Skoči na vsebino

Sezona 4 [2012]

Recommended Posts

• Odgovori 2,2k
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

Mineva že teden dni odkar so se nazadnje pomerili vozniki prvenstva Formule 1. Kljub temu, da se nekateri dirkači že zavzeto pripravljajo na nadaljevanje sezone se še enkrat ozrimo na dogodke v Manami

V ponedeljek se je tudi uradno pričela nova sezona prvenstva Formule 1 v ligi SloRacing. Le to je z zmago najbolje pričel Gregor Vodičar, ki je s svojim Red Bull Renaultom uspel ugnati oba dirkača Mcl

Popravek

Organizator ima zadnjo besedo. Rečeno je bilo prvih 6 skupaj z Rokom Prosenom (tako je bilo tudi mišljeno, mi pač nismo krivi da ga ni) ne sme biti v isti ekip, ne obračat besed in govorit nekaj na pamet zdej. Zdaj ste že zbrali in je konec. KONEC.

Naslednji izbira Marko Geiser.

Kdor bo poskušal spet nekaj silit naj si pogleda lestvico na GPCOS. Konc debate o tem. Prvih 6 v prvenstvuu od lani NI SKUPAJ. Konec. Pika. Amen.

A kar tako bi se mene znebili a :P:twisted:

Dejansko nisem našel zadnje cajte nobenega časa. Začel sem delat (če rabi kdo poceni zavarovanje me lahko klikne [ok], dam en lep forumaški popust), iz messengerja sem presedlal na skype pred tednom, tako da nimam nobenga iz foruma še tam vnešenega,... itd...

še komp komaj kaj prižgem, ko pa ga, pa gledam tv al pa odpeljem kakšno z megani v rf2.

... Skratka če smem pristopit k tekmovanju me dajte v nek bolid, ki je še prost (Lotus?) :P. Mislim da mi F1 vseeno ne bo dala mira :twisted:

PS: Nov McLaren F1 je že zunaj :P

Prvih 5 voznikov, ki je izbiralo ni smelo biti skupaj. Tako je napisano v (nadgrajenem) pravilniku in tudi tukaj v novici. Ker Prosen takrat ni izbiral sta kot četrti in peti izbirala Glavač in Kralj. Simple math. Sicer pa vsi vemo zakaj želimo takšno pravilo. Kdor tega neve si naj pogleda status konstruktorjev z začetka lanske, pa tudi predlanske sezone! Raje vidim 4-5 močnih moštev, kot pa 3 solidna, 1 zelo solidno in 1 alien style - v takem primeru konstr. prvenstvo zgubi ves čar in sploh ni neke tekmovalnosti v tem smislu. Sicer pa kot je že Trošt povedal, organozator ima vedno zadnjo besedo (torej tisti, ki se trudimo imamo zadnjo besedo).

Rok žal si zamudil, časa je bilo 48 ur. Ker dvomim, da ti bo vseh 9 voznikov, ki še izbirajo sedaj odstopilo prednost boš lahko izbiral kot zadnji izmed rednih voznikov torej za Markotom Podbojem.