Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Hehe samo da je moj (upam da boma res skupaj) teammate zadovoljen :)

Ja, po prvih 35 zaresnih krogih sem uspel priti do časa 1.18.1xx , sem pa sposoben priti še nižje :)

Williams zaenkrat dela na polno ;)

EDIT: Smo že na 1.17.934 :twisted:

Guest Anže Nose

Bedenik je čisto resen, poslal mi je že nekaj sporočil glede izbire, ker bi bila rada teammata. Zaradi mene ni mogel sporočiti izbire(novih sporočil, ko jih prejmeš se sploh ne opazi). Lahko že kar potrdim, da bova z Bedenikov v Caterham ekipi. Vem, da sem že izbral Tora Rossa, ampak upam, da se bo to dal uredit brez problemov.

Nose & Bedenik sta izbrala Caterhama. Kunič v Williamsa. Podboj Toro Rossa. Roku Prosenu sem dodelil Sauberja (mi je sam rekel naj mu nekaj izberem ko bo na vrsti).

Naslednji na vrsti je sedaj Bašelj.

Malo sem se poigral s številkami glede prisotnosti posameznikov na lanskih dirkah. V obzir sem vzel vseh 20 voznikov, ki je v tem trenutku že izbralo dirkalnike. štel sem dirke pri katerih so bili dirkači prijavljeni v prvenstvo. Mislim, da sem prav poračunal. [Jel2]

1. Gregor Vodičar -----------> Red Bull Renault (Sebastian Vettel - 1) -------> 19/20 - 95%

2. Jan Vodičar -----------------> Red Bull Renault (Mark Webber - 2) ---------> 19/20 - 95%

3. Adrijan Rihter --------------> Mclaren Mercedes (Jenson Button - 3) -------> 18/20 - 90%

4. Andrej Trošt ---------------> McLaren Mercedes (Lewis Hamilton - 4) ----> 19/20 - 95%

5. Vedran Kralj ----------------> Ferrari (Fernando Alonso - 5) -----------------> 15/20 - 75%

6. Sandi Mrhar ---------------> Ferrari (Felipe Massa - 6) -----------------------> 19/20 - 95%

7. Nejc Janovljak -------------> Mercedes (Michael Schumacher - 7) ----------> 20/20 - 100%

8. Mirko Novak ----------------> Mercedes (Nico Rosberg - 8 ) ------------------> 17/20 - 85%

9. Janko Glavač --------------> Lotus Renault (Kimi Raikkonen - 9) ------------> 10/12 - 83%

10. Silvo Kunčič ---------------> Lotus Renault (Romain Grosjean - 10) --------> 17/20 - 85%

11. Matej Resman ------------> Force India Mercedes (Paul Di Resta - 11) ----->16/20 - 80%

12. Grega Bračič -------------> Force India Mercedes (Nico Hulkenberg - 12) -> 13/20 - 65%

14. Jani šoster ----------------> Sauber Ferrari (Kamui Kobayashi - 14) ---------> 6/12 - 50%

15. Rok Prosen ---------------> Sauber Ferrari (Sergio Perez - 15) ---------------> 17/20 - 85%

16. Marko Podboj ------------> Toro Rosso Ferrari (Daniel Ricciardo - 16) ----> 1/1 - 100%

17. Marko Geiser -------------> Toro Rosso Ferrari (Jean Eric Vergne - 17) ---> 15/20 - 75%

18. Domen Kunič -------------> Williams Renault (Pastor Maldonado - 18) ----> 8/12 - 66%

19. Grega Balažic --------------> Williams Renault (Bruno Senna - 19) -----------> 11/14 - 78%

20. Luka Bedenik ------------> Caterham Renault (Heikki Kovalainen - 20) ----> 5/7 - 71%

21. Anže Nose -----------------> Caterham Renault (Jarno Trulli - 21) ------------> 16/20 - 80%

Povprečje prisotnosti / Aktualni vozniki za sezono 2012: 83%

Povprečje prisotnosti / Vsi vozniki v sezoni 2011: 72% * številka upošteva, da je bilo na vseh 20 dirkah v prvenstvo prijavljenih 24 voznikov, kot vemo pa to ni bilo ravno na vseh preizkušnjah. Zato je v realnosti odstotek vseeno malce višji (tako iz glave bi rekel da 75%). V lanski sezoni je bila sicer povprečna prisotnost 17,25 voznika na dirko.

Torej, če tako malo za šalo pogledamo lahko letos pričakujemo vsaj 83% prisotnost? Nebi bilo švoh. [champ]