Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

To kar je bilo danes na testnih dirkah ni za nikamor! Dejte se malo kontrolirat na štartu, ne pa gasa do konca, pa bo kar bo. Krogov bo 43 ne pa 100 metrov, bog pomagi. Treniralo je jasno do zdaj okol 10 ljudi in rezultati so vidni......brez treninga niti ne hodite na dirko, ker brez tcja je pa treba malo pazit......Počasi na štartu, štartajte v 7mi če se ne morete kontrolirat.

Ogrevalni krog: Ista pesem leto za letom, govorimo zidu ves čas. Ogrevalni krog ne šteje za točke!!!!!!!!!!!!! Po pameti, ne kurite motorjev v tri dni.

še enkrat: štart počasi in previdno v gužvi, ker kazni bojo hude kdor bo delal spet galamo. Bili ste opozorjeni.

Lp

Podatki serverja za uradni dan dirke (ponedeljek):

Ime: SloF1

IP: 89.212.50.86

Geslo kot dogovorjeno v za to namenjeni temi.

Pozdrav svima,

jel moze mi neko reci dali ima slobodno mesto za f1 sampionat, i ako nema, kolko ljudi ima na listi sto cekaju ?

Danas sam odvozao prve krugove i radim 1.25 niski na server, mislim da moze bolje, ako nije problem, ne bi hteo da propustim neka trka sa sampionata, pa bi bilo ok ako moze da vozim Australiju jer planiram da vozim ceo sampionat.

Kot obljubljeno, majhna resolucija tekstur za tiste s težavami (res švoh računalniki), ostali tega ne rabite:

Odrarajte v mapo rfactor, navodila priložena. Upam da bo bolje Geiser, Kunčič, Jan Vodičar.....nujno za vas.

Uredil - sennas

Pozdrav svima,

jel moze mi neko reci dali ima slobodno mesto za f1 sampionat, i ako nema, kolko ljudi ima na listi sto cekaju ?

Danas sam odvozao prve krugove i radim 1.25 niski na server, mislim da moze bolje, ako nije problem, ne bi hteo da propustim neka trka sa sampionata, pa bi bilo ok ako moze da vozim Australiju jer planiram da vozim ceo sampionat.

Moze li mi neko odgovori na moje baranje ?