gregor vodicar 476 Napisano February 2, 2012 Avtor Share Napisano February 2, 2012 hahahaha.. Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 pri dvojcu Rihter-Trošt, pustimo pravila, ampak ni to malo premočna ekipa? Anže Nose-->Toro Rosso(Ricciardo) Citiraj Link to post
Konami(MNE) 65 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Protest za Trost-Rihter,Janko nije fer ja i ti nismo mogli u istoj ekipi,hahaha,Janko pisi zalbu FIA. Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Haha, ja fanta, kr popravita tole. Če velja za ene velja tut za druge. Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 6-Massa Ferrari ----Sandi Mrhar Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Upam da me bo sprejel G.Kralj in da Ferrari spraviva na vrh po sušnih letih. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Organizator ima zadnjo besedo. Rečeno je bilo prvih 6 skupaj z Rokom Prosenom (tako je bilo tudi mišljeno, mi pač nismo krivi da ga ni) ne sme biti v isti ekip, ne obračat besed in govorit nekaj na pamet zdej. Zdaj ste že zbrali in je konec. KONEC. Naslednji izbira Marko Geiser. Kdor bo poskušal spet nekaj silit naj si pogleda lestvico na GPCOS. Konc debate o tem. Prvih 6 v prvenstvuu od lani NI SKUPAJ. Konec. Pika. Amen. 1 Citiraj Link to post
PEK 2 291 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Se vidmo na stezi! Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Prav mučno je že tole čakanje...... Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Do dirke je pe 43 dni pa ene 9 ur tako da cajta še preveč sj se počasi premika Citiraj Link to post
FBR18 112 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 A kar tako bi se mene znebili a Dejansko nisem našel zadnje cajte nobenega časa. Začel sem delat (če rabi kdo poceni zavarovanje me lahko klikne , dam en lep forumaški popust), iz messengerja sem presedlal na skype pred tednom, tako da nimam nobenga iz foruma še tam vnešenega,... itd... še komp komaj kaj prižgem, ko pa ga, pa gledam tv al pa odpeljem kakšno z megani v rf2. ... Skratka če smem pristopit k tekmovanju me dajte v nek bolid, ki je še prost (Lotus?) . Mislim da mi F1 vseeno ne bo dala mira PS: Nov McLaren F1 je že zunaj Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Prvih 5 voznikov, ki je izbiralo ni smelo biti skupaj. Tako je napisano v (nadgrajenem) pravilniku in tudi tukaj v novici. Ker Prosen takrat ni izbiral sta kot četrti in peti izbirala Glavač in Kralj. Simple math. Sicer pa vsi vemo zakaj želimo takšno pravilo. Kdor tega neve si naj pogleda status konstruktorjev z začetka lanske, pa tudi predlanske sezone! Raje vidim 4-5 močnih moštev, kot pa 3 solidna, 1 zelo solidno in 1 alien style - v takem primeru konstr. prvenstvo zgubi ves čar in sploh ni neke tekmovalnosti v tem smislu. Sicer pa kot je že Trošt povedal, organozator ima vedno zadnjo besedo (torej tisti, ki se trudimo imamo zadnjo besedo). Rok žal si zamudil, časa je bilo 48 ur. Ker dvomim, da ti bo vseh 9 voznikov, ki še izbirajo sedaj odstopilo prednost boš lahko izbiral kot zadnji izmed rednih voznikov torej za Markotom Podbojem. 1 Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 Jean - Eric Vergne - TORRO ROSSO! Marko Geiser Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 ajaj..... pa je šov torro roso....nič nebo Anže z navezo....mi je kr malo do padlo vseskup! Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano February 2, 2012 Share Napisano February 2, 2012 bomo probal kaj zrihtat Citiraj Link to post
Recommended Posts