Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Nene, tole so bli povzetki dirk narjeni s strani poptvja, k so bli vedno na konc une oddaje k je bla par dni po formuli, tk da nč plusov pa likeov [iz] Pa glih na tej madžarski sm še bil in massa je direkt pred mano pokadil enga 3 kroge pred koncem, tko da se mu je še kolcal pol v braziliji hehe.

Fajn je če si na tribuni, k maš dost več dostopa do vseh trgovin, razstavljenih formul, hostes [ok], pa dost več proge se vidi. Sam so karte drage ko žafran, še sreča da sm eno nagrado dobu, da je blo plačan.

Drugič k sm bil na stojišču se pa proti tribuni ne vid pol tok, nimaš dostopa do formul, trgovin (razn ena bl ciganska pred vhodom k ponaredke po isti ceni k original prodajajo). Pa vhod je deleč, sm mogu čist na drug konc it.

Sj je blo fajn, sam 2x mam zadost madžarske, bo pa pr men monza padla.

Domzek danes je dirka Ralliya!!!! in ti vozis formulo !!

Nejc, tudi skinov nisem moral potegnit, ker ni blo interneta ;)

Tudi signala na telefonu ne, tako da sem iz mobilca poklical na Telemach, šele danes ob 4h sem dobil povezavo :)

Tako da oprosti, ker me ni bilo...

Ko inštaliram tv style mi datoteka d3d9 vrže ob zaganjanju špila error in špil crash-ne. Ve kdo rešitev za ta problem? (Ko izbrišem to datoteko dela špil normalno samo seveda brez tv styla..)

In pa zanima me, če kateri uporabnik NVIDIE uporablja tole in če je priporočljivo?