Adri 622 Napisano February 9, 2012 Share Napisano February 9, 2012 Za zadnji sedež v HRTju (de la Rosa) se bo odločalo bolj proti koncu februarja. Ker je kar veliko zanimanja še za ta zadnji sedež moramo še prej ugotoviti kako pa kaj. Kakorkoliže zaenkrat se redno poizkušajte udeleževati treningov, vsakdo ki si bo zaslužil sedež ga bo zagotovo tudi dobil. Za vse informacije sem vam dosegljiv na ZS oziroma še raje kar na msn (crazy.adri@hotmail.com). Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 9, 2012 Share Napisano February 9, 2012 Tretji dan testiranj je prinesel nemalo zanimivosti. Konkurnca se je precej skrčila, neumnost za dq pa so naredili pri mclarnu, kjer Trošt ni bil navdušen, čeprav je dobro vozil. Raikkonen je spet pokazal svoje sposobnosti Na 5 minutnih kvalifikacijah ste se po moško na tisočinke udarila zeankrat mojstra Jereza de la Frontiere, a tudi konkurenca s prelomljenimi nosovi ne spi: Na dirki smo ponovno izkusili kup napak in vzdržljivostnih težav, tako da ekipe čaka še precej dela, suvereno pa sta odpeljala Renult in Toro Rosso. 3 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 9, 2012 Share Napisano February 9, 2012 Trening dirko so spremljali tudi fotografi 5 Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano February 9, 2012 Share Napisano February 9, 2012 Janko ti že kar zdej povem, da boš tudi za reportaže vseh dirk delal fotke! Ker to ko primerjaš my edition vs yours, je kot da bi primerjal recimo f1 challenge 2002 in rfactor... Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Ja bom če boš hotu, sam sj veš včasih sem res len in ko odvozim sam še spat grem in pozabim na slike... Pa spomni me potem še, da dam avte na high ker tole so na medium pomoje. Rabm nov računalnik hehe 1 Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 En kratek video za pomoč: Še setup s katerim so bili doseženi verjetno vsi časi v Jerezu in s katerim se da iti v 17 (V vehicle upgrades je izbran high downforce). Tako, nimate več izgovorov, da ne bi poskusili. Vse na pladnju. SETUP JEREZ: andrej jerez v2.7z Navodilo za setup: Odpakirajte datoteko .svm v rfactor/Userdata/VAŠE IME/Settings/Jerez 4 Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Moj čas ni bil postavljen s tvojim setupom Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Rekord proge s strani Glavača 1:18:236 (kolkor je meni znano) pa je bil, ker on tud ne ve kaj so krilca. :D @Domžek: Ja, sej zato maš slabši čas hi hi Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 @Trošt ---> Spomni se mojih lanskih časov pa teh ki jih dosegam zdaj... Mislim, da sem res naredil korak naprej EDIT: Ko bi mi vsaj čez sezono šlo tak dobro 1 Citiraj Link to post
Domzek 49 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Nekaj sem razmišljal... Sicer to je samo predlog... Jaz osebno bi naredil 2 dirki v Jerezu (pred sezono) . Lahko tudi na kateri drugi progi. Dirka bi vsebovala enak odstotek krogov kot v sezoni. Vsak dirkač , ki sodeluje v prvenstvu pa bi moral obvezno priti na vsaj eno dirko. To bi naredil namreč zato, ker bi se tako spet navadili štartat, prehitevat in vozit na novem modu. Sam osebno ne želim biti žrtev kakšne "kamikaze" , ki se bo na dirki pojavila brez treninga. To je samo predlog... EDIT: Tudi sam sem včasih kamikaza, vendar na dirkah raje manj agresivno nastopim Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Ja 2 testne je fajn ideja. Ena v Jerezu, druga pa Barcelona, ki je tut testna steza ponavad Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Vsekakor 2 dirki v bližnji prihodnosti, verjetno ena Jerez, druga Barcelona s polnimi krogi (75% prave f1) in pravili. Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 hjaa, trošt, šikano si nepravilo prevozu, prav tako ovinek pred njo ... hehe, moram mal podkurt Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 Robnik je del proge. Nič nelegalno. 2 kolesi so v mejah proge zmeri. ne bluzi Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano February 10, 2012 Share Napisano February 10, 2012 ja, z 4 kolesi si bil na robnikih, vsaj z dvema bi moral bit na progi. Ne zdaj rečt da to ni res Citiraj Link to post
Recommended Posts