite sodnikom pa je. JANKO naredi še več slik, pa povej kako narediš takšne. ZS!!!

Kunič & Trošt [Jel2]:shock:

m54619why-you-mad-brah.jpg

Ja, jaz pa sem bom najprej moral naučit še malce matematike, in da bom na koncu vedel da postanki v stilu 13 + 13 + 13 + 14 krogov na koncu pride ven 53 in 43 :D No sam sem kriv, ker sploh nisem z polnim testiral, potem pa še mi grega da setup, pa nisem preverjal goriva, in mi je v zadnjem krogu zmanjkalo. Skratka drugič bolj resno moram dirko vzet, pa da nebom več na travi kot na asfaltu kot danes ;) drugače pa čestitke Gregorju V. za zmago in ostalima dvema za drugo in tretje mesto. Se vidimo v Maleziji, takrat upam da z dobro preračunanim gorivom in boljšo taktiko :D

Lp

lol mrhar, sem videl da si čisto moralno zlomljeno taval po progi

q1. z malo več natančnosti bil padel med prve tri

q2. beri q1

dirka. z malo več sreče in natančnosti bi bil boljši, po trčenju colaka v 3. ovinku sem izgubil stik s tahitrimi in posledično tudi moralo. Pa težave z mehaniki ki mi po vsej sili vedno popravljajo avto, čeprav sem jih že po prvem postanku nagnal!

Skratka potrebno bo več treninga s polnim keslom in stestirat pnevmatike, saj recimo hard so dejansko občutno počasnejše sploh zavorna pot.

playtech-logo.png

MAL.gif Sepang

Datum dirke: Ponedeljek, 26.3.2012, 20:30

Dolžina kroga: 5.543 km (42 krogov)

Dolžina dirke: 232.806 km

Trening: 20:00-20:30

Kvalifikacije 1: 20:30-20:40

Kvalifikacije 2: 20:40-20:45

Dirka: 20:55

Prenos proge! (paket 4 prog: Avstralija, Malezija, Kitajska, Bahrajn). Že imate če ste vozili Avstralijo!

Navodila za namestitev: Mapo GameData odpakirajte v vašo rFactor mapo. V mapi Locations ne smete imeti prog F1RFT2011 in Shanghai (v kolikor imate, prosim izbrišite ti 2 mapi!).

slo.jpg

http://www.youtube.com/watch?v=Ri1DMLwYRFA

Uredil - Adri

Štartna mesta so bila premeŠana zato ker so nekateri hodili dol pa gor s serverja, čeprav smo lepo napisali, da tega ne početi. Top 10 je bilo normalno razporejenih, zadaj ste se pa nekoliko pomeŠali. Nevem zakaj je treba med warm upom dol hoditi s serverja?