Skoči na vsebino

F1 2011 Game

mAxL

Recommended Posts

• 6 months later...
  • Odgovori 246
  • Created
  • Zadnji odgovor

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Popular Posts

No, hvala za poročila testiranja.... glede na komentarje je očitno točno to kar sem pričakoval... špil za množice, po principu easy to learn easy to master Skratka ne bom svinjal diska s tem

Sej to je tudi v realnosti isto.. Verjamem pa brez probat da je igra u k***

Ene 3x sem šel Monzo, kolega pa parkrat Spa.. V Spaju je bilo to z poškodbami- 2x kolega sploh ni dojeu da ga je en butnu, zgolj samo po zvoku in letečih kosih se je to videl. Bila je kazen 10sec, to

Js bi pa neki vpraso?imam sledec problem.na compu sn igral f1 2010 codemaster brez problema nato mi je naenkrat crknu napajalnik ko sn glih igral omenjen spil.kupim napajalnik hocem zagnat spil preden pridem v igro mi po filmcku ko te vprasa za avtosave igra frizne.sn formatiru disk vse probo igra pa se kr friza,pa tut 2011 ,imam original igre vsi drugi spili delajo.

Js bi pa neki vpraso?imam sledec problem.na compu sn igral f1 2010 codemaster brez problema nato mi je naenkrat crknu napajalnik ko sn glih igral omenjen spil.kupim napajalnik hocem zagnat spil preden pridem v igro mi po filmcku ko te vprasa za avtosave igra frizne.sn formatiru disk vse probo igra pa se kr friza,pa tut 2011 ,imam original igre vsi drugi spili delajo.

Lahko je narobe,da si morda kupil premalo močan napanjalnik,kar pomeni,da grafična kartica in ostale komponente ne dobijo dovolj napetosti.To je najbolj verjetni scenarij.To,če piše na napajalniku 700W še ne pomeni,da dejansko toliko tudi ponudi,saj je to zavajanje in je potrebno pogledati malo bolj podrobne informacije,kot recimo,kakšno je napetnostno nihanje itd.,...

Pri PCu je najlažje in seveda če ti je ta opcija mogoča, da daš vanj začasni prazni disk, naložiš vanila Win7, popečaš windowse (MS Update), zadnje gonilnike iz neta (ne kake priložene CDje) in naložiš nato samo tisto aplikacijo ki nagaja, v tvojem primeru F1, če ti deluje je vse jasno, če ne, pa moraš iskati težavo v HW, morda napajalnik, graf karta se pregreva, slabo zračenje ali kaj podobnega. Če si malo vešč in ima konfiguracija ram v več slotih, daš ven en par pa poizkusiš tako, pa potem drug par.Lahko tudi poizkusiš pa deklokaš karto če dopušča in poizkusiš igro na podhranjeni karti pa vidiš če je stabilna, pa proc imej na defolt hitrosti za takšen test stabilnosti. Skratka jaz bi šel gledat v to smer.