gregor vodicar 476 Napisano February 20, 2012 Avtor Share Napisano February 20, 2012 Jest bom dons vse mclarne pospravu iz proge, ker mi ni treba pazt Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Pa lih ko si spet dobro zapisan.....ccccc Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Sj ti bom dal drive in hahaha, je pa res da tele Mclarne treba mal stisnt Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Jo fantje mene zdaj en teden ni blo sem bil v Londonu tako da danes ne morem peljat sem preveč hin. Vidim pa da eni vozite že neke čudne čase Kaj jeste?!?? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 20, 2012 Avtor Share Napisano February 20, 2012 Ajdove žgance, zabeljene z ocvirki in jajci. Zraven pa bela kava, da ni vse tako suho Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Očitno so še kakšni steroidi za dodatek Ali pa vsaj kakšen redbull Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Eh to se tko dirke ne da furat... Pinga mamo vsi čez 100... Ko se pripravim na štart in mi že piše da je ogrevalni krog, nobenega dirkača ni nikjer, nato čez pol minute pa imam vedno nekoga v riti in imam poškodovano krilce... Tudi zavetrje je čudno... Lepo sem za Troštom zaviral pa sem kar driftal, ko me je odneslo zaradi zaveterja... Skratka polom !!! Moral sem bom očitno pripraviti na lag, uničeno zadnje krilce in na nenavadno zaveterje... Citiraj Link to post
Marko Podboj 3 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Eh... spet nism semaforja vidu, potem pa preveč zaviral v prvi ovinek in me je obrnilo na srečo brez množičnega crasha. Potem sem na koncu ravnine mislim, da Stoparja nabil ampak se ni nobeden zavrtel, je bil pa damage ziher. Potem pa v 9. krogu v lovu za Bedenikom hud crash, ker sem nasedel v tisti hitri desni kombinaciji ovinkov proti koncu kroga. To je pa tudi vse Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Čudna dirka, dosti lepih prehitevanj in pa pričakovano gromozanski zaostanki. Že da sem prišel do cilja v takšnem fizičnem stanju sem zelo zadovoljen, je pa jasno da bo na treningih potrebno dati več povdarka na polnem tanku, hlapi skoraj nimajo smisla.. Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Adri zanimivo sem spremljal, kako nama je gume spilo v istem krogu. Imel sem občutek, da kr odenkrat crknejo. Aja, pa nisem mogo izklopit, da mi nebi "damage" popravljali, tako da sem stal 15 sec prvič v boksu. Skratka, za kondicijo je blo dobro. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Ma tko, začetek še uredu, prehitevanja do 3. mesta pol itak nism vedu kdj bi šel v box pa nič tko da sm se znajdu sam na stezi 20s spredaj nič, 20s zadaj nič... in potem sem spal, se mal vrtel, na konc še stop go dobil in esc. Slik ne bo ker se mi ne da dons. Citiraj Link to post
Marko Podboj 3 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 A se je še komu ful avto pregreval? Men se je, kot da bi mel radiator na 2, mel sem na 5. Mogoče zaradi zavetrja? Do 9. kroga sem imel mašino že na 65%. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 20, 2012 Avtor Share Napisano February 20, 2012 Q: Na koncu mi je le ratu en kukr tok dobr krog, tko d pole. R: Nism vidu luči zato sm slabo potegnu, neki časa vozu za denisom, kateri je bil vedno bolj počasen. Ko pridem pred njega, sem si nabral nekaj prednosti, potem pa 4x boks in več ali manj križarjenje do cilja. Vmes sem imel nekaj lepih borb z denisom, troštom in glavačom. Vsi dvoboji fer in na nož. p.s. Denis, zakaj nebi vozil lige letos? Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano February 20, 2012 Avtor Share Napisano February 20, 2012 Tole s serverjem je pa treba rešit obvezno, ker drugače je brezveze karkoli počet. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 20, 2012 Share Napisano February 20, 2012 Kdor ma povezavo tm vsaj 5/5mbit nej mi pošlje zs prosim . Žal so tehnične težave s serverjem, jaz se oproščam, ampak dosti ne morem nardit. Recesija..... Citiraj Link to post
Recommended Posts