SchumacherM 58 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Tole se že slaba 2 tedna vleče, kr naprej v podnu linija. Telemach pa svira k*rcu pa muti da ne najde problema. S to linijo si lah glih rit obrišem, pa še to zlo počas. Očitno bom prvo dirko zamudu, če se do večera ne dvigne mal, tk ko se ponavad.. Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Te zastopim da je hudo. Tudi sam imam Telemach in pri meni isto glumijo, pa je fotr popizdil in so se komaj "zgurali" in prišli popravit Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 am, mene pač zanima glede vzvratnih ogledal... pač pri lotusu kaže levo ogledalo situacijo, ki se odvija na desni strani bolida in obratno. Peljem s pogledom iz cockpita in sem se navadil na ta ogledala, VEM, da se naj bi dalo naštimat tista ogledala na vrhu ekrana, me pa zanima, če bi to kdo od vas znal odpravit? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Ne, ker drugače bi popravili. Naštimi si vrhnja v plr profilu. Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 spet mi ne najde serverja prek IP oz. game lobbyja. Recimo naš standardni IP sem imel zdaj te mesce shranjen pod bookmars tako, da sem preko tega lahko šel na server, drugače ga tudi ni našlo(IP, gamelobby)... tak da je moj nastop uprašljiv. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Izbriši datoteko multiplayer.ini pod UserData\Anze Nose\ in vzgi se enkrat rfactor in se enkrat nastavi kar se tice neta. To je blo ze napisano tudi v tej temi...... Citiraj Link to post
B_U_R_I 3 290 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Telekom je zakon! Citiraj Link to post
Oxy 11 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Nebo zneslo danes škoda. Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Žal je za to progo moj comp bil prešvoht. Raje sem nehal, kt da bi delal bedarije. Že na kvalifikacijah me je mučilo, tako da iz Avstralije z tehnično napako odhajam z sklonjeno glavo. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Q treningu primerno 12. Race prav tako treningu primerno. So ble lepe borbe tam okoli 10. mesta pol sm se pa parkrat odvrtel in ESC. FullHD toro rosso. (klik!) Vodilni dokler sem bil prisoten Lanski prvak nadaljuje z zmagami Vedran Kralj MOD JE SUPER LEP ZA SCREENSHOTE! 6 Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Q: tam nekje v ozadju, pa vseeno kar zadovoljen, glede na to, da treninga ni blo nič. R: ob začetnih zavojih pridobim tam nekje 4, 5 mest nakar mi po krogu, dveh zmanka povezave. Sicer točk skoraj ni bilo za pričakovat, hotel pa sem malo uživat v borbah zadaj... Citiraj Link to post
DDF1 170 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Q: Tam nekje v ozadju, kot sem tudi pričakoval R: Katastrofa na celi črti, preveč pazim da ni nikjer nesreče pa da nisem komu v napoto potem ko končno mal ritem ujamme mi pa še na namizje vrže. Potem sem pa samo še trening peljal do cilja. Čestitke Vodičarju!!!! Pa upam da sem se dovolj umikal! Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Q: Zadnji del (top10) sem v zadnjem ovinku izpustil 2. mesto... Vendar tudi 5(ali 6 nevem) je bilo super, ker so bile razlike res minimalne R: Odličen štart, vozim se 3. Po postankih pridem celo na 2. mesto , nato pa "Čolak scena" in oba s Troštom naskrava... Znorel sem popolnoma med dirko, saj mi jo je en dirkač, ki se niti pozanimal ni da mora spustiti dirkače ki ga lovijo naprej popolnoma UNIČIL !! Nato sem moral kar 5x v BOX !!! Sledila je divja vožnja... Jezen sem bil kot ris in fural sem do svojega limita (2x na robu odstopa) in tako sem si , mislim da vendarle zasluženo v zadnjem krogu prigaral 6. mesto... ZEEEELOOOO sem razočaran Enostavno je šla uvrstitev kariere... Morda so šle celo stopničke... Dirkalnik je bil vrhunsko pripravljen, vendar kaj čem... Čestitke prvim 3, predvsem pa Vodičarju, ki nas je vse taktično ugnal 1 Citiraj Link to post
Grega Balazic 295 Napisano March 19, 2012 Share Napisano March 19, 2012 Nič novega pri meni. Čeprav sem po 2. vmesnem merjenju časa sem bil celo najhitrejši, potem pa sem na silo hotel v hitri šikani in je šlo po gobe. Na dirki se na začetku kot vedno nisem znašel. Malo sva se s Perdigalom dajala, menda sem ga celo preveč zaprl. Potem sem na koncu imel zagotovljeno 6. mesto, nakar sem videl Kuniča da lovi Podboja. Nisem bil siguren če ima sveže gume pa sem zanalašč počakal 10 sec, da bi zabremzal Podboja in bi ga Kunič tako prehitel. Na žalost je imel Kunič super sveže gume in sem se primoran bil še branit pred njim, pa napako naredim in pristanem na 9. mestu. še ena dirka za pozabit. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano March 19, 2012 Avtor Share Napisano March 19, 2012 Q1: V prvem delu sem komaj spacal skupaj krog za v 2. del. Q2: Sel sem na 3 hitre kroge.. Prvi krog napaka, drugi krog za okoli 8. mesto, nato se mi je zadnji kolikor toliko posrečil z izjemo predzadnjega ovinka, kjer je šel pole verjetno po gobe. Drugač pa super razburljive kvalifikacije. Med 1. in 4. 0.091s R: štartal sem previdno in izgubil 3 mesta. Nato sem se nekako prilepil na boraka, ki je po nekaj krogih naredil napako in sem se odpeljal. Nato pa kar naeknrat naletim na gručo, ki se je zaustavljala ob nesreči kralja in janovljaka. Jih ujamem, nato grejo počasi ostali v bokse in na mojo srečo obtičijo za Čolakom, ki ga čaka kazen, zaradi ignoriranja modrih zastav. Grem v boks in v zadnjih 10 krogih še šparam mašino in mirno pripeljem dirko do konca. Čestitke stopničkam in vsem, ki ste končali dirko. P.s. PISANJE MED DIRKO JE PREPOVEDANO! 1 Citiraj Link to post
Recommended Posts