sennas 1 040 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 Zaenkrat sem bolj v smeri fsona 2011, je pa res da nisem dosti testiral. RFT se mi zdi nekam preveč arkaden, lahek in čuden, ima pa fine proge ki jih bomo verjetno uporabili. Bomo organizirali testiranja.....več podrobnosti o izbiri dirkalnikov sledi enkrat ta mesec, če bo po božje. Lp Citiraj Link to post
SchumacherM 58 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 RFT je RFT, nč novega. FSONE je pa za 2009 mod nardil nek napol patch pa se mi že kr moti ko pomislim kok enih bugov se tu not lah skriva. Nekak me noben od njiju ne potegne. Mogoče za odtenek bolj FSONE, ker je pač neki drugačnega. RFT mam že vrh glave, pe še zasrali so se mi s tem vsiljevanjem TVstyle pa rfdyhud, k mi je kompletno instalacijo 3 modov zasral....zažrlo se je ko parazit.. A ORL poljaki nč ne bodo za 2011 meli? Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 Sem na hitro probal zdajle oba v Imoli in vam rečem da ni primerjave ker je fsone tolkrat boljši namreč! Se čuti avto, ma težo, ffb je odličen, medtem ko pri rft je kar nekaj igračkast, se ne pelje tako lepo no, ni občutka nobene teže bolida, kot da ne bi peljal......na hitro opažanja . Peljal sem mclarna, en avto na stezi, fsone ma +20 fps več. Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 16, 2012 Avtor Share Napisano January 16, 2012 Bračič.. Tolk bugov kukr je mel lani orl jih fsone sigurno nima Citiraj Link to post
radioactive112 16 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 Moj glas gre za fsone11 Citiraj Link to post
Guest Anže Nose Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 definitivno Fsone11 Citiraj Link to post
gregor vodicar 476 Napisano January 16, 2012 Avtor Share Napisano January 16, 2012 Če imate kakšne želje za novo sezono lahko poveste.. Termini, pravila za dolivanje bencina, .. ideje.. karkoli.. Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 Itak da Fsone Rft je prelahek oziroma res cudn filing Citiraj Link to post
KOKL 223 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 Aja mogoce Termin ? Ponedeljek ? , Cetrtek ? Ker nakateri (ne jaz) v Torek in Sredo gledajo ligo prvakov in potem se prec pozna 5 do 8 igralcov majn Citiraj Link to post
mrhar 102 Napisano January 16, 2012 Share Napisano January 16, 2012 Tut jaz se stinjam,da vzamemo fsone 2011 pa upam,da bo pol kaj vec gripa koncno na teh formulah.termin mi je pa sreda zakon.Sem se ga navadu uni naj pa kr fuzbal gledajo. Citiraj Link to post
Kunčič 43 Napisano January 17, 2012 Share Napisano January 17, 2012 Komaj čakam, da začnemo z dirkami, sam še nisem sprobal modov, bom pa danes in pa jutri, potem pa glasujem. Glede termina pa mi je sreda čisto OK. Mogoče bi predlagal, da bi vozili samo z dvema vrstama pnevmatik, Soft in Hard. Mogoče bi bilo še bolj zanimivo. Citiraj Link to post
sennas 1 040 Napisano January 17, 2012 Share Napisano January 17, 2012 Pravila bomo poskušali čimbolj približati realnosti (v okviru danega moda), pnevmatike bodo sigurno samo 2 vrst. Za termin bi najraje videl srede. Kar se tiče pomoči pri vožnji predlagam da se vse ukine razen avtomatske sklopke. Citiraj Link to post
Adri 622 Napisano January 17, 2012 Share Napisano January 17, 2012 Tudi jaz sem za, da se izklopijo vse pomoči, razen seveda sklopke. Mislim, da sedaj bi pa že morali tisti, ki ste redno nastopali v lanski sezoni, vsi obvladati tako vožnjo. Bi pa jaz skrajšal dirke za nekaj krogov (5-10%), pa morda termin prestavil na osmo uro zvečer, čeprav to mi je bolj kot ne vseeno. Citiraj Link to post
Marenator 32 Napisano January 17, 2012 Share Napisano January 17, 2012 Tudi sam sem še danes probal Fsone mod in moram priznat, da mi je kar všeč oz. je boljši of RFT v skoraj vseh pogledih. Razen vizualno je RFT dost bolj dodelan. Tudi nivo oprijema mi je zelo všeč, saj nekako lahko peljem avto do maximuma, kar v orl modu nikakor nisem mogel. Upam, da se ta grip nebo kaj spreminjal, ker imam že teh drsalnic več kot dovolj. Tako, da moj glas spremenim iz RFT na FSONE. Bo kaka pripravljalna dirka organizirana? P.S. a mi lahko nekdo pove, kako aktivirati DRS? KERS sem si nastavil in deluje, DRS pa še vedno ne... Vem da je to razloženo v eni temi, vendar je ne najdem. Tnx... Citiraj Link to post
gojzer 126 Napisano January 17, 2012 Share Napisano January 17, 2012 Kar se tiče terminov in pravil nimam pripomb za lansko sezono, kar se moda tiče pa grem testirat (ORL mi je bil zelo všeč). Kaj FSONE podpira DRS in KERS? Citiraj Link to post
Recommended Posts